5 slimme toepassingen van een poef

De meeste mensen hebben tegenwoordig wel een poef in huis. Toch zijn er nog een heleboel Nederlanders die het nut van dit product nog niet helemaal inzien. Sommige mensen zeggen dat een poef niet handig is en alleen maar in de weg staat, maar niets is minder waar. Een poef is voor een heleboel leuke dingen te gebruiken, je moet alleen even weten in welke richting je moet denken. Ben jij nog iemand die geen idee heeft waar je een poef nou allemaal voor kunt gebruiken, dan staan hieronder 5 slimme toepassingen op een rij! Het product is te gebruiken als:

  • Bijzettafeltje
  • Voetenbank
  • Woonaccessoire
  • Zachte stoel
  • Dienblad

Heb jij altijd ruimtegebrek in je woonkamer? Een poef kan uitkomst bieden! Je kunt het product namelijk heel goed gebruiken om allerlei gezellige spulletjes op te plaatsen. Wil jij een mooi eilandje maken met een paar kaarsen, dan kun je een leuke schaal op de poef zetten waar deze op kunnen staan. Het artikel dient in deze situatie als handig bijzettafeltje. Ben jij altijd je afstandsbedieningen kwijt? Leg ze op je poef! Je weet dan altijd waar de zapper is op het moment dat je deze het hardst nodig hebt. Het is gewoon ontzettend handig om een extra platform te hebben waar je spulletjes op kwijt kunt. Een ander voordeel is dat het normale bijzettafeltje, wat normaal helemaal vol zou liggen met rommel, nu een andere functie kan krijgen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het tafeltje helemaal leeg te laten, zodat de kamer direct een stuk groter oogt. Een tweede toepassing van de poef is natuurlijk als heerlijke voetenbank. Kom je na een lange dag werken thuis en wil je gewoon even met de beentjes omhoog, dan kun je deze direct op je poef leggen. Omdat hij makkelijk te verplaatsen is kun je ervoor zorgen dat hij altijd precies op de juiste staat ligt. Zo krijg je geen last van je benen en kun je op elk moment heerlijk genieten. Je hebt nu altijd een plekje paraat waar je ze neer kunt leggen! Ten derde kunnen poefen natuurlijk gebruikt worden als leuke woonaccessoire. Dit moet niet onderschat worden, een mooie poef kan een woonkamer helemaal afmaken! Wanneer je kiest voor een uniek buitenlands patroon breng je bovendien andere culturen bij jou in huis, wie wil dat nou niet? Op http://www.merelinwonderland.nl/ vind je de leukste poefen voor de laagste prijzen. Je hebt hier de keuze uit tientallen verschillende stijlen zodat je altijd een model vindt dat helemaal bij je past. Benieuwd? Neem eens een kijkje!

Poef; stoel of dienblad

Een vierde toepassing van een poef is als lekker zachte stoel. Dit kan heel handig zijn in meerdere situaties. Wanneer je alleen thuis bent en je wilt even op iets zachtst zitten kun je het product erbij pakken en even heerlijk relaxen. Soms kan het ook heel fijn zijn om op een zachte ondergrond te zitten om je de rug even wat minder te belasten. Let wel een beetje op met het opstaan, je zit op een poefje wat lager dan normaal! Wanneer je vrienden hebt uitgenodigd en je hebt wat extra zitplaatsen nodig dan weet je nu ook wat je moet. Iedereen zal vechten om de heerlijke zachte zitplek en omdat hij zo eenvoudig te verplaatsen is kan hij ook meegenomen worden naar buiten. Wat is er fijner dan even heerlijk in de zon zitten, maar niet met je billen in het gras te hoeven? Gebruik je poef als een heerlijke stoel en je zit nooit meer op de grond. Tot slot, de vijfde toepassing van het product: als dienblad. Deze toepassing lijkt misschien een beetje op die van het bijzettafeltje, maar wanneer je een permanente schotel op de poef legt kun je hier altijd drankjes of bordjes opzetten. Lekker eten voor de tv of frisdrank drinken in de tuin, het is allemaal mogelijk! Wanneer je visite hebt kan iedereen het glas eenvoudig kwijt en toch staan deze niet in de weg. De tafel is vrij voor lekkere hapjes of een leuk spelletje. Ben je nu overtuigd van alle voordelen? Kijk dan snel eens op de bovenstaande site en bestel vandaag nog jouw exemplaar!

Wat zijn de verschillen?

Wanneer je het over een poef hebt zullen veel mensen ook denken aan een hocker. Dit is helemaal niet raar, de twee producten zijn bijna identiek. Toch zijn ze op een aantal cruciale punten wel degelijk heel verschillend. Het is belangrijk om deze verschillen even te benoemen. Om te beginnen is een hocker wat harder. Je kunt dit artikel dus wat meer zien als een stukje extra bank, dan als een losse stoel. Je zakt niet zo lekker weg, wat ook een minpunt kan zijn. Vaak is een hocker ook wat groter, je zult wat meer ruimte voor dit product moeten vrijmaken. In een studentenkamer zal een poef misschien wel werken, maar is een hocker meestal niet echt geschikt. Een hocker trekt iets meer de aandacht, wat je soms helemaal niet wilt. Soms wil je juist dat de kamer wat ruimer oogt, met een hocker is het lastiger om dat effect te bereiken. Voor welke van de twee je ook kiest, met beide artikelen kun je alle kanten op! Surf snel naar http://www.merelinwonderland.nl/ en bekijk het volledige aanbod. Voor iedereen zit er wel iets bij, keuze genoeg!