Auto lease

Auto leasen bij AutoLeaseCentrale | All-in zakelijk leasen

Ben jij zzp’er of MKB’er en heb jij voor je werk een voertuig nodig? Dan kun je kiezen voor koop, maar je kunt ook kiezen voor een auto lease. Het is voor veel mensen nog steeds niet de gewoonte om te kiezen voor leasen, ook al zitten hier veel voordelen aan verbonden. Veel mensen weten niet eens dat dit een optie voor hen is, zij kennen de leaseauto alleen als iets wat door grote bedrijven vaak voor hun personeel geregeld wordt. Maar toch kan een auto lease voor jou als kleine ondernemer ook zeker een uitstekende keus zijn. Je kunt dit namelijk heel eenvoudig bij een leasemaatschappij regelen, zij werken niet enkel voor grote bedrijven maar ook voor kleine ondernemers. Je hoeft dus niet per se grote aantallen auto’s via hen te leasen om een dergelijke constructie mogelijk te maken. Ben jij ook aan het nadenken over de mogelijkheden met betrekking tot een voertuig voor jouw werk, dan moet je dus zeker de optie van auto lease overwegen.

Voordelen van auto lease

Waarom zou je nu kiezen voor auto lease als je ook de mogelijkheid hebt tot koop? Daar zijn verscheiden zaken voor aan te wijzen, zoals:

  • je hoeft niet een heel grote investering te doen voor de aankoopsom
  • je betaalt een vast maandelijks bedrag, dat vaak relatief laag is
  • je hebt niet te maken met incidentele kosten voor bijvoorbeeld reparatie
  • je hoeft je geen zorgen te maken over de restwaarde

Bij een auto lease is het in feite zo dat je een auto als het ware huurt van een leasemaatschappij. Dit heeft als grote voordeel dat je geen grote investeringen hoeft te doen, wat vooral voor startende ondernemers met weinig vermogen vaak een erg prettig gegeven is. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand aan het leasebedrijf en hier zitten dan meteen zaken in verwerkt als wegenbelasting, verzekering en kosten voor reparaties. Je hoeft dus ook geen geld te reserveren voor incidentele kosten die je als auto-eigenaar kunt hebben, zoals kosten voor onderhoud of keuring, dit wordt allemaal door het leasebedrijf geregeld. Dat maakt het voor jou wel zo overzichtelijk en voordelig. Bovendien is het zo dat je bij eigendom altijd rekening moet houden met een restwaarde en het plaatsen van de auto op de balans. Met al dit soort zaken heb je met leasen dus helemaal niet te maken. Dat maakt dat er dus genoeg redenen zijn om juist voor auto lease te kiezen, dit kan jou echt heel veel voordelen opleveren!

Voordelig online leasen

Lijkt auto lease jou ook interessant, dan is het nog de vraag bij welk bedrijf jij hiervoor terecht kunt. Een goede keus is om dit allemaal online te regelen via Auto Lease Centrale. Veel leasemaatschappijen hebben te maken met een beperkt aanbod, waardoor het lang kan duren voordat jij over de wagen van jouw voorkeur kunt beschikken. Dat is natuurlijk erg storend, je wilt immers zo snel mogelijk goed eigen vervoer hebben. Doordat deze Centrale samenwerkt met heel veel verschillende dealers, kunnen zij er altijd voor zorgen dat jij snel beschikt over jouw leaseauto. Hoe gaat leasen via Auto Lease Centrale in het werk? Je gaat naar hun website en vult daar in wat voor soort voertuig jij wilt leasen en voor hoe lang. Zij bellen jou dan snel terug om alles door te nemen en je kunt binnen korte tijd een offerte van hen verwachten. Ga jij hiermee akkoord, dan gaan zij meteen voor jou aan de slag. Binnen een week kun jij meestal al over de auto beschikken. Dat is de grote kracht van Auto Lease Centrale! Lees meer..