Bestel online uw vouwgordijnen

Vouwgordijnen, online vouwgordijnen kopen, vouwgordijnen op maat bestellen | BlindDesign

Bij blinddesign.nl maken we vouwgordijnen op maat die u na bezorging eenvoudig kunt ophangen. Dat betekent dat u niet uw huis uit hoeft en dat u op elk geschikt moment van de dag kunt bestellen. Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen in de zin dat u ze omlaag en omhoog trekt, dus in tegenstelling tot normale gordijnen. Rolgordijnen worden echter in zijn geheel opgerold terwijl de vouwgordijnen, zoals de naam al zegt, in segmenten worden opgevouwen. Een rolgordijn kan meestal automatisch worden opgerold terwijl u bij een vouwgordijn aan een touwtje trekt. Naast deze nuanceverschillen zijn ze qua design erg verschillend. Een rolgordijn kan in diverse kleuren en met allerlei printjes worden geleverd terwijl vouwgordijnen meestal zwart, wit, grijs of tinten daar tussenin zijn. Ze zijn statig vanwege de lichte of juist donkere kleuren maar tegelijkertijd erg speels vanwege de stof die op diverse manieren kan worden uitgevouwen. Dat maakt onze vouwgordijnen geschikt om op te hangen in de woonkamer, studiekamer, slaapkamer maar ook zeker op zolder. Wilt u graag uw gehele huis vol hangen met dit type gordijn? Of wilt u het kantoor ermee aankleden om de werkplek wat huiselijker te maken? Kijk ook dan eventjes op onze website. Naast vouwgordijnen kunt u er overigens ook normale gordijnen die u dus kunt openschuiven bestellen en op maat laten snijden. Wij zijn van alle markten thuis en leveren enkel topkwaliteit. Klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak zodat we de maten bij u kunnen komen opmeten!

We snijden de vouwgordijnen graag voor u op maat

Vouwgordijnen bieden vele voordelen ten opzichte van de overige gordijnen:

  • Ze zijn gemaakt van een stof dat in de wasmachine wasbaar is. En dat is goed nieuws want het enige dat u eens in het jaar hoeft te doen is de vouwgordijnen in de wasmachine gooien.
  • Ze zijn in hoogte te verstellen. Laat zonlicht door maar houdt de warmte op hetzelfde moment tegen! Daarnaast verkopen we dit type gordijnen met normale of verduisterende voering om het zonlicht al dan niet toe te laten. Daardoor kunt u per ruimte variëren van stof.
  • En het zorgt voor een erg mooie lichtinval. Veel handiger dan de verticale gordijnen.

Maakt een afspraak met onze experts zodat we eventueel langs kunnen komen om het raamkozijn op te meten. Maar dit is in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Woont u in een relatief nieuw huis? Kies er dan voor om vouwgordijnen te bestellen uit ons standaardassortiment want dergelijke kozijnen voldoen ongetwijfeld aan een standaardafmeting. En anders kunt u de maten opnemen aan de hand van de instructies die u op onze website kunt teruglezen. Vervolgens geeft u deze maten aan ons door tijdens het maken van een online bestelling. Kies direct voor de vouwgordijnen waarop uw keuze is gevallen. Vul dan uw adres- en contactgegevens in en betaal door het verschuldigde bedrag over te maken via bijvoorbeeld PayPal, iDEAL of uw creditcard.

Kijkt u ook even bij onze overige producten?

Naast de vouwbare gordijnen bieden we een keur aan verduisterende producten aan, dus neem even de moeite om verder te kijken. Hebt u ten slotte nog vragen over het maken van een online bestelling of over de montage? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Bel, mail of stuur het ingevulde contactformulier even op en u ontvangt spoedig een antwoord. In onze blogberichten houden we u graag op de hoogte van veranderingen in ons assortiment en we hopen ten slotte dat u ons een beoordeling wilt geven. Schrijf een review of geef ons een cijfer, dat waarderen we zeer! Lees meer…