Bij garage Driebergen bent u altijd welkom

Zoekt u een goede en gerenommeerd garagebedrijf dat in no time uw auto van wat voor soort schade dan ook kan herstellen? Dan bent u bij garage Driebergen aan het juiste adres. Mooi centraal gelegen in het midden van Nederland staat garage Driebergen zelfs bij noodgevallen voor u klaar. Schroom niet om ook in de nacht ons te bellen, wij doen daar beslist niet moeilijk over. We weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn als u aan de kant van de weg staat en de ANWB er niet uitkomt. Ook dan kunt u aldus garage Driebergen bereiken ook al komt dit uiteraard maar weinig voor. Het is meer een goed voorbeeld van de services die we verlenen. Natuurlijk komen de meeste mensen om geheel andere redenen garage Driebergen bezoeken. Zo hebben we een leuk assortiment aan tweedehandse auto’s. Heeft uw auto het wel gehad? Oordeel daar niet te snel over, maar laat ons eens een kijkje nemen. We kunnen ofwel uw auto opknappen zodat het nog enkele jaartjes vooruit kan of we bieden u een mooi bedrag aan. Hopelijk wilt u dat vervolgens investeren in een auto van het wagenpark van garage Driebergen. Maar de meeste mensen bezoeken garage Driebergen voor hun jaarlijkse Apk-keuring. Dit is een verplichte keuring en het is u vast wel duidelijk dat het u ieder jaar weer geld gaat kosten. Maar niet getreurd, we brengen hier weinig kosten voor in rekening. Natuurlijk kan het zo zijn dat er groot onderhoud nodig is. Maar dan overleggen we dit eerst van te voren met u. U kunt wel een gevaar op de weg worden voor iedereen om u heen als u niet akkoord gaat met onze voorstellen. Maar dat is uw besluit. U kunt genoegen nemen met het minste onderhoud en dan maken we gebruik van goedkope onderdelen. Maar wilt u echt kwaliteit? Dan weet u zeker dat u uw kinderen veilig naar school kunt brengen en dat er tijdens ijzel veel meer grip is om uw auto op de weg te houden. Dat geeft u vast en zeker een prettig gevoel. Kies daarom voor garage Driebergen want ook voor deze onderdelen bent u bij garage Driebergen geen dief van uw eigen portemonnee. Waar vindt u dat tegenwoordig nog? Maakt u snel een afspraak door ons na het lezen van deze tekst even te bellen!

Garage Driebergen verricht Apk-keuringen en glasschadeherstel

In principe is het belangrijkste werk van garage Driebergen onder te verdelen in drie categorieën:

  • Zo kunnen we klein onderhoud verrichten. Moet er olie worden bijgevuld? Lucht in de banden? of een systeem even opnieuw gekalibreerd? Dan valt dat onder den noemer “Onderhoud”.
  • Hebt u een aanrijding gehad en is er sprake van blikschade? Of is er iets door uw ruit gegaan? Dan repareren we dit in een handomdraai.
  • Is het weer tijd voor uw jaarlijkse keuring? Dan kunnen wij natuurlijk die Apk-keuring voor u inplannen en uitvoeren. U kunt hier maar beter op tijd bij zijn want u wilt geen problemen met andere instanties.

In principe zijn dit de hoofdtaken van garage Driebergen en die zijn onder te verdelen in alle werkzaamheden van een goede garage, ook al zeggen we dat zelf. Wilt u liever uw auto inruilen voor een nieuwere variant? Neem dan een kijkje bij ons occasions. Het is zeker de moeite waard om zo nu en dan eens terug te komen op de website van garage Driebergen omdat we het aanbod wekelijks, soms zelfs dagelijks vernieuwen. Woont u hier in de buurt? Loop dan zo nu en dan eens over ons wagenpark bij garage Driebergen want dat is ten eerste kosteloos en ten tweede kunt u dan met eigen ogen aanschouwen of er iets moois voor u tussen zit. Reken er maar op dat u een eerlijk aanbod van ons krijgt. U hoeft trouwens niet met dat geld te investeren bij ons. Als u enkel uw auto wilt verkopen dan doen we daar beslist niet moeilijk over.

Wilt u meer informatie? Kijkt u dan eens op onze website rond

Natuurlijk voldoen we aan alle keurmerken zoals BOVAG, NAP en RDW. U mag er daarom per definitie vanuit gaan dat u kwaliteit terugkrijgt. Als wij onderdelen vervangen dan gaan we op zoek naar de officiële onderdelen. Zo nodig bestellen we ze bij de fabriek van uw auto. Mocht dat niet langer mogelijk zijn dan nog leggen we ons er niet bij neer. Garage Driebergen kan sloperijen en andere garages voor u afgaan, net zolang tot we een passend onderdeel hebben gevonden. Gelukkig komt dit zelden en vinden we deze losse onderdelen erg snel voor uw auto. Wilt u graag op de hoogte blijven van ons aanbod aan tweedehandse auto’s? Of wilt u weten welke producten er op dit moment in de aanbieding zijn? We verkopen namelijk allerlei handige producten voor in uw auto. Daarbij kunt u denken aan olie maar ook aan zonneschermen, bekerhouders en zelfs autoradio’s. Natuurlijk geven we zo nu en dan leuke kortingen op deze producten, dus schrijf u snel in voor de gratis nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens in de maand in uw inbox. Als u niet zo goed bent in het onthouden van data waardoor de apk-keuring er weleens bij inschiet, dan kunt u onderaan de website uw e-mailadres en kentekennummer opgeven. Wij sturen u dan een vriendelijke herinnering als het weer nodig is om uw auto te laten keuren door garage Driebergen.