Breng een laag van epoxy aan over uw vloer!

decochip - EpoxyEpoxy is helemaal in de mode. Met dit middeltje kunt u uw vloeren prachtig laten glanzen terwijl het ook nog eens slijtvast is. Voor de veiligheid van veel mensen op de winkelvloer, in het magazijn of de vloer in uw kantoor is daarom epoxy van harte aanbevolen. Kijkt u eens op onze website als u hier iets meer over wilt weten. We kunnen u zeer zeker van vele adviezen voorzien. Gaat u hier mee akkoord? Dan staat niets u meer in de weg om epoxy te bestellen. Vergeet u trouwens niet om dan ook alle accessoires erbij te bestellen? Dan slaat u meerdere vliegen in een klap terwijl u geen extra verzendkosten betaalt! U wilt geen dief van uw portemonnee zijn, daarom gaan veel mensen epoxy halen bij ons: decochip.nl. U wilt als bedrijf een bepaalde herkenbare uitstraling creëren zodat men u snel herkent. Dat kan aan een logo, een slimme reclame op tv, een slagzin of iets anders liggen. Meestal is het een combinatie van factoren waaronder het design van uw winkel. Een vloer van epoxy heeft een stoere uitstraling. Het geeft aan dat uw bedrijf praktisch en pragmatisch te werk gaat. Is dat de stijl die u zoekt? Dan is een dergelijke betonnen vloer echt iets voor u.

Een epoxy vloer is slijtvast

Hebt u geen idee hoe u een epoxy vloer moet leggen? Dan bieden we de oplossing op onze website aan. Zo kunt u natuurlijk met ons contact opnemen als u vragen hebt over epoxy:

  • Bel of stuur ons een e-mail met al uw prangende vragen.
  • Of kijkt u eens naar de diverse video’s die we hebben gepost. U vindt daar een professionele vakman die in simpele stappen het hele proces doorloopt. U kunt het aanzetten als u zelf een epoxy vloer gaat leggen.
  • Is dat nog niet genoeg en kijkt u altijd graag de kat uit de boom? Komt u dan bij ons langs zodat u een workshop kunt volgen. We helpen u dan persoonlijk met het leggen van een prachtige epoxy vloer. Deze workshop is trouwens geheel gratis te volgen!

Zoals we al eerder zeiden hebt u diverse accessoires nodig. Gelukkig zijn het er niet erg veel want u hebt in principe aan een goede verfroller al genoeg. Maakt u de ondergrond eerst egaal? Dan zal de coating beter dekken en eenvoudiger te verdelen zijn over de oppervlakte. Voor de hoekjes en de afwerking kunt u eenvoudige verfkwasten gebruiken. En meer hebt u niet nodig. Wel moet u niet in dezelfde ruimte slapen omdat het net als verf giftige dampen bevat. Draag bij voorkeur een mondkapje en ventileer de ruimte voldoende. Dan kan er niets fout gaan tijdens en na het aanbrengen!

Vergeet u niet om de bijbehorende accessoires mee te bestellen?

Een online bestelling maken stelt natuurlijk niets voor. U bent hier waarschijnlijk wel bekend mee dus we kunnen hier vrij kort over zijn. U kiest de producten uit die u graag wilt hebben en vervolgens vult u uw gegevens in. Ten slotte rondt u de bestelling af door te betalen via PayPal, iDEAL of uw creditcard. Komt uw bestelling uit boven een bedrag van 50 euro? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. U kunt ons volgen via Google+ als u benieuwd bent naar nieuwe producten binnen ons assortiment. Bent u tevreden over de service en over uw epoxy vloer? Laat het ons dan weten. U kunt ons namelijk een cijfer geven. Op dit moment hebben we een 100 procent score en dat willen we natuurlijk graag zo houden.