Coaching in Den Haag van Jennifer Virginia

Coaching in Den Haag van Jennifer VirginiaLoop jij ook wel eens tegen eigen beperkingen aan? Vind je het moeilijk om richting te kiezen en heb je het gevoel dat je vastloopt? Vastlopen in het leven kan op verschillende manieren. Je kunt vastlopen op je werk omdat je bepaalde taken niet leuk vindt om te doen, je kunt spiritueel vastlopen omdat je niet weet waar je in het leven staat en je kunt vastlopen omdat er weinig orde is in je leven. Coaching in Den Haag kun je aanreiken in al deze gevallen. Coaching in Den Haag door Jennifer Virginia betekent coaching in Den Haag met liefde en verbondenheid. Vastlopen staat namelijk voor veel meer in het leven. Een andere manier om ‘vastlopen’ uit te leggen is ‘geblokkeerd zijn’ of ‘niet jezelf zijn’. Wanneer we geblokkeerd zijn dan hebben we het gevoel dat we van onszelf verwijderd zijn. We weten niet goed hoe we verder moeten. We weten niet goed wat de volgende stappen zijn die gezet moeten worden. Daar kan coaching in Den Haag je heel erg goed bij helpen. Het leven kan heel uitdagend zijn en soms kunnen we ons heel erg alleen voelen. Dat gevoel van ‘alleen zijn’ heeft vaak niets te maken met hoeveel vrienden je hebt, of met het feit of je je wel of niet met andere mensen omringd weet. Je kunt op allerlei manieren eenzaam in het leven zijn en vaak heeft dat te maken met een gebrek aan verbondenheid in de breedste zin van het woord. Coaching in Den Haag is de beste manier om die verbondenheid weer terug te vinden. Dat kun je doen door te kijken naar hoe jij in het leven staat. 

  • Ontdek waar jij je eigen blokkades opwerpt
  • Praat met een coach die geen blad voor de mond neemt
  • Ga de confrontatie aan met dingen die je lastig vindt

Coaching in Den Haag; in de spiegel kijken

We zijn als mensen geprogrammeerd om weg te kijken als dingen niet prettig zijn. Het is een instinctieve reactie, van wegwezen als er gevaar dreigt. Maar vaak is dat beschermingsmechanisme helemaal niet meer functioneel wanneer we het in ons dagelijks leven inzetten, in tegendeel. Deze gewoonte kan dan leiden tot zelfsabotage. Coaching in Den Haag is een goede manier om te kijken naar jezelf. Met coaching in Den Haag zal je stappen maken doordat jij een spiegel voorgehouden krijgt door de coach. Dat is voor je eigen bestwil, want wie wil groeien met naar zichzelf durven kijken en als dat soms niet vanzelf gaat doordat we dingen over het hoofd zien, dan kan coaching in Den Haag je dat zetje geven dat je nodig hebt om stappen te maken. Wat voor stappen wil je weten? Ik heb het hier over de stappen die je kunt zetten naar een gelukkiger en rijker leven. 

Neem eens contact op

Mocht je graag meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan eens contact op met Jennifer Virginia. Het is niet zo gek dat je het spannend vindt om hulp te vragen. Sterker nog, de meeste mensen stellen het uit om hulp te vragen omdat ze zich schamen of omdat ze niet weten waar ze precies naar op zoek zijn. Schaamte om hulp te vragen is dus heel gewoon en schaamte voor de schaamte ook. Maar hulp vragen is juist heel krachtig. Het is een teken van kracht en zeker niet van zwakte. Dat is iets wat veel mensen nog wel eens vergeten. Coaching in Den Haag staat zal jou helpen om jouw kracht te vinden en je bijstaan in de stappen die je kunt maken om meer van het leven te genieten.