Concert kaarten aanschaffen

We kennen het allemaal: we zijn op zoek naar concert kaarten voor een leuk concert en vinden de ideale plaatsen voor een bizar laag bedrag. Snel maken we het geld over en we krijgen te horen dat de kaarten binnen een paar dagen zullen worden opgestuurd. Wat schetst de verbazing? De concert kaarten komen nooit aan. Je moet helaas constateren dat je bent opgelicht. Je hebt veel geld betaald en het is nog maar de vraag of je dit bedrag ooit terug zult zien. Het veilig aanschaffen van concert kaarten kan soms erg lastig zijn, bij wie kun je terecht en welke aanbieders zijn te vertrouwen? Wanneer je besluit op het internet concert kaarten te bestellen zijn er een aantal zaken die je jezelf moet afvragen:

  • Wie verkoopt de kaarten?
  • Hoe duur zijn de kaarten?
  • Is het onwaarschijnlijk dat de kaarten nog beschikbaar zijn?
  • Kun je veilig en online betalen?
  • Krijg ik garantie van de verkoper?

Probeer in de eerste plaats altijd te achterhalen wie de concert kaarten verkoopt. Kijk bijvoorbeeld naar de achtergrond van de verkoper of probeer hem of haar te benaderen via Facebook. Probeer voor jezelf eerst helder te hebben wie de persoon is en of de kaartjes die hij of zij verkocht op een eerlijke manier zijn verkregen. Wanneer jij met gestolen kaartjes bij het evenement aankomt kun jij in de problemen komen, hoe kun je immers bewijzen dat je de concert kaarten eerlijk hebt gekocht? Zorg daarom dat je veel contact hebt met de verkoper en dat je hem of haar vertrouwt voordat je geld overmaakt. Nog beter is het natuurlijk om de concert kaarten eerst in huis te hebben voordat je een betaling doet, maar dit is natuurlijk weer risicovol voor de verkoper. Probeer met elkaar goede afspraken te maken. Laat je niet afschrikken door ervaringen uit het verleden. Soms komt het voor dat je wordt opgelicht, maar laat hierdoor een goede deal niet aan je neus voorbij gaan. Als je denkt dat alles veilig is dan moet je te lang afwachten, betaal voor de concert kaarten en hoop dat alles goed gaat! Belangrijk hierbij is de prijs. Wanneer je naar een concert wilt waarbij de gemiddelde kaartjes 60 euro kosten, dan is het onwaarschijnlijk dat je dezelfde kaartjes voor 5 euro op de kop kunt tikken. Gebruik je gezonde verstand en bekijk goed wat realistische prijzen zijn voor het concert in kwestie!

Concert kaarten; reken je niet rijk!

Wanneer je goedkoop concert kaarten op de kop denkt te tikken, reken jezelf dan niet rijk. Bedenk goed hoe waarschijnlijk het is dat jij deze kaarten tegen die prijs zou kunnen krijgen. Soms zitten er uitschieters bij, mensen die bijvoorbeeld niet weten wat hun kaarten precies waard zijn of die er heel graag van af willen, maar in de meeste gevallen zul je nog steeds best wat voor een kaartje moeten neerleggen. Een concert dat binnen 2 minuten is uitverkocht is vanzelfsprekend razend populair, hoe groot is de kans dat je dan na een paar weken plotseling heel goedkoop kaarten voor dit concert kunt krijgen? Sterker nog: het komt vaker voor dat kaartjes juist duurder worden naarmate de datum van het optreden dichterbij komt. Bepaal dus voor jezelf, voordat je de concert kaarten koopt, hoe groot de kans is dat je niet opgelicht wordt. Reken je niet te snel rijk, vaak moet je voor eerlijke kaarten alsnog relatief veel geld neerleggen. Bij je afweging kun je afgaan op randzaken. Vraag bijvoorbeeld aan de verkoper of je veilig en online kunt betalen. Wanneer je dit doet heb je in sommige gevallen nog de mogelijkheid om je geld weer terug te krijgen wanneer de beloofde goederen niet worden geleverd. Geef je iemand 50 euro cash, dan is de kans veel groter dat je hier nooit meer iets van terugziet. Wanneer een verkoper de mogelijkheid biedt om online te betalen is de kans op oplichting beduidend lager, je kunt dan eerder het risico nemen. Hiernaast kun je vragen of de verkoper je garantie wil geven. Kom je niet binnen bij het concert, dan krijg je de complete betaling weer terug. Stemt de verkoper hiermee in, dan weet je eigenlijk dat het wel goed zit. Begint de verkoper moeilijk te doen en moet je per direct contant betalen, dan is het misschien verstandiger om weg te lopen met je zuurverdiende geld nog veilig in de eigen portemonnee.

Betrouwbare aanbieders zijn populair

In de meeste gevallen proberen betrouwbare aanbieders een naam voor zichzelf te maken. Ze proberen klanten duidelijk te maken dat ze geen kwaad in de zin hebben. Wanneer je helemaal niets over een verkoper kunt vinden dan mag je sterk twijfelen aan zijn of haar integriteit. De beste concert kaarten vind je op https://www.ticketsnederland.nl. Deze site is al een flinke tijd actief en probeert door middel van goede service en garantie haar klanten aan zich te binden. Op deze website vind je honderden kaarten voor allerlei soorten voorstellingen. De website verkoopt niet alleen concert kaarten, maar ook kun je terecht voor sportwedstrijden of theatervoorstellingen. Wil je kaarten bestellen, dan kan dat veilig via een online betaling die naar een specifiek rekeningnummer moet worden overgemaakt. Krijg je geen kaartjes terwijl je hier wel voor hebt betaald, dan kun je contact opnemen met de klantenservice en wordt het probleem opgelost. Bovenstaande site is een betrouwbare aanbieder van concert kaarten in Nederland, neem dus vlug een kijkje en bestel vandaag nog!