Containers van KTK

KTK is het bedrijf waar je op kan rekenen als het gaat om de aanschaf van containers. Er zijn diverse soorten containers die ze aanbieden. Een goede impressie van de mogelijkheden krijg je al als je de website even rustig bekijkt. Zo krijg je een goede indruk van bijvoorbeeld de missie en visie van het bedrijf. Dit is van belang om te weten om een eerste indruk te krijgen of je als bedrijf zijnde een beetje op hetzelfde niveau acteert. Heb je bijvoorbeeld dezelfde waarden gemeen of liggen deze vrij ver van elkaar verwijderd? Indien het laatste het geval is kun je op tijd aan de bel trekken bij je zelf. Maar in het geval van KTK is dit niet het geval. Zo luidt de missie bijvoorbeeld: “KTK gelooft in de toegevoegde waarde van innovatieve en gespecialiseerde oplossingen”. Hieruit blijkt al de persoonlijke instellingen die ze hebben, want ze geven aan dat ze staan voor gespecialiseerde oplossingen. Dat betekent dat voor elke vraag omtrent containers ze op zoek gaan naar een specifieke oplossing die voor jou op dat moment van toepassing is. Ze focussen met name op producten en meer specifiek containers die een optimale bijdrage leveren aan de inzameling en bewerking van afvalstoffen en grondstoffen. En dit alles op hoog niveau. Je kunt ervan uitgaan dat de producten van KTK het verschil gaan maken. Ze denken in duurzame oplossingen, dus een korte termijn mentaliteit behoort niet tot de kenmerken van KTK. De werknemers van KTK streven ernaar om zich zo goed mogelijk in te leven in het probleem van de klant. Alleen op die manier kun je met duurzame oplossingen komen. Oplossingen die niet alleen op de korte termijn het probleem aanpakken, maar waar je voor langere tijd op kunt vertrouwen. Andere termen die de missie van KTK karakteriseren zijn: zorgvuldigheid, duurzaamheid en kwaliteit. Ook staat het milieu hoog in het vaandel in de filosofie van KTK, maar niet alleen in de filosofie ook in het handelen staat dit aspect centraal. Indien je dus containers afneemt bij KTK draag je dus indirect ook bij aan dit gedachtegoed.

Containers

De mens staat op een bepaalde manier centraal bij KTK. Ze willen het juiste product, of beter gezegd de juiste container, aanbevelen voor het individu. Elke onderneming heeft andere prioriteiten en richt zich op andere activiteiten waardoor de producten logischerwijs dus anders zijn. En daarmee verandert natuurlijk ook het advies. Zo levert KTK de volgende producten:

  • Containers
  • Kippercontainers
  • Rolcontainers
  • Perscontainers
  • Stationaire persinstallaties
  • Roll-overs

Mocht je nou willen weten waarvoor een Python container geschikt is dan raad ik je aan even een kijkje te nemen op de website. De website geeft een helder overzicht van de essentie van het product of de container. De Phyton is bijvoorbeeld een soort container dat met name geschikt is voor zware afvalstromen en kenmerkt zich door middel van een bijzondere bouwwijze. Zo zijn de zijwand en bovenrand van het materiaal RAEX 400 gemaakt en bestaat het uit een stuk. Deze wanden zijn gemaakt uit een stuk omdat het op deze manier een zeer sterke container is. Het is een degelijk product die veel gewicht kan dragen. Dit type container wordt dus ingezet voornamelijk bij zwaar werk.

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in specifieke containers dan kun je contact opnemen met KTK. Het voordeel is dat je gegevens achter kunt laten op de website en dat ze vervolgens contact met jou opnemen. Op deze manier hoef je niet in de wachtrij te staan. Je kunt ook zelf telefonisch contact zoeken met het volgende nummer: 0546 575400.