Controleer de klantervaringen voordat je iets koopt via 123klantervaringen.nl

Zodra je je op het wereld wijde web begeeft, dan kom je meteen in een enorme jungle terecht waar je van alles kunt doen. Je hebt allerlei informatie tot je beschikking en hoeft dus geen bibliotheek meer te bezoeken als je iets wilt weten. Je hebt ook toegang tot allerlei instanties en je bent in principe helemaal verbonden via email, websites, lidmaatschappen, accounts en noem het allemaal maar op. Maar zo’n jungle is ook zeer onoverzichtelijk en dat maakt het soms lastig om je te oriĆ«nteren. Je kunt bijvoorbeeld ook heel goed winkelen via het internet. Het wereld wijde web zit vol met webshops. Wat je ook wilt kopen, je kunt het kopen via een webwinkel. Maar daar schuilt hem nu ook meteen het gevaar. Als je namelijk iets bestelt bij een webwinkel, dan zie je niet met wie je zaken doet. Je bent niet in een fysieke winkel waar een winkelier is die jou iets verkoopt. Je kunt dan ook zo maar worden opgelicht als je via een webwinkel iets gaat kopen. Gelukkig is daar ook weer iets op gevonden, want het is namelijk ook heel makkelijk om je ervaringen met winkels op het internet achter te laten, zodat andere mensen deze klantervaringen weer kunnen lezen. Jij kunt op jouw beurt vervolgens ook weer de klantervaringen van anderen lezen. Daardoor kun je voordat je iets koopt ontdekken of een webwinkel al dan niet betrouwbaar is. Als je op zoek bent naar klantervaringen van echte klanten die daadwerkelijk iets hebben gekocht bij de desbetreffende webwinkel, dan kun je terecht op de website van 123klantervaringen.nl. Als je namelijk de klantervaringen van een webwinkel op de site van de winkel zelf zou gaan lezen, dan is het maar de vraag of deze wel zo betrouwbaar zijn. Deze klantervaringen kunnen net zo goed door de eigenaar van de winkel zelf geschreven zijn en tevens kan het zo zijn dat de klantervaringen zijn gefilterd, zodat alleen de positieve overblijven. Het is dan ook beter om recensies en ervaringen te lezen op een externe onafhankelijke website. Op een site als 123klantervaringen weet je immers zeker dat je gewoon te maken hebt met authentieke ervaringen van mensen die daadwerkelijk ervaring hebben met de producten of diensten van een winkel of instantie. Tevens hebben zij misschien ook ervaring met de service of dienstverlening en het is zeker prettig om ook daar alvast wat meer over te weten. Je doet er dan ook goed om voor iedere aankoop altijd even te kijken wat de klantervaringen zeggen over de winkel. 

Kijk naar de score of lees de klantervaringen grondig door

Als je even snel wilt weten wat men in het algemeen vindt van een winkel, dan kun je gewoon naar de gemiddelde score kijken. Vaak krijgt een winkel 1 gemiddeld cijfer. Maar je kunt de klantervaringen ook gewoon in detail doornemen, zodat je precies weet wat mensen positief waarderen en wat ze juist negatief waarderen. 

Lees de reviews van klanten over verschillende bedrijven

Er zijn zo veel webwinkels, dat het bijna onmogelijk is om alles bij te houden. Niet zo gek dus dat je bij 123klantervaringen.nl de reviews kunt lezen van verschillende bedrijven zoals: 

  • Asos
  • CoolBlue
  • Bol.com