Dankzij ons cv voorbeeld kunt u snel solliciteren

CV voorbeeld | Lifebrander

Er zijn heel wat zaken die u juist wel en juist niet op uw curriculum vitae moet vermelden. Als u daarom door de bomen het bos niet meer ziet en toch al niet zo vaardig bent met tekstverwerken dan kunt u daar ongetwijfeld wel wat hulp bij gebruiken. Het treft dat u daarom op lifebrander.nl bent beland. Onze website staat namelijk in het teken van het geven van tips op het gebied van sollicitaties. Uw voorkomen, het schrijven van een motivatiebrief, het vinden van vacatures en het downloaden van een handig cv voorbeeld, we helpen en voorzien u graag op dit gebied. Vergeet dus niet om deze website te bookmarken en download dit cv voorbeeld zodat u het thuis kunt gebruiken als u op een bepaalde aantrekkelijke vacature wilt solliciteren. Want als u al een tijdje werkloos bent dan kunt u behoorlijk moedeloos worden. Zeker als u in de bijstand zit en wederom niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hoe komt dat eigenlijk? Zijn uw brieven niet goed genoeg? Bent u niet voldoende gekwalificeerd? Of ligt het simpelweg aan de lay-out van uw cv? U zult het misschien niet geloven maar dat kan al genoeg reden zijn om uw sollicitatie links te laten liggen. Daarom is het tijd om een modern cv voorbeeld te gaan gebruiken. Dan hebt u er alles aan gedaan om uw kansen op de arbeidsmarkt te doen toenemen.

Dankzij dit cv voorbeeld maakt u geen clichématige opzet

En dat is erg belangrijk, want een traditioneel cv voorbeeld zal immers leiden tot een traditioneel cv. En dat is nu net wat we u willen afleren. Wel is het prettig dat u kunt werken met een universeel cv, een cv voorbeeld dat u aldus voor elk type baan kunt gebruiken. Maar in deze moderne tijden moet dat cv voorbeeld er niet uitzien zoals men dat tientallen jaren geleden invulde. Toen was het een simpel opzetje dat men met de typemachine kon uittypen, of sterker nog: toen waren handgeschreven brieven vaak nog de standaard. Dat is allang niet meer zo en u moet zich in deze digitaliserende wereld zien te onderscheiden. Omdat ons cv voorbeeld veel mogelijkheden biedt zal geen enkel cv dankzij dit enkele cv voorbeeld op elkaar lijken! Klinkt u dat als muziek in de oren? Schroom dan niet langer maar downloadt dit formulier geheel gratis en verwerk het direct zodat u het zich eigen kunt maken. Hoe kunt u uw eigen cv voorbeeld zodanig aanpassen dat u toch een unieke cv kunt opstellen? Een aantal voorbeelden willen we u niet langer onthouden:

  • Gebruik kopjes in kleur in plaats van het saaie zwart,
  • Maak gebruik van opsommingen waar dat mogelijk is,
  • Zorg ervoor dat alle informatie op uw cv staat. Dus niet alleen uw opleidingen en werkzaamheden uit het verleden, maar ook de extra werkzaamheden, verantwoordelijkheden en gevolgde cursussen. Een korte opsomming over uw hobby’s is wellicht een leuke vrolijke noot.
  • En kies een lettertype uit dat bij u past en iets zegt over uw karakter.

Naast uw cv is een persoonlijke motivatiebrief ook erg belangrijk

Wij hebben gemerkt dat vele werkzoekenden een stuk succesvoller zijn geworden nadat ze dit cv voorbeeld hebben gebruikt. En dat is in deze tijden een groot goed. Ook al trekt de arbeidsmarkt weer aan, er zitten nog heel wat mensen al maanden zo niet jaren thuis. We kunnen u helpen met het opzetten van uw cv en we geven u graag vele tips over het schrijven van een goede motivatiebrief. Laten we voorop stellen dat een dergelijke brief uit het hart moet komen! Lees meer..