De goedkoopste energie berekent u hier!

Goedkoopste Energie 2017 - Vind de goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energie is voor velen een ware uitkomst want niet iedereen heeft het even breed. U wilt dergelijke vaste lasten zo laag mogelijk houden net als uw verzekeringen en eventuele hypotheek. Maandelijks betalen is nooit leuk maar dat is hoe een samenleving nu eenmaal functioneert. U betaalt aan Nuon, Essent of welke energieleverancier u dan ook hebt gekozen een vast tarief. Een van te voren afgesproken bedrag. Misschien zit u vast aan een contract van 1 jaar of zelfs 3 jaren. Maar het kan ook het geval zijn dat u het abonnement direct kunt opzeggen. Dat heeft namelijk als voordeel dat u snel kunt overstappen als u de goedkoopste energie hebt gevonden via goedkoopstenenergie.com. Onze website is een totaal onafhankelijke vergelijker die u geheel gratis kunt gebruiken. We checken dagelijks de laatste prijzen van de grote en kleinere energieleveranciers in Nederland zodat het overzicht te allen tijde up to date is. Vindt de goedkoopste energie die het beste bij u past. We vergelijken voornamelijk de abonnementen die duurzaam zijn. Zelf als u een gas aansluiting hebt voor uw fornuis en uw centrale verwarming kunt u relatief duurzame gasabonnementen vinden zoals gas CO2 gecompenseerd zodat de uitstoot beperkt blijft. Toch willen we u op het hart drukken dat u er goed aan doet om niet alleen te investeren in een goedkope leverancier, maar ook in een elektrische kookplaat of inductieplaat. De moderne centrale verwarmingsketels kunt u meestal ook aansluiten op uw energietoevoer.

U wilt elke maand de goedkoopste energie die u kunt krijgen

De diverse energieleveranciers willen u natuurlijk lokken en daarom krijgt u meestal een welkomstcadeau. Dat betekent in de praktijk dat u honderden euro’s korting kunt krijgen als u bij hen een abonnement afsluit. Een aantal voorbeelden daarvan willen we u niet onthouden:

  • Krijgt 250 euro korting bij Nuon,
  • 175 euro bij Qurrent, een 100 procent groene energieleverancier,
  • En 260 euro cashback bij Oxxio.

Het uitzoeken van goedkoopste energie is dus nog een hele klus. Maar omdat u op uw voorkeuren kunt selecteren met onze vergelijker kunt u toch erg snel een weloverwogen keuze maken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het goed om te weten dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week de goedkoopste energie kunt opzoeken via onze website. Wilt u graag stroom van de zon of de wind? Dan kan dat nu eindelijk. Sterker nog, u kunt van de overheid zelfs subsidie krijgen om zonnepanelen op het dak van uw huis te leggen. Misschien kunt u bijvoorbeeld tijdens de zomerdagen zodanig veel elektriciteit opwekken, dat u een gedeelte naar de leveranciers kunt zenden. Ook daar kunt u geld voor krijgen en dat is natuurlijk een uitermate goede deal. Genoeg ideeën en opties om duurzaam te werk te gaan. Hebt u trouwens een keuze kunnen maken en is uw oude abonnement bijna afgelopen? Dan kunt u meestal gratis en binnen 5 minuten online overstappen. Lees wel altijd de algemene voorwaarden goed door.

Check direct welke leveranciers in uw regio leveren!

De goedkoopste energie kunt u nu eindelijk overzichtelijk uitzoeken via onze website. Gebruik de site regelmatig om de goedkoopste energie te checken. Misschien hebt u bijvoorbeeld een huis gekocht, maar gaat u pas over een halfjaar daadwerkelijk verhuizen. Het is verstandig om pas tegen die tijd een abonnement af te sluiten zodat u geen dief van de eigen portemonnee hoeft te zijn. Hebt u hier nog verdere vragen over? We helpen u graag persoonlijk bij het vinden van de goedkoopste energie. Stel daarom uw vraag via het online contactformulier. Lees meer…