De ideale makelaar in Nijmegen

Het aankopen of juist verkopen van een woning heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Advies op maat van een goede makelaar in Nijmegen is dan ook essentieel als u in deze stad een woning wilt kopen of verkopen. Bij Jacobs Makelaardij weet u zeker dat u de beste diensten krijgt. Op alle gebieden zijn wij experts en wij helpen u graag om van de aan- of verkoop een groot succes te maken. Samen met ons als makelaar in Nijmegen zullen we alle stappen doorlopen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo zorgen wij bij de verkoop van een woning voor een reƫle taxatie en uiteraard hebben wij professionele fotografen in ons bestand staan die helpen wij de (online) weergave van uw huis. Daarnaast doen wij er als makelaar in Nijmegen alles aan om het huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Door gericht te adverteren en het huis online goed bereikbaar te maken kunnen we er voor zorgen dat het huis zo snel mogelijk verkocht zal worden. Daarnaast nemen wij, indien u ons inschakelt als uw makelaar in Nijmegen, veel andere taken voor onze rekening. Denk hierbij aan het papierwerk en eventuele onderhandelingen over de prijs. Wij doen er uiteraard alles aan om dit voor u zo voordelig mogelijk uit te laten pakken. Gedurende het hele proces, van kennismaking tot en met de uiteindelijke aankoop, staan wij u bij met raad en daad en dit doen wij altijd op een persoonlijke en open manier.

Verkoop uw huis via een uitstekende makelaar in Nijmegen

Als u via onze makelaar in Nijmegen een huis wilt verkopen dan volgen we een vast stappenplan om zo snel mogelijk tot een geslaagde verkoop te komen. We beginnen hierbij altijd met een kennismaking zodat we weten wat uw wensen zijn. Een inspectie van het huis en de staat van het huis volgt hierop. We kunnen op deze manier handige tips geven die de waarde van het huis kunnen vermeerderen. Vaak is bijvoorbeeld de aankleding al voldoende om het huis een heel andere uitstraling te geven en zo mogelijk meer mensen aan te spreken. Vanwege onze jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen weten wij globaal waar mensen op afkomen of juist op afknappen en deze kennis gebruiken we graag om uw huis sneller te verkopen. Bij de aankoop van een huis hebben we eenzelfde uitgebreide werkwijze om uw droomhuis te vinden. Ons grote netwerk stelt ons als makelaar in Nijmegen in staat om meer geschikte woningen te vinden dan u misschien wel voor mogelijk hebt gehouden. Daarnaast gaan wij graag mee bij een bezichtiging zodat wij u kunnen wijzen op eventuele mankementen of juist pluspunten van een huis. Uiteraard kunnen wij ook al het papierwerk die bij de aankoop van een huis komt kijken voor onze rekening nemen.

Ook in te schakelen voor hypotheekadvies

Het kopen van een huis is natuurlijk een forse investering waar voor veruit de meeste mensen een hypotheek bij nodig is. Naast dat wij als makelaar in Nijmegen beschikbaar zijn hebben wij ook hypotheekadviseurs in dienst. Hier kunt u vrijblijvend een gratis eerste gesprek mee voeren om te kijken wat haalbaar is op het gebied van hypotheken. Hiermee kan voorkomen worden dat u een huis wilt kopen wat u uiteindelijk niet kunt betalen. Ook over de bedragen die onze hypotheekadviseur vraagt zijn wij overigens erg transparant en duidelijk. Wij doen niet aan verborgen kosten en rekeningen achteraf, maar maken dit meteen kenbaar zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt kortom bij Jacobs Makelaardij terecht voor:

  • Aankoopadvies
  • Verkoopadvies
  • Hypotheekadvies