De juiste pasvorm bereik je door dozen op maat te maken

Als je een bepaald artikel wilt verzenden, dan heb je daar in de regel een doos voor nodig. Wat je vaak ziet is dat de doos te groot is voor het artikel. Als je een boek bestelt via Bol.com, dan ontvang je het boek soms in een envelop die door de brievenbus past. Deze zit strak om het boek heen en laat minimale ruimte over. Maar als het boek te dik is, dan stapt men over op een doos die vaak heel veel ruimte overlaat. Dat is uiteraard zonde. Ogenschijnlijk werken ze bij een dergelijk bedrijf dus met een beperkt aantal dozen met vaste maten. Als jij zelf echter artikelen wilt gaan verzenden, dan is het prettig als je de dozen op maat kunt maken, want daardoor kun je zo efficiƫnt mogelijk jouw artikelen verzenden. Je belast het milieu daardoor ook minimaal, want je verbruikt niet meer karton dan nodig is. Tevens is het natuurlijk een voordeel als de overgebleven ruimte in de doos beperkt is. Als je immers gebruik wilt maken van opvulmateriaal om je producten te beschermen, dan wil je niet dat je heel veel ruimte over hebt dat opgevuld moet worden. Dat kost immers weer meer geld omdat je meer opvulmateriaal nodig hebt en tevens is dit ook weer nadelig voor het milieu. Al met al is het dan ook verstandig om dozen op maat te maken. Het gaat immers om karton en dit materiaal kun je in elke maat toepassen. Het is voor een fabrikant gemakkelijk om vaste maten te hanteren, want deze fabrikant kan de desbetreffende dozen dan alvast in veelvoud produceren. Maar het is voor de klant prettig als een fabrikant de mogelijkheid aanbiedt om dozen op maat te maken. Daarom doe je er goed aan om dozen op maat te maken bij dozenlatenmaken.nl. Welke maat je ook voor ogen hebt, het is altijd mogelijk om jouw voorkeur door te geven, zodat de dozen in de juiste maat worden geleverd. Je hoeft dus geen keuze te maken uit reeds bestaande dozen met vaste afmetingen. Je kunt eerst zelf nagaan hoe groot (of klein) de dozen moeten zijn en vervolgens kun je via dozenlatenmaken.nl de juiste dozen op maat maken. Zo bespaar je veel overtollig karton en dat is uiteindelijk beter voor de portemonnee en daarnaast draag je je steentje bij aan een beter milieu. Een beter milieu en een betere wereld begint immers bij jezelf. Kom voor de juiste dozen daarom snel naar dozenlatenmaken.

Alles wat je moet weten over dozen op maat maken vind je op dozenlatenmaken.nl

Het is helemaal niet lastig om dozen op maat te maken. Wellicht denk je dat je toch liever gewoon dozen met reguliere maten bestelt, omdat je geen gedoe wilt. Het is echter doodeenvoudig om dozen op maat te laten maken. Dit doe je in 4 simpele stappen namelijk:

  • Kies je type doos
  • Voer de juiste maat in
  • Bepaal het aantal dozen
  • Bestel direct

Dit hele proces duurt niet langer dan een minuut. De enige extra stap die je moet zetten is het invoeren van de maat van de doos. Dus als je dat in tijd zou uitdrukken dan ben je letterlijk slechts een paar seconden extra tijd kwijt als je dozen op maat laat maken.

Snelle levering bij dozenlatenmaken.nl

Als je klaar bent met de bestelling, dan zullen de werknemers van dozenlatenmaken.nl er alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. In de regel duurt dit 8 tot 10 dagen. Mocht je ze sneller nodig hebben, dan kun je gebruik maken van de spoedservice.