De robot stofzuiger komt rechtstreeks uit een sci-fi film

Hebt u een kat of een hond die in de rui is? Dan kunt u na een stofzuigbeurt vrijwel direct weer opnieuw beginnen. Of hebt u jonge kinderen die continu lopen te kliederen? Misschien laat uzelf ook regelmatig iets vallen of hebt u last van al het gebladerte dat in uw hal en woonkamer ligt vanwege de invallende herfst. Een schoon en net huis is voor velen een belangrijke zaak. Maar u hebt geen zin om dagelijks te moeten stofzuigen. Daar is nu een oplossing voor in de vorm van de robot stofzuiger die u op shop.blaupunktrobotics.eu kunt bestellen. Deze robot stofzuiger komt regelrecht uit een sciencefiction film gerold en kan volautomatisch zijn gang gaan. U kunt het apparaat van te voren instellen en te allen tijde aanpassen door bijvoorbeeld hulpstukken te verwisselen en door de robot stofzuiger te besturen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze stofzuiger laadt zichzelf op. Het gaat namelijk automatisch terug naar zijn laadstation als de batterij onder de 20 procent komt. Dus zelfs daar hoeft u zich niet meer mee bezig te houden. Mocht u de robot stofzuiger op een andere verdieping of kamer willen gebruiken, dan raden we het u wel aan om het oplaadstation daar tevens in te pluggen. Maar dit is zeker niet een noodzakelijk voorwaarde. Of u brengt de robot stofzuiger tijdig weer naar de woonkamer dan wel de keuken, of de robot stofzuiger zal vanzelf uitgaan als de batterij leeg is.

U hoeft niet meer te stofzuigen dankzij de robot stofzuiger

Zou u graag een robot stofzuiger willen hebben? Dan hopen we dat u de moeite neemt om onze website even door te nemen. De robot stofzuiger van Blaupunkt is een hoogstaand staaltje elektronica en we zijn er bijzonder trots op dat we u dit artikel online mogen aanbieden. U kunt het direct toevoegen aan uw digitale winkelmandje zonder eerst een heel proces door te lopen. Een account is dan ook zeker niet nodig omdat we enkel dit type stofzuiger aanbieden. Geef aan hoeveel u er wilt hebben. Wellicht wilt u op meerdere verdiepingen of kamers in uw huis een robot stofzuiger neerzetten. Dan vult u uw contact- en adresgegevens in en kunt u betalen via een online betaalsysteem. We zorgen ervoor dat de robot stofzuiger de volgende werkdag al wordt afgeleverd. U betaalt dan geen extra kosten zoals verzendkosten of bezorgkosten. Die nemen wij voor onze rekening. Bent u tevreden? Laat het ons dan weten en geef een rating of review over het product en onze werkwijze. Bent u minder tevreden omdat het toch niet zo goed werkt of omdat er iets kapot is gegaan? Dan kunt u het binnen 30 dagen vrijblijvend terugsturen. We geven u uw geld terug of we sturen een vervangende stofzuiger toe.

Bestel vandaag nog dit futuristische apparaatje

Deze machine kent diverse schoonmaakroutes die u van te voren kunt instellen. Denk aan:

  • Een zigzag-richting,
  • Ronde reiniging, bijvoorbeeld de poten van uw eettafel en salontafel maar ook rond stoelpoten,
  • Vouwlijnen,
  • En het kent de functie: muur volgen. Eenvoudig de plinten schoonzuigen? Dan gebruikt u vanzelfsprekend deze module.

De stofzuiger zal er hoe dan ook voor zorgen dat het gehele oppervlak gezogen wordt. En als het eenmaal klaar is, dan gaat het automatisch terug naar zijn oplaadstation. Het is aan u om te bepalen hoelang en op welk tijdstip het functioneel wordt. Ook kunt u bepalen welk onderstuk eronder moet voor een optimaal gebruik. Zo raden we de borstels aan voor vloerkleden en hoogpolig tapijt terwijl u de dweil gebruikt voor vinyl en linoleum.