Digitaal fotolijstje

Heb jij al een digitaal fotolijstje in huis? Als jij nog foto’s aan de muur wilt hangen, dan is dit wel de meest handige oplossing. In het verleden lieten we natuurlijk allemaal onze fotografieën iedere keer afdrukken als we een rolletje volgeschoten hadden. Op die manier hadden we altijd ook wel een afdruk in huis om in een lijstje te stoppen. Maar tegenwoordig gaat dit natuurlijk heel anders. Je hoeft niet meer per se alles te laten afdrukken wat je geschoten hebt, je kunt immers eerst op de computer bekijken wat je wel of niet de moeite waard vindt om een echte fotoafdruk van te hebben. En dat maakt een digitaal fotolijstje ook zo’n handige uitkomst. Doordat je zelden nog wat afdrukt, veel mensen doen dit zelfs helemaal niet meer, heb je ook eigenlijk geen exemplaar meer bij de hand om in een lijst te stoppen. Natuurlijk kun je hier speciaal eentje voor af laten drukken, maar vaak zal dit er toch bij blijven en dat is natuurlijk jammer. Zo kun je nooit afbeeldingen van je familie of van je beste vrienden aan de muur hangen. Een digitaal fotolijstje biedt uitkomst voor dit probleem!

Voordelen digitaal fotolijstje

Hoe werkt een digitaal fotolijstje nu precies? Deze werkt met een geheugendrager, zoals een USB-stick of een geheugenkaartje. Hierop kun je één afbeelding zetten, maar ook meerdere, en deze vervolgens in de lijst stoppen. Als je voor meerdere hebt gekozen, dan zullen deze in een frequentie die jij ingesteld hebt voorbij komen. Zo kun je iedere keer weer wat anders zien, zonder dat je hiervoor een nieuwe afdruk hoeft te laten maken. Ook kun je het digitaal fotolijstje heel goed gebruiken om foto’s van een bepaalde gelegenheid, zoals jullie bruiloft of vakantie, aan anderen te laten zien. Je hoeft dan alleen de lijst mee te nemen en de functie van de diashow in te schakelen. Geen gedoe dus met computers of met kleine schermpjes van fototoestellen. Het gebruik van een digitaal fotolijstje heeft dus verschillende voordelen:

  • je hoeft geen afdrukken meer te laten maken om iets in te kunnen lijsten
  • je kunt in één lijstje meerdere afbeeldingen laten zien
  • je kunt de lijst gemakkelijk meenemen en door de diafunctie verschillende foto’s aan anderen laten zien

Veel keus bij Digitale Fotolijst Winkel

Nu is het natuurlijk zo dat niet ieder digitaal fotolijstje zomaar aan jouw wensen voldoet, maar er valt gelukkig genoeg te kiezen op dit gebied, helemaal als je naar Digitale Fotolijst Winkel gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende groottes. Er zijn kleine modellen van 8 inch, maar ook een scherm van 32 inch is een mogelijkheid. Als jij de lijst ergens op wilt hangen of neer wilt zetten, dan is het dus goed om eerst eens te kijken welke grootte op die plek past. Zo voorkom je dat je een veel te klein exemplaar uitkiest, dat helemaal wegvalt in het geheel, of dat je een veel te grote koopt, waar je gewoon niet genoeg ruimte voor hebt. Vervolgens kun je een digitaal fotolijstje ook in verschillende kleuren krijgen. Je kunt dan denken aan zwart of wit, maar bijvoorbeeld ook aan houtkleur. Daar komt bij dat sommige lijsten over een intern geheugen beschikken, waardoor je niet met geheugendragers hoeft te werken. Ook bestaat er verschil in de mogelijkheden wat betreft de snelheden van de diashow-functie en in het al dan niet beschikken over een video-functie. Bekijk dus eerst eens alle verschillende mogelijkheden die er zijn op de website van Digitale Fotolijst Winkel en zoek dan het digitaal fotolijstje dat het best bij jouw wensen past!