Directie coaching nodig?

Denkt u als management professional of directielid dat uw leiderschapsstijl wel wat bijgeschaafd kan worden? Of ervaart u te weinig synergie en verloopt de samenwerking met andere leiders binnen uw organisatie stroef? Denk dan eens aan directie coaching. Coaching voor directieleden en managers kan bijzonder effectief zijn als er onvoldoende samenwerking is. Vaak liggen hier allerlei zaken aan ten grondslag die niet direct naar boven komen, maar met behulp van coaching wel achterhaald kunnen worden. Onderlinge, langlopende spanningen of juist de komst van een nieuwe manager, kunnen problemen veroorzaken. Directie coaching kan dan een oplossing zijn. Er zijn verschillende professionals op het gebied van directie coaching actief in Nederland. Directie coaching in de Randstad of in de buurt van Den Haag, vindt u bij de coachingspraktijk van Annet Verbeek. Zij coachte al vele managers in diverse sectoren met succes. Meer informatie? Kijk dan op https://annetverbeek.com/. Via de website kunt u eenvoudig contact opnemen en een offerte opvragen voor een traject op maat. Individuele coaching en groepscoaching behoren tot de mogelijkheden.

 

Directie coaching voor vrouwen

In vergelijking met andere Europese landen zitten er relatief veel vrouwen in directies in Nederland. Toch zijn er nog steeds vrouwen die het moeilijk vinden hogerop te komen. Voor hen is er speciale coaching beschikbaar in de praktijk van Annet Verbeek. Met het traject ‘vrouwen naar de top’ kunnen vrouwelijke professionals werken aan hun professionele vaardigheden. De volgende thema’s komen aan bod:

 

  • Persoonlijk leiderschap
  • Effectief leidinggeven
  • Assertiviteit
  • Timemanagement

 

Een coach als Annet Verbeek kan helpen uw persoonlijke doelen te stellen en deze te behalen. Als u kiest voor management of directie coaching zult u bij een intakegesprek bespreken welke wensen en leerdoelen u heeft. Op basis daarvan kan een plan van aanpak worden gemaakt, dat in een bepaalde tijdsperiode wordt uitgewerkt. Door middel van passende opdrachten op het gebied van directie coaching werkt u stapsgewijs aan uw ontwikkeling. Hier profiteert u zelf van, maar de organisatie waar u werkt natuurlijk ook. Met de juiste vaardigheden en een zelfverzekerde houding kunnen vrouwen ook aan de top komen. Vrouwen moeten doorgaans leren voor zichzelf op te komen en te netwerken. Met directie coaching voor vrouwen krijgt u deze vaardigheden aangeleerd en kunt u ze direct in de praktijk brengen. Veel vrouwen gingen u al voor en bereikten hun doel. Bovendien vragen steeds meer organisaties managers om voor coaching te kiezen. Durft u deze stap ook aan? Kijk dan op https://annetverbeek.com/ voor meer informatie over directie coaching. U kunt een traject aanvragen voor uzelf of een professional binnen uw organisatie.

 

Alles uit coaching halen

Een coach kan slechts uit iemand halen wat er al in zit. Het gaat bij coaching om bewustwording en het aangaan van uitdagingen. Zelfreflectie maakt een zeer belangrijk onderdeel uit van het traject. Door u bewust te worden van patronen en gedrag kunt u deze ook veranderen. Bent u bijvoorbeeld altijd zeer hiërarchisch ingesteld geweest maar vraagt uw organisatie nu om een andere aanpak? De kans is groot dat het niet eenvoudig is een andere leiderschapsstijl te ontwikkelen. Samen met coach Annet Verbeek kunt u gaan kijken naar uw overtuigingen over leiderschap en uw ontwikkelpunten. Met kleine, gerichte opdrachten werkt u aan uw verandering. Op deze manier haalt u alles uit uw coaching traject. Directie coaching is zo een van de meest effectieve manieren van coachen in het bedrijfsleven. Als u openstaat voor verandering kunt u veel bereiken met coaching, in uw huidige functie en toekomstige. U investeert in uzelf en in uw organisatie door te kiezen voor directie coaching.