Duurzaam ontharen

Voor zowel vrouwen als mannen kan duurzaam ontharen een goede oplossing zijn! We kennen het waarschijnlijk allemaal wel: haargroei op plekken waar je dit liever niet zou willen zien. Je kunt bij mannen dan denken aan de rug en de schouders, maar ook aan de buik en de borst. Een beetje borsthaar vinden de meesten niet vervelend, maar als het een hele bos is dan willen veel heren hier toch graag vanaf. Bij de dames gaat het vaak om haar op plekken als:

  • het gezicht
  • de oksels
  • de bikinilijn
  • de benen
  • de armen

Hiervoor is duurzaam ontharen echt de oplossing. Maar hoe doe je dit nu? Veel ontharingsmethodes werken immers maar even. Je kunt bijvoorbeeld met een scheermes en scheerschuim aan de slag gaan, maar vaak zie je de volgende dag de stoppels al weer terugkomen en dan kun je dus al weer opnieuw beginnen, wil je een mooi strak resultaat hebben en houden. Je hebt langer profijt van methodes als epileren, waxen en harsen, hierbij haal je in één keer de hele haar weg, waardoor het langer duurt voordat deze terugkomt. Maar ook dit is nog niet echt duurzaam ontharen, na een paar weken zullen de haartjes immers gewoon weer terug groeien en moet je weer aan de slag.

Pijnloos duurzaam ontharen

Niet alleen is het bij bovengenoemde manieren zo dat je altijd haargroei blijft houden, ook is het zo dat het vaak best pijnlijk is. Zo voelt harsen, waxen en epileren niet bepaald prettig aan en kun je na het scheren last hebben van een rode, schrale huid en van ingegroeide haartjes. Pijnloos en duurzaam ontharen, is dat mogelijk? Ja, dat is zeker een mogelijkheid als je gebruik maakt van IPL. Dit staat voor Intense Pulse Light en het werkt dus ook door middel van lichtstralen. Er wordt gebruik gemaakt van sterke lichtbundels van een specifieke golflengte die naar wens ingezet kunnen worden voor duurzaam ontharen, maar ook voor diverse huidbehandelingen. De lichtflitsen zijn pijnloos en op die manier kun je dus echt zonder pijnklachten voor altijd van ongewenste haargroei verlost zijn! Hoe werkt dit nu? De lichtbundels vernietigen de haarzakjes, waardoor haren niet meer de mogelijkheid hebben om terug te groeien. Op die manier kun je dus echt duurzaam ontharen, je bent uiteindelijk voor altijd van de haren verlost!

Verschillende behandelingen nodig

Wat wel belangrijk is om op te merken, is dat er bij deze methode van duurzaam ontharen wel verschillende behandelingen nodig zijn. Het is niet zo dat na één keer meteen alle haarzakjes vernietigd zijn. Je zult daarom zes tot tien keer behandeld moeten worden, iedere keer met een tussenperiode van ongeveer zes tot acht weken. Pas dan kun je er zeker van zijn dat echt ieder haarzakje goed vernietigd is. Dit lijkt misschien een groot aantal behandelingen, maar je moet in het oog houden dat je daarna dus nooit meer tijd en geld kwijt bent aan het ontharen! Ook financieel is deze manier van duurzaam ontharen dus zeker aantrekkelijk! Heb jij hier interesse in, zou jij dit bij jou uit willen laten voeren? Dan kun je hiervoor terecht bij Schoonheidssalon Jarina, zij beschikt hiervoor over de juiste apparatuur. Het is wel belangrijk om in het oog te houden dat dit niet bij iedereen zal werken, blond, rood of grijs haar bevat te weinig pigment om de energie van het licht goed door te kunnen geven. Jarina vertelt jou graag meer over de mogelijkheden voor jou of lees eerst eens de uitgebreide informatie door op haar website Jarina.eu. Daar kun je ook de tarieven vinden die zij voor duurzaam ontharen hanteert.