Echtscheiding Rotterdam

Hebt u binnenkort een echtscheiding in Rotterdam? Verloopt het niet naar wens en kunt u hier wel wat hulp van buitenaf bij gebruiken? Kiest u er dan voor om uw echtscheiding te Rotterdam in goede banen te laten leiden door ons advocatenkantoor. Kijkt u eens op advocatenkantoorvanwessel.nl of neemt u contact met ons op door langs te gaan, te bellen of te mailen. We leggen u alles over de mogelijkheden die u hebt in deze moeilijke tijden. Dit zijn emotionele tijden voor u. De kans dat u misnoegd bent is groot. U maakt misschien zelfs veel ruzie met uw partner en dat kan leiden tot onoplosbare geschillen. Althans, in uw ogen! Een echtscheiding in Rotterdam of waar dan ook in Nederland is iets vreselijks. Toch is het tegenwoordig schering en inslag. Hoe komt dat eigenlijk? Waarom komt echtscheiding in Rotterdam, of noem een andere willekeurige stad, zo veel voor? Het is moeilijk om daar een eenduidig antwoord op te geven. Dat komt in de eerste plaats omdat er diverse beweegredenen voor zijn. Wat vaststaat, is dat de verschillen tussen jullie beide te groot zijn geworden om nog langer bij elkaar te blijven. De liefde is versleten en u geeft waarschijnlijk nog maar weinig voor die ander. In ieder geval te weinig om bij hem of haar te blijven.. Misschien zijn uw kinderen opgegroeid en het huis uit en blijkt dat niets u meer bindt met uw partner. Een pijnlijke conclusie. Blijf hier niet in zitten maar ga op zoek naar een nieuwe relatie! Een echtscheiding in Rotterdam regelen kunt u eenvoudig doen. Maar meestal komt er veel problematiek bij kijken. Immers, als u lang hebt samengewoond dan zijn er vele roerende maar ook onroerende goederen te verdelen. Geld is een belangrijke reden voor velen om hun echtscheiding in Rotterdam te laten leiden door ons. Voor een echtscheiding in Rotterdam of in een andere omliggende stad staan wij klaar om u van informatie te voorzien en indien nodig dit te bespreken met de advocaat van de andere partij. Komt het daadwerkelijk voor de rechter omdat u lijnrecht tegenover elkaar staat? Ook dan zijn wij de aangewezen partij om uw belangen te behartigen.

Een echtscheiding? Rotterdam biedt hulp

Het is extreem pijnlijk als het daadwerkelijk tot een rechtszaak komt. Schikkingen treffen is veel prettiger. Dat kan achter gesloten deuren met u tweeën en de advocaat van ons kantoor. Eventueel komt er alsnog een rechter aan te pas die een duidelijk, eerlijk en objectief oordeel over de kwestie kan geven. Niet alleen geld zorgt ervoor dat er hulp bij een echtscheiding in Rotterdam nodig is, ook de voogdij over kinderen tot hun 18e levensjaar kan via de rechtbank opgelost worden. We kijken naar het inkomen, de woningen waar men gaat wonen en andere sociale zaken. Als het kind al ouder is dan heeft hij of zij ook een stem. Een echtscheiding in Rotterdam of waar dan ook, is aldus een zeer vervelende aangelegenheid maar kan achteraf ook een erg grote opluchting betekenen voor het hele gezin. U wilt niet dat uw kinderen opgroeien in een verstikkende omgeving waarbij ruzies en onenigheid aan de orde van de dag zijn. Dat is voor niemand leuk en kan voor jonge kinderen zelfs traumatisch werken. Geldzaken, inboedel en kinderen zijn belangrijke oorzaken van onenigheid tijdens uw echtscheiding. Nabij Rotterdam vindt u ons kantoor. In Barendrecht om precies te zijn. Wij staan dag en nacht voor u klaar om alle vragen over uw echtscheiding in Rotterdam te beantwoorden mits ze juridisch van aard zijn. Dit soort zaken kunt u in deze beslissende fase van uw leven maar beter uitbesteden aan een gerenommeerd advocatenbureau zodat u zich kunt richten op de rouwverwerking maar ook op praktische zaken zoals het zoeken naar een nieuw huis en het regelen van de verhuizing. Laat familierecht aan ons over, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen.

Meer weten? Neem dan snel contact op met onze klantenservice

Waar u dan ook woont, scheiden is pijnlijk. Zo ook een echtscheiding in Rotterdam of omstreken. Hebt u een echtscheiding in Rotterdam? Neemt u dan eens contact met ons op. Wellicht gaat u vreedzaam uit elkaar, toch kan het geen kwaad om even te informeren bij ons. We kunnen u handige tips geven en u helpen om de inboedel en het geld op een slimme manier te verdelen zodat u beiden er uiteindelijk de vruchten van kunt plukken. Het zal u misschien verbazen maar het komt erg vaak voor dat een scheidend echtpaar gezamenlijk een advocaat van ons kantoor in de arm neemt. We buigen ons vervolgens over dit soort financiële kwesties en brengen een voorstel naar buiten. Het is aan u beiden om dit aan te nemen. Zo niet, dan kunnen er altijd nog juridische stappen genomen worden. Maar als uw echtscheiding in Rotterdam toch al vreedzaam verloopt, dan neemt u ons advies vast en zeker ter harte. Wist u trouwens dat familierecht een van onze twee specialismen is? Voor andere type recht kunt u beter op zoek gaan naar een ander kantoor. Maar we zijn ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Vragen zoals:

  • Kan ik een contract met mijn werknemer op deze manier ontbinden?
  • Krijg ik wel voldoende salaris uitbetaald?
  • Bevat mijn arbeidscontract de juiste clausules?
  • En meer van dit soort vragen kunt u aan ons stellen en dan gaan we bij uw bedrijf op zoek naar antwoorden. Zowel voor werkgevers als werknemers kunnen we hopelijk veel betekenen!