Een eTA aanvragen: alles wat u hierover moet weten

eta-aanvragen - Eta aanvragenHet staat als een paal boven water dat reizen altijd een hoop geregel met zich mee brengt. Misschien herkent u zich daar wel in en bent u ook al drie weken van tevoren bezig met het apart leggen van bepaalde kleren die u mee wilt nemen tijdens uw verblijf in het buitenland. Maar de bagage inpakken is het niet enige dat geregeld dient te worden, het is ook belangrijk om aan minder tastbare dingen te denken, zoals een eTA aanvragen. Het is op dit moment nog niet verplicht, maar voor reizen vanaf september dit jaar moet u wel een eTA aanvragen. Nu zult u zich misschien afvragen waarom wij u nu alvast gaan wijzen op het fenomeen van een eTA aanvragen voor een reis naar Canada, terwijl het nog heel lang duurt voordat deze regeling van start gaat. Dit doen we feitelijk om u zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er komen gaat. U komt dan niet voor vreemde verrassingen te staan tijdens de voorbereidingen van uw vliegreis. Een eTA aanvragen voor reisjes naar Canada is vanaf deze herfst dus nodig en het is van groot belang om dit ruim van tevoren te gaan doen. Er geldt een richtlijn van vier weken voordat u gaat vertrekken. Dit zou dan al in het begin van augustus zijn en dat moment laat niet meer zo lang op zich wachten. Mogelijk gaat u eerst nog wat andere reizen maken en komt u dan terug en zou u er helemaal niet meer aan denken. In dat geval is het dus onontbeerlijk dat wij van eTA Canada u er op dit moment even op wijzen dat u voor een eTA aanvragen dient te zorgen een maand voor uw vertrek naar het buitenland. Verder hebben wij onze website eta-aanvragen.nl ook in het leven geroepen, omdat het de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf is om een eTA aanvragen op tijd te regelen. Als u dit niet uit uzelf gaat doen, dan is er geen enkele andere instantie die u hier op zal wijzen. En daarom is het maar goed ook dat u bij ons alvast geïnformeerd wordt over een eTA aanvragen. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook niet voor onverwacht gedoe komen te staan vlak voor uw vliegreis naar het Canadese land? Aarzel dan niet langer en lees vandaag nog onze website eta-aanvragen.nl van voor naar achteren door, zodat u weet hoe de vork precies in de steel zit op het gebied van een eTA aanvragen. Sla dit zeker niet over, want dan bestaat er een risico dat u uw reis niet door kunt laten gaan, omdat u de Electronic Travel Authorization niet in kannen en kruiken heeft.

Professionele hulp bij een eTA aanvragen voor reizen naar Canada

Een eTA aanvragen is dankzij onze uitvoerige handleiding een fluitje van een cent. En zo moet het ook zijn. Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die als een berg tegen dergelijke zaken op kunnen zien. Als u ook zo iemand bent, dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen en van de gelegenheid gebruik kunnen maken om u te vertellen dat een eTA aanvragen helemaal niet veel moeite hoeft te kosten. U moet alleen nét even weten wat u te doen staat. Bent u de Engelse taal niet machtig en zou u alles liever in uw eigen taal doen? Helaas is het geen optie om de Electronic Travel Authorization in het Nederlands te doorlopen, maar toch helpen wij u uit de brand door een Nederlandstalige handleiding te bieden. Op die manier kunt u er heel goed mee uit de voeten en hoeft een eTA aanvragen geen enkel probleem te zijn. En het goede nieuws is dat dit helemaal gratis is; u hoeft dus niets te betalen. Dus wilt u ook een eTA aanvragen, maar bent u niet zo goed in Engels en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Twijfel dan niet en sla onze professionele handleiding er eens op na. Dan weet u hoe dan ook wat u moet doen om alles rond te krijgen.

Wij helpen u graag op weg!

Veel mensen denken dat ze erg diep in de buidel moeten tasten om geholpen te worden bij een eTA aanvragen. Maar gelukkig is dit bij eTA Canada helemaal niet het geval. Wij helpen onze klanten helemaal kosteloos. Er zijn ook geen verborgen kosten en u kunt er van op aan dat er geen addertje onder het gras zit. En dat scheelt! Zo kunt u dus met een gerust hart gebruik maken van onze waardevolle diensten, zonder dat u bang hoeft te zijn voor kosten die hierbij zouden kunnen komen kijken. En het goede nieuws is dat een eTA aanvragen zelf ook maar zeven dollar kost, dus daar wordt u ook niet arm van. Dus gaat u binnenkort naar de Canadese stad Toronto, om vakantie te vieren, verre familie te bezoeken, om te studeren of om vrijwilligerswerk te doen? Wat de reden van uw vliegreis ook is, u moet altijd een eTA aanvragen. Tenzij u al een geldig visum hebt voor het land. Kortom, eTA Canada is uw betrouwbare partner voor:

  • Onmisbare informatie over dit onderwerp
  • De actuele stand van zaken in een overzichtelijke nieuwsblog
  • Een Nederlandse handleiding voor de aanvraag.