Een gemakkelijke transitie van roker naar niet roker met de beste e sigaret vloeistof

Nieuwesigaret - E sigaret vloeistofStoppen met roken is nooit gemakkelijk. Er zijn van die mensen die van de ene op de andere dag kunnen stoppen. Maar dit is helaas voor de meeste rokers niet weggelegd. Het is vaak ook een soort schokkende ervaring die maakt dat mensen zo maar kunnen stoppen. Denk maar eens aan Johan Cruyff. Dit jaar is de beste voetballer van Nederlandse bodem overleden aan lonkkanker, maar hij had al eerder longkanker gehad. Na de eerste keer is hij dan ook direct gestopt met roken. Een ervaring als lonkkanker die je eventueel in contact brengt met je eigen sterfelijkheid, dat maakt dat je van de ene op de andere dag kunt stoppen. Maar voor de meeste mensen is de eigen sterfelijkheid iets wat in de toekomst ligt. Als je het niet aan den lijve ervaart zoals Johan Cruyff dat deed, dan kun je het weg stoppen als iets wat later komt. In het heden bestaat het niet en dus is het lastig om te stoppen. Je weet immers wel dat het slecht is en slechte gevolgen kan hebben, maar je beseft het niet op het moment zelf. Het is een soort theorie die ergens in je hoofd is opgeslagen, maar waar je in de praktijk nooit gebruik van maakt. Net als met autorijden, waar je in theorie met beide handen aan het stuur moet rijden terwijl je in de praktijk vaak met één hand rond rijdt. Dus voor de meeste mensen is stoppen met roken een te grote stap om in een keer te nemen. Daarom moet je het dus ook in kleine stapjes doen. Stoppen met roken gaat dan ook het beste in fases en met hulp. Een beproefd hulpmiddel is de zogenaamde e sigaret met e sigaret vloeistof. Hoe deze e sigaret met e sigaret vloeistof precies kan helpen en waarom kun je hieronder lezen

Waarom een e sigaret en e sigaret vloeistof kan helpen bij het stoppen met roken

Een e sigaret met e sigaret vloeistof kan helpen doordat het fungeert als een soort buffer tussen roken en niet roken. In plaats van dat je meteen van ene op de andere dag stopt met roken, ga je eerst een e sigaret roken. Via deze e sigaret met e sigaret vloeistof kun je als het ware zonder al te veel stress wennen aan een rokersvrij bestaan. Een van de redenen waarom dit goed werkt is omdat je verslaving voor een groot deel mentaal is. Natuurlijk is het ook voor een groot deel fysiek, maar daar komen we later nog over te spreken. Het mentale deel bestaat uit gewoontes. Je rookt waarschijnlijk al geruime tijd en daardoor heb je bepaalde gewoontes opgebouwd. Zo is het voor veel mensen die niet roken een gewoonte om in de ochtend even lekker op gang te komen met een bakje koffie. Het punt is dat je wel kunt stoppen met koffie en dat je daarmee een paar dagen even wat hoofdpijn hebt en andere ontwenningsverschijnselen, maar wat mensen het meeste dwars zit, dat is het momentje zelf. Je wordt elke ochtend wakker en je hebt iets om naar uit te kijken. Even het nieuws kijken met een kopje koffie of even gezellig koffie drinken in de kantine en noem het allemaal maar op. Zo ook met roken. Het zijn de momentjes die je mentaal hebt opgeslagen die je mist. Met een e sigaret met e sigaret vloeistof kun je je ritueel handhaven door gewoon te blijven roken. De e sigaret vloeistof is een stuk minder ongezond dan tabak en dus is het ook niet zo erg als je de e sigaret blijft roken. Fysiek is er natuurlijk ook het een en ander gaande. Je lichaam heeft nicotine nodig, daarom ben je verslaafd. Met e sigaret vloeistof kun je die verslaving rustig afbouwen. Je kunt namelijk e sigaret vloeistof kopen met daarin nicotine. Deze kun je dus gebruiken direct nadat je stopt, zodat je niet direct volledig zonder nicotine komt te zitten. Je kunt ook e sigaret vloeistof kopen zonder nicotine. Deze rook je dus na de eerste fase en zo kom je weer een stap dichter bij een rookbrij bestaan. Nadat je de fysieke horde voorbij bent, begint de mentale horde. Dit betekent dat je steeds minder gaat roken en dus ook minder gebruik gaat maken van de e sigaret vloeistof. Overigens hoeft dit niet, want de e sigaret vloeistof is lang niet zo ongezond als tabak en komt in verschillende smaken, dus het is ook goed mogelijk dat je gewoon lekker wilt blijven roken en lekker gebruik wilt blijven maken van e sigaret vloeistof. In beide gevallen kun je de e sigaret vloeistof het beste bij onderstaande website kopen.

De beste e sigaret vloeistof koop je bij nieuwesigaret.nl

Als je op zoek bent naar kwaliteit en je wilt ook niet teveel betalen voor je e sigaret vloeistof, dan ben je bij nieuwesigaret.nl aan het juiste adres. Niet alleen voor e sigaret vloeistof. Je kunt hier ook prima terecht voor andere artikelen zoals:

  • De e sigaret
  • Vaporizers
  • Informatie
  • Klantenservice
  • Accessoires
  • Uitverkoop artikelen

Als je precies wil weten wat je zoal kunt kopen bij deze webwinkel, dan kun je natuurlijk het beste even een kijkje nemen op de website zelf. Het is hoe dan ook een uitstekende winkel voor alles wat met elektronisch roken te maken heeft.