Een goede mediator aan huis

Het was een treurige beslissing die mijn (inmiddels ex-)man en ik maakten om te gaan scheiden. Jarenlang waren we gelukkig getrouwd geweest, maar het werkte al langere tijd minder goed tussen ons twee. De spark tussen ons twee was weg en alhoewel we er genoeg aan deden om het weer terug te vinden, moesten we allebei op een gegeven moment tot de conclusie komen dat het niet langer zou werken. We gingen dus min of meer als goede vrienden uit elkaar, maar dat betekende helaas nog niet dat we het overal over eens waren. Er waren zelfs een flink aantal dingen waar we niet helemaal uitkwamen met alleen ons twee. Dit was waarom we besloten om contact op te nemen met het kantoor Meesters & Meer Advocaten & Mediators. Naast dat we goede ervaringen hadden gehoord over dit kantoor, vonden we het allebei toch ook wel erg prettig dat we hier konden kiezen voor een mediator aan huis.

  • Beter
  • Sneller
  • Goedkoper

Het is bij Meesters & Meer Advocaten & Mediators dus mogelijk om te kiezen voor een mediator aan huis en dit betekent dat het niet alleen een stuk goedkoper is om het probleem op te lossen, maar ook dat dit een stuk sneller gebeurt. En uiteindelijk is dat voor iedereen die met het conflict te maken heeft een stuk fijner. Ook wij hebben dit ondervonden. Het is absoluut niet leuk om te moeten besluiten dat het het beste is om te gaan scheiden, maar het is dan wel prettig om door middel van de mediator aan huis alles tot een goed einde te kunnen brengen.

De hulp van de mediator aan huis

Mijn ex-man en ik vonden het allebei toch wel spannend toen de mediator aan huis voor het eerst langs kwam. We wisten allebei dat we hulp nodig hadden om alles binnen de scheiding tot het juiste einde te kunnen brengen, maar toch is het vreemd om hier een vreemde voor in te moeten schakelen. Het is wel heel erg prettig dat je vanaf het begin merkt dat de mediator aan huis zeer professioneel is. Je wordt meteen op de hoogte gesteld van de geheimhouding die ze hebben en ook dat het belangrijk is dat beide partijen hier vrijwillig zitten. Dit was bij ons uiteraard het geval. Mijn ex-man en ik vonden het zeer prettig om met de mediator aan huis samen te werken. Onderling hadden we een hoop dingen waar we het echt niet over eens konden worden, maar dankzij de mediator lukte dit ineens wel. Het is erg prettig om dus samen te werken met iemand die onpartijdig is en de dingen anders ziet. Zo zijn wij tot een passende oplossing gekomen.

Voor iedereen die gaat scheiden

Sta jij op het punt om te gaan scheiden of zit je inmiddels in het proces en zijn er dingen waar jullie samen niet uitkomen? Dan is het echt een aanrader om te kiezen voor de mediator aan huis. Het maakt het een stuk makkelijker om de situatie tot een goed einde te brengen. Het is dus wel belangrijk dat jullie er allebei open voor staan. Anders kun je namelijk niet kiezen voor een mediator aan huis. In dat geval kun je uiteraard nog wel steeds contact opnemen met Meesters & Meer Advocaten & Mediators. Zij hebben namelijk ook advocaten in dienst die jullie dan verder kunnen helpen. Wij raden je zeker aan om hierover contact op te nemen met het kantoor. Het personeel hier is erg vriendelijk en ze zullen je absoluut verder willen helpen.