Een groot assortiment keramische terrastegels

Met keramische terrastegels kunt u een prachtig terras creëren dat jarenlang mee gaat. Keramische terrastegels zijn namelijk volledig krasbestendig. Er komen dus geen vervelende en lelijke krassen in de mooie tegels te staan. Ook zijn ze vloeistofdicht waardoor er geen regen onder de tegels komt en de onderlaag niet zal gaan rotten. Deze zaken dragen bij aan een mooi en vooral ook duurzaam terras. De keramische terrastegels van Van der Rijt BV zijn in verschillende soorten te bestellen. Ze worden voornamelijk in China en in Italië geproduceerd en hebben vaak iets weg van natuursteen. Bijvoorbeeld leisteen of hardsteen. Deze steensoorten kunnen helaas krassen vertonen en op den duur door slijtage veel minder mooi worden. Dat is uiteraard heel erg zonde en daarom is het verstandig om meteen te kiezen voor mooie keramische terrastegels. Deze tegels hebben verschillende voordelen:

  • Goede antislip laag
  • Lage prijs voor hoge kwaliteit
  • Zeer duurzaam en slijtvast

Keramische terrastegels maken een mooi geheel van de tuin. Ze ogen natuurlijk en dus kunnen ze mooi als een verlengde worden gezien. Het is altijd leuk om een mooie combinatie van tuin en terras te maken. Dit kan door planten en bloemen toe te voegen, maar net zo goed door natuurlijk ogende tegels te laten leggen. De keramische terrastegels van Van der Rijt BV zijn allen van goede kwaliteit en kunnen ook in grote hoeveelheden worden besteld. Wanneer u bijvoorbeeld uw halve tuin tot terras om wilt bouwen is dit geen enkel probleem. Voor vragen of advies kunt u uiteraard altijd contact opnemen, zowel telefonisch als via email. Ook is het mogelijk om via de website meteen een offerte op te vragen. Hier kunt u de nodige vierkante meters invullen en krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten. Het is al lang niet meer zo dat u voor een mooi terras ook veel geld uit moet geven. Wanneer u een beperkt bedrag tot uw beschikking heeft is het aan te raden om eerst eens te gaan kijken onder het kopje budget. Hier vindt u grote en kleine partijen van tegels die in veel verschillende uitvoeringen kunnen worden gekocht. De prijs is bij al deze keramische terrastegels wat lager, zodat u ook voor minder geld een prachtig terras aan kunt leggen.

Keramische terrastegels met design

Keramische terrastegels hoeven niet geheel effen te zijn. Het is ook heel mooi om keramische terrastegels met een design te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ‘Dutch Tile Design’ serie. Deze keramische terrastegels zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De Nairobi tegels hebben een zeer stijlvol motief dat doet denken aan een houten vloer. Deze tegels kunnen in de gewenste richting worden gelegd, waardoor u een eigen patroon creëert. De kleur zit net tussen bruin en grijs in en daardoor passen ze zowel in stijlvolle moderne tuinen, als in de wat robuustere of klassieke tuinen. Een echte aanwinst voor uw tuin en terras! Bij hele moderne tuinen is het ook mooi om te kiezen voor een wat strakkere look. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld de keramische terrastegels van Cementi worden gebruikt. Deze hebben wat weg van een mooie laag beton en kunnen in zowel donker grijs als lichtgrijs worden geleverd. Keramische terrastegels komen dus in veel verschillende soorten en maten en het is dan ook goed om eens in de showroom te komen kijken. Hier vindt u alle soorten keramische terrastegels bij elkaar. De showrooms van Van der Rijt BV zijn gevestigd op verschillende locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje komen nemen in de prachtige showtuin waar veel verschillende soorten tegels geplaatst zijn. U kunt hier over een heel mooi aangelegd terras lopen dat volledig bestaat uit verschillende soorten keramische terrastegels. Het is altijd handig om ook even goed te kunnen kijken hoe het staat wanneer de tegels ook daadwerkelijk in de tuin gelegd zijn. U krijgt dan een veel beter beeld en kunt meteen informatie opvragen over de aankoop van de tegels die u uiteindelijk kiest. Hier valt ook meteen het patroon goed op dat op sommige tegels zit. Het is lastig om dat goed in u op te kunnen nemen wanneer u naar één enkele tegel kijkt. Daarom is een bezoekje aan de uitgebreide showroom zeker de moeite waard.

Het bestellen van de tegels

Bij Van der Rijt BV kunt u gemakkelijk het juiste aantal terrastegels voor uw tuin bestellen. Van te voren is het zelfs mogelijk om een monster aan te vragen van 10 x 10 cm. Deze wordt zonder verdere kosten naar u toegestuurd en hierdoor kunt u bijvoorbeeld de kleur goed afstemmen met de meubelen die u al heeft. Het zou namelijk zonde zijn wanneer alles besteld en gebracht is en het dan toch niet helemaal bij het geheel blijkt te passen. Het vooraf bestellen van een monstertje is dan ideaal. Zodra de bestelling geplaatst is wordt de levering ingepland. Dit gaat meestal heel snel wanneer de tegels op voorraad zijn. U kunt dan vaak al binnen 2 weken beginnen met het aanleggen van het terras. Als u nog geen tegelzetter heeft aangesteld is het mogelijk om meteen een goed bedrijf in te huren via Van der Rijt BV. U weet dan zeker dat uw terras heel netjes wordt aangelegd. Transportkosten hoeft u in veel gevallen niet te betalen. Wanneer u boven de 500 euro bestelt, worden de terrastegels gratis bij u thuisbezorgd. Alleen bij de kleine terrassen betaalt u dus wat extra’s.