Een rondreis door Indonesië maken

Geen enkele vakantie is dezelfde. Wel kunt u vaak naar dezelfde camping, hetzelfde strand of hetzelfde resort gaan. Dan weet u grotendeels wie en wat u kunt verwachten. Prima als u een jaar lang hard werkt en rustig wil genieten van het mooie weer en de natuur aldaar. Maar er is ook een grote groep aan reizigers die het avontuur opzoeken. Misschien houdt u van de bergen en wandelt of klimt u er graag. Misschien bent u dol op snorkelen en duiken. Zo is er in de wereld natuurlijk voor ieder wat wils te vinden. In deze tekst willen we het graag hebben over onze rondreis door Indonesië. We kunnen u wel beloven dat dankzij onze kleinschalige opzet elke rondreis door Indonesië weer een bijzonder avontuur is. Zo wil de één niet al te veel reizen tijdens een rondreis door Indonesië en bijvoorbeeld slechts een groot eiland bezoeken. Dat is helemaal geen slecht idee. Zo biedt Borneo een keur aan wonderen. Van prachtige stranden waar u heerlijk kunt zonnen tot aan dichte oerwouden waar u olifanten en orang-oetangs tegen kunt komen. En natuurlijk zijn er een aantal steden op Borneo die u niet wilt missen. Maar dit geldt ook voor eilanden zoals Java, Bali en de Molukken. Kortom: u wilt een rondreis door Indonesië op maat maken en dat is waar wij om de hoek kijken. Bij Dari-java bent u dan ook aan het juiste adres als u een rondreis door Indonesië wilt maken.

Laat de rondreis door Indonesië door onze experts samenstellen

U wilt een rondreis door Indonesië maken. maar hebt u wel nagedacht over de duur van de vlucht? Er zijn directe vluchten naar Jakarta, de hoofdstad van het land. Maar het is goedkoper als u een vlucht met een tussenstop kiest. Natuurlijk helpen wij u van begin tot eind dus daar hoort de retourvlucht en alle vluchten van het ene naar het andere eiland bij. We zorgen er voor dat de prijzen niet uit de hand lopen en dat u goedkope maar ook gerieflijke accommodatie kunt vinden. Wilt u een eigen auto huren, met het openbaar vervoer reizen of op een andere manier uw rondreis door Indonesië volbrengen? Geef tevens aan welke eilanden en steden u wilt bezoeken en natuurlijk in welke periode en voor hoelang u naar dit prachtige land wilt vertrekken. Wij werken al meer dan 15 jaar samen met hotels, gidsen en plaatselijke reisbureaus zodat we in direct contact staan met veel personeel in Indonesië. We kunnen daarom zeer nauwkeurig uw rondreis door Indonesië op maat maken en boeken. Wilt u liever een avontuurlijke reis maken en zelf uitzoeken waar u de nacht doorbrengt? Natuurlijk is dat zeker een optie, laat ons u dan helpen bij het zoeken van een goedkope vlucht en een aantal overnachtingen,

Wilt u terug naar uw wortels? Maak dan een rootsreis

We bieden aldus een keur aan mogelijkheden. Want een rondreis door Indonesië kunt u met uw familie, gezin of vrienden maken maar ook als groepsreis met een grote groep vreemden. Wellicht dat u vele nieuwe kennissen opdoet! Zoals u ongetwijfeld hebt geleerd op school was Indonesië vroeger een kolonie van Nederland. Zodoende wonen er veel Indonesiërs of Indiërs in Nederland. Dan wilt u misschien wel een rootsreis maken!

  • Geef aan ons door waar uw vroegere familie woont en dan gaan we voor u op zoek,
  • We maken een rootsreis geheel op maat zodat u naar uw oorsprong terug kunt keren,
  • Wellicht kunt u uw familie opzoeken en meer te weten komen over uw geschiedenis.