Een springkussen huren? Kijk snel op onze site

Wilt u graag een springkussen huren omdat uw kind binnenkort jarig is? Hebt u een grote tuin en is er voldoende plek op uw terras dan wel grasveld om er een dergelijk apparaat op te zetten? Dan kunt u maar beter een springkussen huren dan kopen, anders bent u echt een dief van de portemonnee. Het is een heerlijke buitenactiviteit, zowel voor kinderen als stiekem ook wel een beetje voor hun ouders. Trekt de schoenen uit en beklim het kasteel, de berg of de stormbaan. Want een springkussen huren hebt u nog niet zomaar voor elkaar. Wij bieden u namelijk een keur aan opblaasbare artikelen die u voor weinig geld kunt huren. U kunt een springkussen huren voor een kinderfeestje maar ook als extra activiteit tijdens de laatste schooldag voor basisscholieren en zelfs voor middelbare scholieren. Eigenlijk mag een springkussen ook niet ontbreken tijdens een familiedag. Een dag waarop u allen hopelijk in het mooie weer samenkomt. Neem de tijd om met uw ooms tantes, neven en nichten bij te kletsen terwijl alle jonge kinderen kunnen genieten in, op en rondom een springkussen. Huren doet u hopelijk in de toekomst via onze website: crazyair.nl. We leggen u graag even uit hoe het springkussen huren werkt zodat u snel een keuze kunt maken en uw weg kunt vervolgen.

Voor elke gelegenheid kunt u een springkussen huren bij Crazy Air

Kijkt u allereerst eens op onze website. U zult zien dat u niet alleen de optie hebt om een bepaald springkussen te huren. Want we verhuren tevens spelkussens, stormbanen, stormbanen en zelfs waterattracties. Er is daarom voor ieder wat wils te vinden. Een personeelsfeestje op het terrein achter uw kantoor organiseren ter bevordering van de teambuilding? Of als basisschool een aantal veilige opblaasbare toestellen voor een sportmiddag huren? Het kan bij ons allemaal. Klik dan op de categorie met de springkussens. U zult zien dat u wederom een brede selectie onder ogen krijgt waar u uit kunt kiezen. Kussens in vele formaten die niet alleen maar voor kinderen erg uitdagend zijn. Zo is de afmatrace in combinatie met groene zeep juist voor volwassenen een bron van groot vermaak. En dat geldt tevens voor de climbmax klimwand waar u zelfs gezekerd moet worden voordat u aan de klim kunt beginnen. Wie is er als eerste boven? Per artikel vindt u de huurprijs per dag en u kunt nog vele technische gegevens en foto’s lezen en bekijken als u op het artikel klikt. Reserveer vervolgens direct het kussen dat u hebt uitgezocht. We komen op de gewenste dag natuurlijk het springkussen brengen.

Hebt u vragen? Neem dan even contact op met onze medewerkers

Of u nu de rodelbaan kiest, de tobbedansbaan of een meer klassiek springkussen, huren kan bij ons altijd snel en voordelig. De prijzen die u op onze site ziet staan zijn de uiteindelijke prijzen en daar wijken we niet vanaf.

  • U vindt ons zowel in Hank als Gemert waar u op afspraak de kussens en overige artikelen kunt afhalen en terugbrengen.
  • Uiteraard kunnen we ook komen brengen.
  • Hebt u hier nog vragen over? Stuur dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op.

We geven vrij vaak scherpe kortingen op onze artikelen. Om daarvan op de hoogte te blijven is het geen slecht idee om ons te volgen via de sociale media. Zo zijn we onder andere te vinden op Facebook, Twitter en Google+. Vergeet u niet om ons te beoordelen als u met ons in zee bent gegaan? We hebben op dit moment een gemiddelde van maar liefst een 9!