Een veilig huis met een co2 brandblusser

brandblusstore - co2 brandblusserVrienden van ons hebben een huis op de Veluwe. Het is een tweede huis en het is echt een waar vakantiehuis geworden. Alles wat zij zochten in een vakantiehuis hebben ze erin verwerkt. De mooiste keukens, vloeren en badkamers. Kosten noch moeite is bespaard om deze droom te verwezenlijken. Omdat het huis best afgelegen ligt, hebben ze ook gedacht aan de veiligheid. Sprinklers en een goede alarminstallatie zijn verwerkt in alle kamers, zodat er met een gerust hart van de vakantie genoten kan worden. Wat ze echter nog niet hadden was een co2 brandblusser. Met een co2 brandblusser kunnen met name vloeistofbranden erg goed geblust worden. Wanneer een vloeistofbrand plaatsvind in de nabije omgeving van apparaten die onder spanning staan. Om die reden wordt een co2 brandblusser vaak geplaatst in:

  • Laboratoria
  • Schakelruimtes
  • Keuken
  • Werkplaatsen

Onze vrienden moesten er niet aan denken als er iets met het huis zou gebeuren. Een co2 brandbluseer was zo aangeschaft via de website brandblusstore.nl. Op deze website was er naast de co2 brandblusser ook verschillende andere blussers beschikbaar, zoals:

  • Poederblussers
  • Metaalbrandblussers
  • Schuimblussers

Er zijn zelfs brandbluswagens en design blussers te koop. Deze design blussers zijn voorzien van een kleur en een afbeelding met tekst eronder. Erg leuk voor op kinderkamers of gewoon in de woonkamer. Niet langer hoeft de rode blusser verstopt te worden, het is nu een kunstwerk op zichzelf.

Zekerheid met een co2 brandblusser

De reden dat je een co2 brandblusser aangeschaft is omdat je zekerheid wilt. Mocht er ooit iets gebeuren, dan ben je goed voorbereid en kun je hopelijk de schadelijk beperkt houden. De geldt ook voor de co2 brandblusser. Deze kooldioxyde blusser blust met gas en geeft erg weinig schade aan de spullen die geblust worden. De website is erg uitgebreid en er kan dan ook gemakkelijk om advies gevraagd worden. Er kan gebeld en gemaild worden als er vragen zijn over bijvoorbeeld de co2 brandblusser. Als je zeker wilt zijn van 100% zekerheid dan is het handig om ook een brandslanghaspel en brandmelders in uw huis aan te brengen. De haspel kan makkelijk achter een gordijn verstopt worden en de brandmelders worden aan het plafond bevestigd. Er wordt bij de Brandblusstore graag advies gegeven en men is erg klantvriendelijk. De levering is snel en goedkoop, zodat je niet lang op je spullen hoeft te wachten. Op de website zijn alle artikelen ook voorzien van een foto, zodat het duidelijk is welke blusser je kiest.

Dat brandje is zo geblust

Een brandje is zo geblust als je er snel bij bent. Het is aan te raden te kijken met een specialist welke blusser het beste bij uw huis past. Alle blusapparatuur moet ook onderhouden worden en geschikte monteurs hiervoor zijn ook via de website te vinden. Als je niet meteen iemand wilt bellen of mailen maar ook niet direct weet welke blusser voor u het beste is, dan is er op de website ook een overzicht te vinden van het soort branden met bijbehorende blussers. Branden bestaan uit de klassen A tot en met F, variƫrend tussen verschillende materialen. Het is noodzakelijk te weten welke blusmethode het meest geschikt is voor een bepaalde brand, want anders zou je een brand alleen maar kunnen verergeren en met de blusser meer schade aanbrengen aan de getroffen spullen dan nodig is. In een handige pictogram is overzichtelijk te zien met wat voor soort blusser verschillende typen branden geblust dienen te worden. Ook onze vrienden hebben eerst uitgebreid op de website gekeken wat ze nu wilde bestellen en toen ze er niet uit kwamen hebben ze contact opgenomen met de Brandblusstore.