Een waterfles van Dopper voor onderweg, op kantoor of in de sportschool

waterfleswinkel - Dopper

Het drinken van water is belangrijk voor de reiniging van je lichaam. Het beste is om per dag in ieder geval 2 liter water te drinken. Nu drink je sowieso vaak wel een paar koppen koffie of thee per dag. Maar daarmee bereik je niet het gewenste aantal liters. Mensen weten dit en daarom drinken ze vaak mineraalwater. Het is ook beter om vooral via zuiver water het juiste aantal liters binnen te krijgen, want zuiver drinkwater is goed je lichaam. Het houdt je lijf schoon. Koffie zit vol met afvalstoffen die afgebroken moeten worden. Hetzelfde geldt voor bier en wijn. Je kunt wel een paar liter bier drinken, maar daarmee doe je je lichaam geen plezier. Sterker nog, zulke kwantiteiten aan alcohol zorgen eerder voor uitdroging. Daarom moet je na een avond stappen ook de hele dag water drinken. Met al deze kennis in je achterhoofd is het verstandig om een waterfles bij de hand te hebben. Hiermee bedoelen we niet de plastic flesjes uit de supermarkt, maar echt een goede waterfles die je eindeloos kunt hervullen. Niet alleen is een hervulbare waterfles goedkoper, het is beter voor het milieu en uiteindelijk ook beter voor jezelf. Via waterfleswinkel.nl kun je verschillende soorten waterflessen kopen. De ene waterfles is zeer geschikt voor het sporten en de andere kun je gebruiken op kantoor. De waterflessen van Dopper zijn multifunctioneel. Deze kun je dus in principe overal gebruiken. Het mooie aan de waterflessen van Dopper is dat je deze gemakkelijk in de vaatwasser schoon kunt maken. Als je dit regelmatig doet, dan blijft de fles mooi schoon. Flesjes uit de supermarkt gaan al snel stinken als je ze hergebruikt. Een ander leuk voordeel van de waterflessen van Dopper is dat de dop omgetoverd kan worden in een klein drink bekertje. Dit heeft in ieder geval twee voordelen. Ten eerste is het fijner om uit een beker te drinken. Daarnaast zorg je ervoor dat de fles en de inhoud schoon blijft. Als je immers direct uit de fles drinkt dat komen de bacteriƫn van je mond op de hals van de fles terecht. Daarnaast mengen alle bacteriƫn die zich in je mond bevinden zich met het water in de fles. Dat is niet wenselijk. Daarom zijn de flessen van Dopper voorzien van een handige drinkbeker. Los van deze twee voordelen, ziet het er ook wel zo charmant uit als je uit een glaasje drinkt.

De waterflessen van Dopper in verschillende kleuren

De waterflessen van Dopper kun je bestellen via waterfleswinkel.nl. Je kunt deze flessen in verschillende leuke kleuren bestellen. De waterflessen van Dopper zijn te krijgen in:

  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Geel
  • Paars
  • Transparant

Je kunt de flessen per stuk bestellen, maar je hebt ook een mogelijkheid om gelijk een familiepack te bestellen. Dit pakket bestaat uit 6 waterflessen in alle hierboven genoemde kleuren. Hoewel het leuk is om een glaasje te hebben om uit te drinken, is dat tijdens het sporten natuurlijk niet ideaal. Daarom kun je via waterfleswinkel ook een Dopper sport cap kopen. Via deze dop kun je de waterfles omtoveren tot een bidon en direct uit de fles drinken zonder de dop eraf te draaien.

De voordelen van waterfleswinkel.nl

Mocht je via de website van waterfleswinkel.nl een waterfles bestellen, dan heb je te maken met verschillende voordelen. Zo kun je de waterfles 14 dagen uit proberen. Verder heb je de fles super snel in huis, want vandaag bestelt betekent morgen in huis. Mocht je voor meer dan 50 euro aan artikelen bestellen, dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten.