Een Wifi specialist om het signaal te verbeteren

Ik heb jaren geleden een restaurant met een bar gekocht en gelukkig gaat het goed met het bedrijf. Wij krijgen veel bezoekers en zij zijn blij met wat wij aanbieden, want wij krijgen veel goede reviews. Wij lazen echter vaak dat klanten ons Wifi signaal niet goed vonden en problemen hadden met de verbinden, veel klanten vertelden ook dit aan ons. Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat je snel internet aanbiedt, want veel bezoekers gebruiken in de bar en het restaurant hun telefoon. Ik wilde graag onderzoeken hoe wij het signaal konden verbeteren en zocht naar een Wifi specialist. Ik vond het bedrijf metawifi en dit bedrijf had veel ervaring met dit soort problemen, zie wisten precies wat zij moesten doen om het signaal te verbeteren. Sinds hun komst is het signaal veel beter en hebben wij geen klachten meer. Tegenwoordig gaat het niet meer alleen om het eten, drinken en de sfeer bij een bar en een restaurant en hebben klanten hogere verwachtingen. Ik ben al vele jaren eigenaar van een bar en restaurant combinatie en heb langzaam de verwachtingen zien veranderen. Wij boden al zeer snel een gratis Wifi-verbinding aan onze klanten aan, maar de verbinding is nooit erg goed geweest. Uiteindelijk heeft een Wifi specialist het probleem kunnen verhelpen. Wij hebben door de jaren heen verschillende dingen geprobeerd en gaven het uiteindelijk een beetje op. Wij waren verschillende keren gewisseld van provider en hadden ook de kastjes op verschillende plekken gezet, maar het hielp niet veel. Omdat veel klanten een goede verbinding belangrijk vinden, besloten wij om uiteindelijk een Wifi specialist te gebruiken. De slechte verbinding had invloed op de online beoordelingen van klanten en zij konden zich hier vaak aan storen. Wij willen graag dat onze bezoekers een zo goed mogelijke ervaring hebben, daarom besloten wij om er wat aan te doen en een bedrijf in te schakelen. 

Online een Wifi specialist gevonden

Ik zocht online naar bedrijven, die ervaring hadden met het verbeteren van het Wifi signaal en vond toen het bedrijf metawifi. Dit bedrijf is een echte Wifi specialist en heeft het apparatuur om een Wireless Site Survey uit te voeren. Er wordt dan een heel onderzoek gedaan naar welke objecten, netwerken, of andere dingen invloed hebben op het signaal, zodat er aanpassingen gemaakt kunnen worden. Deze Wifi specialist vroeg een goede prijs voor de Survey en kon snel langskomen om het probleem te verhelpen.

Het signaal en de snelheid is veel beter

Een Wifi specialist kwam een maand geleden bij ons langs, om de Survey te doen. Met een groot apparaat werd er onderzoek gedaan en het probleem gevonden. Gelukkig bleek de oplossing erg gemakkelijk en niet veel te kosten. Sindsdien is het signaal en de snelheid van het internet veel beter en onze klanten waarderen dit. Als je op zoek bent naar een Wifi specialist, dan raad ik metawifi.nl.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het verbeteren van het Wifi signaal
  • Voor een goede prijs konden zij een heel onderzoek doen
  • Zij konden snel iemand langs sturen
  • Sindsdien is het probleem verholpen en het internet veel beter