Fietsenwinkel Den Haag

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Den Haag? Bike Experts staat voor u klaar! Wij zijn de sportieve fietsenwinkel in Den Haag en je kunt bij ons terecht voor een variƫteit aan fietsen van hoogwaardige merken als Cube, Niner en Jan Janssen. Of je nu een racefiets, mountainbike of toerfiets wilt hebben, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij kunnen je adviseren over alle mogelijkheden en je precies vertellen welke fiets perfect voor jou is. Daarnaast hebben wij ook breed assortiment fietsonderdelen, kleding en accessoires, zowel online als in de winkel. Alles wat je dus nodig hebt voor je fiets en je fietstochten kun je in een keer bij ons bestellen. En heb je onderhoud nodig? Onze ruime werkplaats is gespecialiseerd in het onderhoud van sportieve fietsen en weet precies wat er nodig is. Bij Bike Experts kun je dus terecht voor werkelijk alles op fietsgebied.

De beste fietsenwinkel in Den Haag

Wij bevinden ons vlakbij het centrum van Den Haag, dus schroom zeker niet om even binnen te lopen als je in de buurt bent. Wij geloven in persoonlijk advies, dus als je bij ons langskomt dan neemt een van onze experts uitgebreid de tijd voor je. Want als het gaat om een grote aankoop, zoals een nieuwe racefiets, dan wil je graag dat je de juiste keuze maakt en dat begrijpen wij heel goed. Als je bij ons langs komt dan kunnen wij je een waardevolle fietsmeting aanbieden. We gebruiken hiervoor het systeem van Bike Fitting, dat jouw lichaamsmaten opmeet en aan de hand hiervan je nieuwe fiets afstelt. Dat betekent dat je niet alleen heel prettig fietst, maar ook dat je vervelende blessures voorkomt. Dus als je een keer in de buurt bent of als gewoon interesse hebt raden wij je zeker aan om eens langs te komen in onze fietsenwinkel in Den Haag voor een persoonlijk advies en opmeting. Naast dat wij nieuwe fietsen verkopen kun je bij ons ook terecht voor diverse tweedehands fietsen. Al onze tweedehands fietsen worden uiteraard nagekeken door een van onze specialisten, zodat jij zeker weet dat je een fiets koopt waar je nog een lange tijd plezier aan zult beleven. Bekijk in onze fietsenwinkel in Den Haag ons ruime aanbod tweedehands fietsen, waarbij je uiteraard zult worden geholpen door een van onze experts. Deze kan je precies vertellen wat je nodig hebt en welke van onze tweedehands fietsen geschikt is voor je.

Ook voor onderhoud de beste fietsenwinkel in Den Haag

Natuurlijk kun je in onze fietsenwinkel in Den Haag ook terecht voor het nodige onderhoud aan je fiets. Het maakt niet of je je fiets wel of niet bij ons gekocht hebt: wij helpen je graag met al je onderhoud. Of het nu gaat om groot onderhoud zoals het vervangen van de tandwielen, of gewoon om even alles na te kijken. Onze specialisten weten precies wat er nodig is en hoe ze je fiets af kunnen stellen zodat die weer zo goed als nieuw is. Ook kunnen we je fiets nakijken voor versleten onderdelen en die zo nodig vervangen, zodat je niet halverwege je fietstocht voor onaangenamen verassingen komt te staan. Onze specialiteit is natuurlijk het onderhoud van modellen zoals racefietsen, mountainbikes en tourfietsen, maar ook met je andere fietsen kun je gewoon terecht bij onze fietsenwinkel in Den Haag. Wil je dus een nieuwe fiets, of heb je vragen over je huidige fiets? Kom even langs in onze fietsenwinkel in Den Haag, waar wij je zullen voorzien van persoonlijk advies. Het allerbelangrijkste is voor ons dat jij straks kan genieten van je fiets, of dat nu een tweedehands tourfiets is of de allernieuwste racefiets.