Gaat u binnenkort verhuizen? Denk dan aan de verhuisdozen

Stevige Verhuisdozen Kopen? | Snel in huis - Verhuisdozenstore.nl

Een verhuizing kan flink wat tijd in beslag nemen. En dan hebben we het nog niet eens over het inrichten en decoreren van uw nieuwe huis. Hebt u erg veel spullen en moeten ze met zorg worden verpakt? Koop dan sterke verhuisdozen van een goede kwaliteit. Wij verkopen dergelijke verhuisdozen al vanaf €1,99 per stuk. De premium variant kost u slechts €2,99 en raden we aan te gebruiken bij zware spullen zoals boeken, elpees en keukenartikelen. U kunt per stuk kopen maar ook in setjes van 10, 20 of 30 stuks. Voor bouwmarkten en andere warenhuizen die graag hun eigen verhuisdozen aanbieden maar ook voor verhuisbedrijven leveren we deze verhuisdozen in pallets aan. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we iedereen in Nederland snel voorzien van aantrekkelijk geprijsde verhuisdozen. Kijk maar eens op verhuisdozenstore.nl rond want daar kunt u vele tips opdoen over veilig en verantwoord verhuizen. Weet u al of u de verhuizing zelf wilt aanpakken, bijvoorbeeld samen met een groepje vrienden en/of familieleden die u na afloop trakteert op een lekker flesje bier? Of gaat u naar de andere kant van Nederland verhuizen en zoekt u een gerenommeerd verhuisbedrijf dat u niet enkel helpt met het lossen, transporteren en laden maar tevens met het inpakken en schoonmaken van uw oude huis? U hebt diverse opties en het hangt voornamelijk van de afstand, hoeveelheid artikelen en uw budget af. U kunt in elk geval te allen tijde op onze service rekenen want onze verhuisdozen zult u altijd wel kunnen gebruiken.

Naast verhuisdozen verkopen we een keur aan verhuisaccessoires

Pas als u gaat verhuizen zult u er achter komen hoeveel rommel u misschien wel in uw huis hebt liggen. Durf afscheid te nemen want het is toch zeker een heerlijk idee om letterlijk met een schone lei te kunnen beginnen. Ook al gooit u wat meubilair en oude schoolboeken weg, u neemt ook weer heel wat mee naar uw nieuwe woning. Onze verhuisdozen komen daarom zeker als geroepen. U kunt er kleding in kwijt maar ook alle keukenartikelen, boeken, cd’s, dvd’s en elpees, badartikelen, etenswaren, kleine elektronische artikelen en ga zo maar door. De breekbare producten kunt u het beste even in oude kranten wikkelen. Koop er tevens verhuisdekens bij zodat u er helemaal op kunt vertrouwen dat er tijdens het transport niets kan breken. Vele tips zoals deze kunt u nog eens rustig op onze website nalezen. En kijk ook even verder dan enkel de verhuisdozen want we verkopen nog veel meer handige verhuisartikelen:

  • Verhuispakketten inclusief dozen, folie en tape,
  • Golfkarton, noppenfolie en tape,
  • Verhuisdekens, etiketten en markers,
  • En tapedispensers.

Vergeet niet om de handige verhuistips nog eens door te nemen

Hebt u een keuze kunnen maken? Of twijfelt u nog tussen de normale en premium verhuisdozen? Wist u dat we tevens speciale dozen voor uw kleding hebben ontworpen? Dit zijn wat hogere witte dozen, ideaal om opgevouwen kleding in te stapelen. Vraag eventueel naar uw opties door een e-mail onze kant op te sturen of bel tijdens kantooruren even met de klantenservice. Ook kunt u ons via WhatsApp een berichtje sturen. Dan kunt u de bestelling snel afronden en betalen via een digitale betaalservice. We leveren in principe de volgende werkdag al bij u thuis. Al meer dan 2.500 klanten zijn u voorgegaan en hebben onze producten en service beloond met een gemiddelde van maar liefst een 9,5. Wellicht wilt u na afloop ook wel een cijfer geven. Vergeet niet om de site te bookmarken zodat u gebruik kunt maken van onze tijdelijke acties! Lees meer..