Gebruikte legbordstelling

lppetersen - Gebruikte legbordstellingHebt u een kantoor? Dan hebt u een magazijn nodig voor al uw papierwerk, kantoorbenodigdheden en ga zo maar door. Hebt u een winkel van middelgroot formaat of groter zoals een supermarkt of bouwmarkt? Hebt u een grote fabriek en hebt u erg veel verpakkingsmateriaal of moet u uw geproduceerde producten ergens kwijt voordat het getransporteerd wordt? Hoe dan ook, een gebruikte legbordstelling kunt u in dit soort gevallen vast en zeker erg goed gebruiken. Dat treft want via onze website kunt u een gebruikte legbordstelling kopen. Of meerdere, als u graag uw hele magazine of winkel vol wilt hebben met dit type stellingen. Er zijn diverse soorten stellingen maar een van de meest gebruikte is de legbordstelling. Een gebruikte legbordstelling kunt u bij ons aanschaffen. Dat betekent dat het een tweedehandse stelling is die u van ons krijgt. Het betekent dan weer niet dat we u met troep willen opzadelen. Verre van dat! Wij nemen enkel een gebruikte legbordstelling over als het aan onze hoge kwaliteitsvoorwaarden voldoet. Is dat niet het geval, dan zoekt de verkoper maar een ander of gaat hij ermee naar de sloop of oud ijzer. Daar valt dan overigens niets meer aan te redden want ook al vertoont een gebruikte legbordstelling mankementen zoals lichte roest of een aantal planken die aan vervanging toe zijn, dan nog nemen we uw gebruikte legbordstelling graag over. In ons magazijn kunnen we namelijk uw stelling repareren en opknappen zodat ze er weer uitzien als nieuw. En niet alleen maar voor het oog zijn ze aantrekkelijk. We maken ze weer topfit zodat u er jarenlang gebruik van kunt maken. Het gaat bij stellingen zelden om het uiterlijk maar om de functionaliteit ervan. U legt er misschien producten op ter verkoop zoals u dat vaak ziet bij kruidenierszaken en ook bij bouwmarkten. Ze zijn erg functioneel, eenvoudig uit elkaar te halen en verstelbaar zodat u zowel hoge als lage producten op een pragmatische manier op de gebruikte legbordstelling kunt leggen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u een gebruikte legbordstelling kopen? Kijkt u dan vooral even verder op onze website lppetersen.nl.

Een gebruikte legbordstelling zult u bij ons kunnen vinden

Naast de gebruikte legbordstelling kunt u er uiteraard ook voor kiezen om gloednieuwe stellingen te kopen. Wilt u liever een nieuwe stelling in plaats van een gebruikte legbordstelling of misschien een combinatie zodat u de nieuwe in uw winkel kunt zetten en de gebruikte in uw magazijn? Wilt u graag weten wat dit u gaat kosten? Dan kunt u allereerst een prijsopgave aanvragen. Dat is erg slim als u graag de kat uit de boom wilt kijken en daarom raden we het altijd aan om voor een vrijblijvende offerte te kiezen. Waarom zou u immers te veel betalen als u ook genoegen kunt nemen met een gebruikte legbordstelling? Geeft u maar aan hoeveel stellingen u nodig hebt, welke type stellingen u graag wilt en of het daarbij gaat om de nieuwste of onze tweedehandse stellingen. We komen binnen 24 uur bij u terug met een prijsopgave. Dan kunt u er nog eens rustig over nadenken en zo nodig persoonlijk contact met ons opnemen. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en ook via de mail kunt u ons uiteraard bereiken. Als u graag wilt bestellen dan kan dat en na een online aanbetaling komen we de gebruikte legbordstelling of wat u dan ook besteld hebt snel bij u afleveren. Zo nodig helpen we u bij de opbouw van de stellingen maar dit is doorgaans niet nodig omdat het een peulenschil is om ze in elkaar te zetten. Bij de meeste stellingen komt er geen schroefje aan te pas en kunt u ze met een handig kliksysteem in elkaar zetten en uit elkaar halen als u de hoogte of lengte wilt verstellen. De stellingen die u naast de legbordstelling kunt kopen via ons bedrijf zijn onder aan:

  • Grootvakstellingen
  • Archiefstellingen
  • Door- en inrijstellingen
  • En tevens hebben we draagarmstellingen op voorraad.

Snel online bestellen is nu mogelijk!

Niet alleen voor een gebruikte legbordstelling bent u aldus bij ons aan het juiste adres. We hebben een keur aan stellingen in alle soorten en maten. Zoekt u verder nog handige magazijnoplossingen? Kiest u dan ook voor palletopslag, kledingopslag en magazijnopslag zodat deze producten netjes worden opgeslagen in uw magazijn! De gebruikte legbordstelling is een goede oplossing als u niet op zoek bent naar de allernieuwste stellingen. En waarom zou u ook? Zoals we al zeiden knappen we alle tweedehandse producten op totdat ze eruitzien als nieuw. Deze stellingen zijn licht van gewicht zodat de losse onderdelen niet met een heftruck vervoerd hoeven worden. U kunt ze eenvoudig de lucht in tillen en met voldoende mankracht zal u al snel een mooie stelling hebben gebouwd. Dit komt mede door de uiterst eenvoudige montage. U zult er niet eens een handleiding voor nodig hebben. Doordat het metalen palen zijn met daartussen houten planken van stevig en dik hout die heel wat volume kunnen dragen kunnen we wel stellen dat de gebruikte legbordstelling de ideale oplossing is als u veel draagkracht nodig hebt in uw magazijn of winkel. Niet alleen kunt u deze stellingen bij ons kopen, als u slechts een tijdelijk magazijn nodig hebt dan kunt u ze ook komen huren. Bijvoorbeeld als u op een jaarbeurs gaat staan, u een tijdelijke opslag nodig hebt omdat uw bedrijf gaat verhuizen of voor een tijdelijke showroom.