Gebruikte stadsbussen kopen we graag van u over

meric-material - Gebruikte stadsbussenHet is allang niet meer zo dat het openbaar vervoer centraal wordt geregeld door de overheid. Was de NS tot voor kort in handen van de overheid, nu is het geprivatiseerd en zijn er vele spelers op de markt gekomen. Dat geldt ook voor busbedrijven. U hoeft maar naar een andere stad te gaan en u ziet een andere onderneming op de bussen staan. Dat leidt er toe dat er dus veel concurrentie is. Gebruikte stadsbussen doen ze sneller van de hand en dat is goed nieuws voor busfabrikanten. Men wil zo snel mogelijk het nieuwste van het nieuwste en busbedrijven zijn niet bang om te investeren in gloednieuwe bussen. Er zijn daardoor vele gebruikte stadsbussen in het land. Soms wordt er weleens een bus opgekocht door een particulier om bijvoorbeeld te gebruiken op festivals en feestjes. U kunt deze gebruikte stadsbussen namelijk moeilijk inzetten als bus voor lange reizen, dan moet u heel wat ombouwen en dat is het geld niet waard. Wat ook vaak gebeurd is dat deze gebruikte stadsbussen worden doorverkocht aan landen in het oosten van Europa. Daar kunnen ze nog prima vele jaren mee. Niemand die ervan opkijkt dat er nog geen schermpje in de bus aanwezig is waarop men kan zien wat de volgende halte is. Daar doen ze in Roemenië niet zo moeilijk over. Wilt u uw gebruikte stadsbussen verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al uw gebruikte stadsbussen van u overnemen voor een scherpe prijs. Vervolgens knappen we deze gebruikte stadsbussen op. Om ze daarna te verkopen aan landen zoals Roemenië, Moldavië, landen buiten Europa et cetera. Is uw bus niet meer te repareren? Dan demonteren we de bus want er bevinden zich vele losse onderdelen die kunnen worden gerecycled. Overigens zorgen we ervoor dat uw gehele bus wordt gerecycled. We halen het helemaal uit elkaar en plaatsen de diverse materialen in aparte bakken die we eventueel omsmelten en anders opsturen naar de hoogovens. Daar kan bijvoorbeeld nieuwe plastic gemaakt worden, staal, plaatijzer en nog veel meer. U wilt vast en zeker dat uw bussen goed terecht komen. Wij vinden de planeet erg belangrijk en proberen haar te beschermen door zo veel mogelijk materiaal her te gebruiken. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Leest u dan vooral even verder.

Wilt u van uw gebruikte stadsbussen af? Neem dan contact met ons op

Op dit moment staat onze website nog in de steigers maar het zal binnenkort ook mogelijk zijn om op een andere manier dan ons contactformulier met ons in contact te komen. We willen u graag direct te woord kunnen staan. Blijf onze website daarom volgen zodat u binnenkort telefonisch contact met ons kunt opnemen als u van uw gebruikte stadsbussen af wilt. Tevens kunt u ons dan een e-mail sturen. Dat laatste kan nu al maar dan moet u wel het online contactformulier invullen. Geeft u daar aan welke gebruikte stadsbussen u wilt verkopen, hoeveel het er zijn en wat u er voor zou willen krijgen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Als u tijdens werkdagen dit voorstel indient, dan mag u er wel vanuit gaan dat u dezelfde dag nog een offerte krijgt. Als u vragen hebt over ons bedrijf en gewoon de kat uit de boom wilt kijken dan is dat ook geen enkel probleem en raden we het u aan om datzelfde formulier te gebruiken. We leggen u graag uit hoe snel we uw gebruikte stadsbussen kunnen ophalen en wat u van ons qua service kunt verwachten. Wij hebben namelijk klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat is echt iets waar wij prat op gaan. Transparantie mag in deze moderne tijden niet ontbreken bij elk bedrijf dat zichzelf serieus neemt. Was het maar waar dat de politiek dit bijvoorbeeld ook overnam. Of het bedrijfsleven! Het kan echt niet meer zo zijn dat u wordt opgelicht maar toch kan het u overkomen. Gelukkig niet door ons want wij overleggen echt alles met u. We betalen u dan ook eerst uit en pas dan halen we de gebruikte stadsbussen op. Natuurlijk hebben we wel het recht om u te weigeren als klant maar dat is in al die jaren nog nooit gebeurd!

Wij bieden u een mooi bedrag voor uw vervoer

U bent er hopelijk net zo voor dat moeder Aarde wordt gered van de ondergang als wij. Brengt u daarom uw gebruikte stadsbussen naar ons of laat ze door ons ophalen. Wij verwijderen zware metalen zoals lood, kwik en thallium als eerste zodat ze niet langer het milieu vervuilen. Ook andere giftige stoffen die nog in deze gebruikte stadsbussen aanwezig zijn zoals restjes brandstof en koelvloeistof worden afgetapt. Dan gaan we verder met het demonteren van de gebruikte stadsbussen. Er zal nadien maar weinig over zijn. Denkt u eens na over uw gebruikte stadsbussen en wat er qua materiaal allemaal in omgaat:

  • Vele soorten metaal. Roestvrij staal, chromen velgen, aluminium carrosserie, schroom, nikkel, zink en nog veel meer metaalsoorten en legeringen
  • De bekleding van de banken, dat is vaak een synthetische stof in combinatie met plastieken zitjes en banken
  • Allerlei soorten plastics, glas, rubber en zo kunnen we nog wel even doorgaan

Wij hebben de kennis om deze gebruikte stadsbussen op een correcte en efficiënte manier te ontmantelen zodat veel kan worden hergebruikt! Neem contact op!