Geweldig geholpen door de coach in Eindhoven

Enkele tijd geleden had ik er veel moeite mee om te bepalen wat ik nu precies aan moest met mijn loopbaan. Ik had inmiddels enkele jaren voor hetzelfde bedrijf gewerkt, maar ik was er nog steeds niet over uit of dit wel het juiste vakgebied voor mij was. Daarnaast zeg het er ook niet naar uit dat ik hier binnen korte tijd eindelijk eens naar een hogere positie binnen het bedrijf kon doorgroeien en daar baalde ik toch ook wel flink van. Alhoewel ik hier al heel wat uren met vrienden en familieleden over gesproken had, was ik er gewoon nog steeds niet uit wat ik nu het beste kon doen. Daarom heb ik toen contact opgenomen met Judith Migchels, de coach in Eindhoven.

  • Executive coaching
  • Management coaching
  • Loopbaan coaching

Judith Migchels heeft het bedrijf Different Coaching opgericht waar zij als coach in Eindhoven mensen helpt met het coachen van werk gerelateerde problemen. Denk hierbij dus aan het vinden van de juiste loopbaan. Wanneer je nog aan het studeren bent of bezig bent met je vervolgopleiding dan lijkt het allemaal zo makkelijk. Maar wanneer je eenmaal echt op de banenmarkt zit, dan pakt dit toch vaak anders uit. Dit is dan ook precies de reden waarom ik met de coach in Eindhoven aan de slag ben gegaan.

Het proces met de coach in Eindhoven

Tijdens het eerste contact met de coach in Eindhoven heb ik haar natuurlijk uitgelegd waar mijn probleem nu precies lag. Aan de hand van de informatie die ik haar toen gaf, vertelde ze mij dat ze met enkele sessies wel meer duidelijkheid voor mij kon creëren. Ik was uiteraard heel erg blij met dit nieuws. Als je ooit wel eens last hebt gehad van het gevoel dat je echt niet meer weet waar je heen moet met je loopbaan, dan is het toch wel heel erg fijn dat je geholpen kunt worden door de beste coach in Eindhoven. Al tijdens de eerste sessie merkte ik meteen dat zij echt weet waar ze mee bezig is en dit maakte het heel erg fijn voor mij om met haar te werken aan een goede oplossing voor mij. Ik ben met name te spreken over haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en al helemaal haar enthousiasme. Je merkt vanaf het eerste moment dat ze dit doet omdat ze er passie voor heeft. Dit zorgde er allemaal voor dat ik me erg goed voelde bij de coach in Eindhoven en ik ben ervan overtuigd dat dit zeker geholpen heeft bij de positieve uitkomst van de coaching.

De inhoud van de loopbaan coaching

De coach in Eindhoven pakt iedere coaching sessie weer anders aan. Zo zal het ook voor geen enkel persoon er hetzelfde uitzien. Dit zou ook niet mogelijk zijn. Ze zorgt er echt voor dat alles eerst goed op een rijtje wordt gezet en pas daarna gaat ze hiermee aan de slag. Wat ik ook heel erg fijn vond is dat er ook bij gehouden wordt hoeveel processie er is en natuurlijk is het nooit verkeerd om eens een vreemde naar je situatie te laten kijken. Zeker als dat iemand is met zoveel ervaring als Judith Migchels. Je merkt echt dat ze buiten de box kan denken en dat leverde hele verfrissende ideeën op voor mij. Na mijn situatie flink hervormd te hebben, heb ik besloten om ontslag te nemen bij het bedrijf waar ik werkte en om echt aan de slag te gaan met mijn passie. Hier ben ik momenteel druk mee bezig, nog steeds onder begeleiding van de coach in Eindhoven. En ik heb er het volste vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.