Geweldige service Promoboer Premiums Relatiegeschenken

Als marketingmedewerker bij een bedrijf dat regelmatig evenementen organiseert, ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de relatiegeschenken. Maandelijks nemen we deel aan beurzen. Alle bezoekers op onze stand geven we een gadget mee. Daarnaast brengen we altijd even een bezoekje aan klanten die ook op de beurs staan. Deze geven we een relatiegeschenk als waardering voor onze samenwerking. De producten koop ik al jaren bij Promoboer Premiums Relatiegeschenken. Ik heb een keer gebruik gemaakt van een andere soortgelijke leverancier. Maar daar had ik meteen spijt van. Bij Promoboer Premiums Relatiegeschenken is de service namelijk uitmuntend. Daar kan echt geen ander bedrijf tegenop. De redenen waarom ik steeds terug ga naar Promoboer Premiums Relatiegeschenken zijn:

  • De prijzen zijn aantrekkelijk;
  • Het aanbod is ontzettend breed;
  • De medewerkers zijn erg behulpzaam en geven advies;
  • De bestelling verloopt foutloos en snel.

Je zou denken dat dit allemaal vanzelfsprekend is, maar helaas is dat niet altijd waar. Maar bij Promoboer Premiums Relatiegeschenken heb ik alleen maar positieve ervaring met het bestellen en regelen van relatiegeschenken voor onze events.

Promoboer Premiums Relatiegeschenken geeft advies

Al jaren ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de relatiegeschenken en gadgets voor beurzen en events. Op het begin was ik zelf nog creatief. Ik had altijd wel een idee over wat ik kon regelen voor onze klanten en bezoekers op de stand. Maar nu wordt het soms toch moeilijker om weer een bijzonder idee te verzinnen. Onze stand wordt ieder jaar in een iets ander jasje gestoken en de gadgets en relatiegeschenken moeten daarbij passen. Daarom veranderen we regelmatig als het gaat om de relatiegeschenken die we uitdelen. Jarenlang hebben we de relatiegeschenken afgestemd op het seizoen en de tijd van het jaar. Zo kozen we er in de zomer voor om een strandbal uit te delen en in de winter een bedrukte kerstbal. Op de website van Promoboer Premiums Relatiegeschenken www.promoboer.nl geeft het bedrijf advies over relatiegeschenken die bij de zomer en winter passen. Dat maakt het voor de klant ontzettend gemakkelijk om iets te vinden dat goed bij de tijd van het jaar past. Twee maanden geleden moest ik weer iets verzinnen voor een beurs, maar mijn ideeën waren even op. Onze stand moest een winkel voorstellen en de diensten werden gepresenteerd op kledinghangers. Een ontzettend leuk idee, maar ik wist niet welke gadgets en relatiegeschenken hierbij zouden passen. Ik heb daarom gewoon even naar Promoboer Premiums Relatiegeschenken gebeld en gevraagd om advies. Ik kreeg natuurlijk direct een vriendelijke medewerker van Promoboer aan de lijn. Deze kon mij meteen voorzien van een briljant idee. We konden winkelwagenmuntjes laten bedrukken met ons logo erop. Dat sloot perfect aan op het concept dat we voor de stand hadden bedacht. Deze medewerker van Promoboer Premiums Relatiegeschenken had mij een hoop tijd en moeite bespaard voor het bedenken van een relatiegeschenk voor onze beurs. Dit liet weer eens zien hoe prettig het is om samen te werken met Promoboer.

Snelle levering

Het regelen van beurzen en evenementen is een stressvolle taak. Omdat er veel deadlines bij komen kijken, moet alles perfect geregeld worden. Als we ergens vertraging bij oplopen, kan het grote gevolgen hebben voor andere taken en deadlines. Soms moet ik op het laatste moment de relatiegeschenken regelen. Dan moet ik er vanuit kunnen gaan dat deze op tijd geleverd worden. Bij Promoboer Premiums Relatiegeschenken hoef ik me nooit zorgen te maken over de levering van mijn bestelling. Ze communiceren heel duidelijk over de datum waarop mijn bestelling geleverd kan worden. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze hun belofte niet nakomen. Voor het bestellen van relatiegeschenken staat Promoboer voor mij op nummer een.

Lees meer…