Haal de cursus wet natuurbescherming bij terratrainingen.nl.

Als boswachter of natuurbeschermer in beschermde gebieden in Nederland weet u natuurlijk alles over de bomen en planten. U hebt waarschijnlijk biologie gestudeerd en u kent alle feiten over ecosystemen. Maar wat ze u wellicht niet op school leren is het feit dat u voor dit werk alles moet weten over de wet natuurbescherming. Daarom biedt terratrainingen.nl u een cursus wet natuurbescherming aan. Dankzij de cursus wet natuurbescherming kunt u solliciteren op uw droombaan. Want als u de cursus wet natuurbescherming hebt gehaald dan ben u pas echt volleerd natuurbeschermer. Misschien wilt u bijvoorbeeld werken op de Veluwe, in de Biesbosch of op een Waddeneiland. Laat die droom niet aan u voorbijgaan maar kies voor deze cursus. De wet voor natuurbescherming is opgesteld door de overheid, hoe kan het ook anders. Omdat het heel wat stof behelsd hebben we deze cursus opgesplitst in drie niveau. Als u het eerste niveau hebt gehaald dan mag u niveau 2 gaan doen en vervolgens niveau 3. Let er wel op dat uw certificaat maar 5 jaar geldig is. Moet u de cursus wet natuurbescherming opnieuw volgen? Dan hoeft u gelukkig niet weer deze hele training te doorlopen. We bieden namelijk per niveau herhalingscursussen aan. Hebt u niveau 3? Dan hoeft u niet de herhalingscursus 1 en 2 te volgen maar volstaat het derde niveau. Deze herhalingscursussen kunt u thuis doen! E-learning noemen wij dat. Het vergt een kleine studie en dan kunt u een digitaal examen afleggen zodat het certificaat van de cursus wet natuurbescherming verlengd kan worden.

De cursus wet natuurbescherming is er op drie verschillende niveaus

U vraagt zich wellicht af of de cursus wet natuurbescherming de enige cursus is die wij aanbieden. Bij lange na niet, we verzorgen allerlei handige trainingen en cursussen die de overheid of uw werkgever wellicht verplicht hebben gesteld. Denk aan onder andere:

  • de spuitlicentie zodat u uw gewassen mag besproeien met ongediertebestrijdingsmiddelen.
  • Maar ook cursussen binnen management zoals leren leiding geven en het stellen van doelen.
  • of binnen de communicatie en de marketing.

We hebben diverse locaties in het land zodat er binnenkort hopelijk bij u in de buurt een locatie te vinden is waar u de cursus wet natuurbescherming kunt volgen. Kijk voor meer informatie over deze locatie op de uitlegpagina van de desbetreffende cursus. In het geval van de cursus wet natuurbescherming zult u zien dat deze cursus bestaat uit 2 dagdelen en dat bij de prijs het examen zit inbegrepen. U hebt daarnaast de mogelijkheid om tegelijkertijd de certificering stadswerk de halen. Deze cursus wet natuurbescherming is vooral bedoeld voor eenieder die werkzaam is binnen de groenvoorziening. De deelnemer kenmerkt zich in het feit dat hij of zij werkzaamheden uitvoert in beschermde gebieden en beschermende flora en fauna als eerste opmerkt in dergelijke gebieden.

Vergeet niet om de cursus na 5 jaar te herhalen

U wilt de cursus wet natuurbescherming volgen. Kijk dan op onze website Terra Trainingen en zoek de cursus en uw niveau uit. U kunt de locaties vervolgens vinden inclusief de data waarop deze training gegeven wordt. U kunt zich direct aanmelden door het aanvraagformulier in te vullen en naar ons op te sturen. Wellicht hebt u aan deze cursus niet genoeg maar wilt er ook een andere studie bij doen. Dat kan natuurlijk allemaal met elkaar gecombineerd worden. Wilt u hier graag iets meer over weten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Er zijn 3 kantoren in Nederland die u kunt bezoeken en anders kunt u uw vragen digitaal indienen per mail of via de telefoon. U hoort spoedig van ons!