Heb je een wandcontactdoos nodig?

Tegenwoordig is het bijna ondenkbaar dat je geen gebruik maakt van elektriciteit. Bijna alles wat we gebruiken, heeft stroom nodig. Het is dan ook van belang dat je woning, je kantoor, of je winkel voorzien is van een wandcontactdoos. Je wilt natuurlijk niet zonder stroom komen te zitten. Wanneer je als zakelijke klant een wandcontactdoos nodig hebt, schaf deze dan aan bij Sander Vunderink Elektromaterialen. 

Bestel je wandcontactdoos bij Sander Vunderink Elektromaterialen 

Wanneer je een winkelpand of een kantoor hebt, is het tegenwoordig heel normaal om een wandcontactdoos te plaatsen in elke ruimte. Het is zelfs meer dan gebruikelijk om er meerdere te hebben. Al onze apparaten werken op stroom en in het digitale tijdperk is het ondenkbaar dat we nog iets anders gebruiken. Zelf ben in onlangs een eigen winkel begonnen. Ik heb een oud pand gekocht op een oud industrieterrein dat is verbouwd tot woonwijk. Aan de rand van de wijk stond een oud pand leeg en ik heb besloten dat pand te kopen, te verbouwen en er mijn eigen winkel te beginnen. Het was altijd al mijn droom geweest om een eigen patisserie te openen. Ik had er echter nooit de moed voor gehad. Toen ik echter het pand zag, wist ik dat ik mijn droom achterna moest gaan en mijn eigen winkel moest gaan openen. Het pand was echt oud en er heeft al een lange tijd geen ondernemer meer in gezeten. Ik besloot het pand dus flink te gaan verbouwen. Gelukkig was het niet moeilijk om een lening te krijgen voor al die verbouwingen, dus ik kon meteen aan de slag. Het hele pand heeft uiteindelijk een make over gekregen alle muren zijn gesloopt en opnieuw geplaatst, de vloer is opnieuw gelegd en het hele interieur is vernieuwd. Omdat het zo’n oud pand is, moesten de elektra en alle andere voorzieningen ook opnieuw aangelegd worden. Omdat ik verse gebakjes maak en verkoop in mijn winkel, was het ook van groot belang dat ik een goede stroomvoorziening had. In het oude pand was er maar een wandcontactdoos in het hele pand aanwezig en dat is natuurlijk niet genoeg voor alles wat ik nodig heb. Dat moest dus allemaal opnieuw aangelegd worden. Gelukkig kreeg ik veel hulp van mijn echtgenoot. Hij besloot de oude wandcontactdoos te vervangen met nieuwe en er nog meer te plaatsen door het hele pand heen. De wandcontactdozen kocht hij in bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Je kunt hier als zakelijke klant terecht voor alles wat met elektra te maken heeft. Zo verkopen ze naast een wandcontactdoos bijvoorbeeld ook: 

  • Groepenkasten 
  • Schakelmateriaal 
  • Kabels 
  • Tussenmeters 
  • Verlichting 

De materialen waren erg betaalbaar en werden meteen de volgende dag geleverd. De oude wandcontactdoos kon dus meteen vervangen worden en de rest werd daarna gemonteerd. Het heeft wat tijd gekost, maar uiteindelijk heb ik mijn patisserie kunnen openen. Vanwege de goede service van Sander Vunderink Elektromaterialen heb ik nu overal genoeg stroom voor mijn bakplaten en mijn oven. Ook mijn computer is aangesloten op een stopcontact en mijn verlichting werkt ook perfect. Echt een droom die uit is gekomen. 

Bestel gemakkelijk bij Sander Vunderink Elektromaterialen 

Als jij nu ook een wandcontactdoos nodig hebt voor in je bedrijfsruimte, bestel deze dan bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Je vindt er een groot aanbod aan wandcontactdozen en andere elektromaterialen zoals kabels en schakelaars. Je kunt er terecht voor verschillende merken en alles is uit voorraad leverbaar. De materialen zijn ontzettend betaalbaar en alles wordt de volgende dag gewoon gratis bezorgd. Kijk op https://www.sandervunderink.nl/wandcontactdoos/ voor het volledige aanbod wandcontactdozen. 

Lees meer…