Heeft jouw auto dakdragers?

Heb jij ook vaak te weinig bagageruimte in jouw auto? Overweeg dan eens de aanschaf van dakdragers. Deze stellen jou in staat om een dakkoffer te monteren of speciale skidragers of fietsendragers. Het is echt een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je veel meer mee kunt nemen onderweg. Dakdragers moeten goed passen op jouw auto, het is dus van belang dat je een passende set koopt. Let bij aankoop altijd op voor welk merk en model wagen de set geschikt is. Zo weet je zeker dat je de dragers zonder problemen kunt monteren.

Meer ruimte met dakdragers

Voor veel gezinnen is het een bekend probleem, je wilt je voertuig inpakken voor de vakantie, maar de kofferbak zit binnen de kortste keren helemaal vol. Dan moet er gezocht gaan worden wat er uit de bagage kan, wat eigenlijk wel thuis kan blijven. Dit leidt altijd tot ergernissen en tot tranen bij de kinderen. Daarom zijn dakdragers zo’n goede oplossing. Heb je deze op je autodak, dan kun je hier een dakkoffer op maken en dat geeft jou in één klap heel wat extra bagageruimte. Zo kunnen de kinderen toch al het speelgoed meenemen dat ze graag mee willen hebben en hoef je zelf niet te twijfelen welke broek je in je tas gooit, je neemt er gewoon eentje extra mee. Ruimte genoeg! Dakdragers zijn ook ideaal voor als je op wintersport gaat en je eigen ski’s en snowboard mee wilt nemen. De auto biedt daarvoor eigenlijk te weinig ruimte, het zijn immers nogal lange objecten. Met een speciale skidrager of extra lange dakkoffer is dit probleem snel opgelost en kun je gewoon je eigen ski’s meenemen naar je wintersportbestemming. En willen jullie graag allemaal een fiets mee als jullie op vakantie gaan? Kies dan voor het installeren van een dakfietsendrager op de dakdragers en dit lukt zonder problemen!

Juiste set

Zoals gezegd is het erg belangrijk bij het uitzoeken van dakdragers dat je kiest voor een set die geschikt is voor jouw auto. Sommige auto’s zijn bijvoorbeeld voorzien van dakrails en dan moeten de dragers daar precies op passen. Andere autodaken zijn al voorzien van fixpoints waar je de dragerset aan kunt bevestigen, terwijl andere dit niet hebben. Bij alleskanmee.nl maken ze het jou gelukkig gemakkelijk om de juiste set te vinden, je selecteert op hun site jouw auto op basis van:

  • merk
  • model
  • bouwjaar

Heb je dit ingevoerd in het selectiemenu, dan krijg je alleen nog die dakdragers te zien die perfect op jouw autodak passen. Zo weet je zeker dat je geen problemen krijgt met de montage er van. Met de dragers alleen ben je er nog niet, daarom kun je via deze winkel ook meteen de benodigdheden hier bij kopen. Denk dan aan verschillende maten en modellen dakkoffers, maar ook aan skidragers en fietsendragers. Daarnaast vind je bij hen ook nog veel andere handige artikelen voor je auto, zoals automatten, wielsloten, kofferbakmatten, kofferbaktassen, hondenrekken en trekhaken. En ook een box voor op de trekhaak kun je bij hen kopen. Voor dakdragers en nog veel meer is alleskanmee.nl dus een goed adres.