Heeft u w bedrijf een nieuw facturatieprogramma nodig?

Ons bedrijf heeft een aantal jaar geleden besloten dat wij ons meer willen richten op de online verkoop van producten. Wij hebben namelijk gemerkt dat de vraag naar online verkoop aanzienlijk is gestegen en dat het aantal bezoekers in onze fysieke winkel steeds meer terugloopt. Wij hebben daarom een site laten maken, maar wij hebben toen niet meteen een goed facturatieprogramma aangeschaft. Dat was niet per se handig want doordat wij niet meteen met een goed facturatieprogramma zijn gaan werken, hebben wij niet de mogelijkheden benut die wij hadden kunnen benutten. Wij merkten namelijk al heel snel dat wij heel veel werk moesten verrichten om altijd alle facturen op tijd te versturen. Dit deden wij namelijk altijd nog met een excelbestand waar wij uiteindelijk een factuur mee genereerden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij het beste een goed facturatieprogramma konden vinden. Wij hebben toen gezien dat de meeste mensen heel enthousiast zijn over de site van Teamleader.be. Deze site werd heel goed besproken en met name over het facturatieprogramma van deze mensen lazen wij heel goede berichten. Dat was voor ons genoeg reden om een keer te bekijken wat wij hier allemaal aan mogelijkheden konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wanneer je deze site even goed doorneemt, je daar heel veel mogelijkheden kunt vinden wanneer het gaat over een degelijk facturatieprogramma. Wij hebben daarom besloten om een keer met de mensen van Teamleader.be in gesprek te gaan om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed aan een professioneel facturatieprogramma konden helpen en wij hebben gevraagd of het ook mogelijk was om dit facturatieprogramma eerst een keer te testen. Dat bleek mogelijk te zijn en wij hebben daarom eerst een tijdje op proef gewerkt met dit programma. Dat is ons heel goed bevallen en wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij met deze site in zee zijn gegaan want hier vonden wij het facturatieprogramma waar wij naar op zoek waren. 

Dit facturatieprogramma bevalt ons heel goed

Sinds wij met het nieuwe facturatieprogramma werken, hebben wij veel meer tijd over voor het ondernemen zelf. Wij hebben daarbij ook veel beter overzicht over wie al wel en wie nog niet heeft betaald. Dat zorgt er voor dat wij dus veel sneller zaken kunnen doen en als iemand betaald heeft, krijgen wij ook meteen een melding van ons systeem. Dat is ideaal want daardoor kunnen wij meteen zien wie wij nog even een herinnering moeten sturen. 

Wij besparen nu tijd en geld 

Wij zijn blij dat wij met dit facturatieprogramma zijn gaan werken want wij besparen nu heel veel tijd en ook veel geld. Kortom:

  • Dit programma bevalt ons heel erg goed 
  • Wij merken dat wij meer tijd over houden voor andere zaken binnen ons bedrijf 
  • Wij hebben beter inzicht in onze financiĆ«n

Wilt u ook weten wat dit bedrijf voor uw bedrijf kan betekenen, dan raad ik u aan om een keer naar Teamleader.be te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden. 

Lees meer…