Het advertenties op Google plaatsen kunt u aan ons uitbesteden

Wist u dat u dankzij het advertenties op Google plaatsen een erg hoog bezoekersaantal kunt genereren? U wilt natuurlijk goed vindbaar zijn. Een telefoonboek of Gouden Gids is niet meer van deze tijd. U hebt een site laten bouwen en misschien zelfs een webwinkel om uw producten en diensten nog beter mee te kunnen aanbieden. U wilt ongetwijfeld advertenties op Google plaatsen via Adwords inclusief extensies zodat men u direct kan bellen en kan vinden via bijvoorbeeld Google Maps. U bent waarschijnlijk al genoeg tijd kwijt met het bestieren van uw bedrijf. Laat het advertenties op Google plaatsen en de vele andere vormen van internetmarketing maar over aan teamnijhuis.com We zijn een officieel premium partner van Google en behoren daarom thuis in de top 20 van Nederlandse internetmarketingbedrijven. Niet voor niets zijn er al 600 bedrijven geweest die met ons in zee zijn gegaan. En dat heeft zich laten uitbetalen in de zin dat we een gemiddelde klantenwaardering hebben van maar liefst een 9.1. Daar zijn we erg trots op maar dit betekent niet dat we op onze lauweren zijn gaan rusten. We blijven continu ons aanbod uitbreiden en onze professionals blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Google en de mogelijkheden om daarmee reclame te maken. Hopelijk wilt u nadien ook een recensie of rating achterlaten.

Trek de aandacht van de bezoeker door advertenties op Google te plaatsen

Deze tekst gaat over het advertenties op Google plaatsen met behulp van Adwords. Dit is software dat is ontworpen door Google om snel advertenties op Google te plaatsen. U kunt zich als bedrijf direct aanmelden maar houdt u er wel rekening mee dat er een aantal zaken vervolgens niet meer te veranderen zijn? Dus denk er goed over na voordat u uw e-mailadres, websitenaam en valuta opgeeft. Bij het advertenties op Google plaatsen zijn er een aantal tips die we u nu alvast graag even meedelen:

  • Zorg er bijvoorbeeld voor dat de bedrijfsnaam goed zichtbaar is. Zowel in de advertentie als ook in de websitenaam en het e-mailadres.
  • Trek de aandacht van de bezoeker door extensies toe te voegen zoals prijsextensies en recensie-extensies.
  • Maak meerdere advertenties die perfect passen bij de sleutelwoorden waarmee consumenten uw bedrijf of in ieder geval de producten en diensten die u aanbiedt opzoeken.

Voordat we u hierbij gaan helpen is het belangrijk om er onder andere achter te komen wat de behoeften van uw consumenten zijn. Met welke termen zoeken zij bijvoorbeeld naar relevante informatie? En worden uw reeds geplaatste advertenties wel goed weergegeven op de website? Dit zoeken we voor u uit, analyseren het en helpen u vervolgens met het advertenties op Google plaatsen. En dat is natuurlijk niet het enige werk dat we verrichten. Zo kunnen we u tevens helpen bij het schrijven van seo teksten, het opzetten van e-mail marketing en inbound marketing via onder andere de sociale media.

We helpen u graag op weg dus trek ons aan als uw vaste partner

U wilt natuurlijk dat het zogenaamde doorklikpercentage omhoog gaat. En daar kunt u het beste Team Nijhuis voor gebruiken. Hopelijk bent u geïnteresseerd geraakt in het advertenties op Google plaatsen en neemt u eens contact met ons op. Op de website vindt u in ieder geval erg veel informatie over deze opties en ook via onze sociale media kunt u allerlei informatie terugvinden. Hebt u toch nog enige vragen? Schrijf dan een e-mail, bel ons tijdens kantooruren even op of spreek één van onze medewerkers via de ingebouwde chatfunctie eens aan.