Inbraakschade? Kies voor een contra expert

schadeoplossing - inbraakschadeEr is bijna niets zo vreselijk als een inbraak bij u thuis. Zeker als er erg veel materiële schade is en er veel mee is genomen, dan kunt u daar behoorlijk kapot van zijn. Zeker als u veel emotionele waarde aan bepaalde spullen hechtte, dan zijn de gevolgen voor uw gezin niet te overzien. Er zijn veel preventieve dingen die u tegen inbraak kunt doen zoals het installeren van een alarmsysteem. Ook het plaatsen van al dan niet werkende camera’s schikt zeker af. Mocht u toch erg veel inbraakschade hebben opgelopen ondanks alle preventies, dan wilt u wel dat uw verzekeraar u volledig dekt. Waarom hebt u anders een inboedelverzekering of inbraakverzekering afgesloten? Het is te hopen dat u een volledige dekking hebt. Soms kunt u diverse verzekeringen met elkaar combineren, zeker als er sprake is van materiële en immateriële schade. Als de politie weg is dan kunt u direct uw verzekering opbellen om de inbraakschade te melden. Er zal vervolgens een expert langskomen om de schade op te meten en te noteren wat er zoal gestolen is. In principe zal de verzekeraar dan uit moeten betalen. Toch kunnen er ingewikkelde complicaties ontstaan waar u misschien maar weinig kaas van hebt gegeten. U raadt het al: de verzekeraar doet er alles aan om zo min mogelijk en zo laat mogelijk uit te betalen. En dat terwijl u met veel inbraakschade zit. Misschien is er veel elektronica weg en hebt u niet genoeg eigen vermogen om dat allemaal voor te schieten. Dit kan leiden tot veel irritaties, weinig nachtrust en veel stress. Laat iets doen aan deze achterstallige betalingen! U kunt altijd naar de nationale ombudsman stappen, maar dat raden we pas aan in een vrij laat stadium. Toch kan het geen kwaad om aan de bel te trekken. U betaalt immers een premie per maand, kwartaal of jaar. Dan wilt u er wel op kunnen rekenen dat al uw inbraakschade vergoed wordt. Wat u het beste kunt doen is contact met ons opnemen. Wij sturen vervolgens een zogenaamde contra expert naar u toe. Hij zal uw inbraakschade wederom opnemen en vervolgens een beter geformuleerde claim bij de verzekeraar neerleggen. Ga er maar vanuit dat u uw geld snel op de bankrekening hebt staan. Wij laten niemand in de kou staan en komen voor u op! Lees snel verder hoe u contact met ons kunt opnemen.

Uw inbraakschade regelen? Neem contact met ons op

Weigert uw verzekeraar om tijdig de inbraakschade te vergoeden? Hebt u al diverse schadeclaims ingestuurd en hebt u zelfs al producten opnieuw aangeschaft? Dan wilt u dergelijke producten ook kunnen declareren bij uw verzekering. Dat is namelijk een onderdeel van de opgelopen inbraakschade. U hebt simpelweg dit recht maar daar denken verzekeraars in Nederland weleens anders over. Dat is vreselijk irritant en dat is nog zacht uitgedrukt. Neemt u contact met ons op want wij kunnen uw inbraakschade regelen. We beschikken over de juiste kennis en kennen de wetgeving op dit gebied. Ook verzekeringen en andere grote bedrijven maken zich weleens schuldig aan wanbetaling, dat is zeker niet iets dat enkel bij particulieren voorkomt. En dat is misschien nog wel erger dan wanneer een gegoede burger zijn rekening niet op tijd betaalt. Zulke bedrijven maken dikke winsten vanwege de premies die mensen maandelijks betalen. En wat krijgt u er voor terug? Helemaal niets! Dat mag u niet laten gebeuren. Kom daarom in actie en schakel onze hulp in als u graag de vergoeding van de inbraakschade wilt hebben waar u recht op hebt. U kunt ons op diverse manieren bereiken:

  • We zijn telefonisch bereikbaar. Ook als u alleen wat advies of tips wilt hebben met betrekking tot inbraakschade dan kunt u ons vrijblijvend bellen.
  • Bent u niet echt een beller? Stuurt u ons dan een e-mail of vul het online formulier in.
  • Ons hoofdkantoor is in Almelo dus loopt u tijdens kantooruren rustig even naar binnen. De koffie en thee staan voor u klaar.

Als uw verzekeraar het laat afweten staan we voor u klaar

Er zijn aldus diverse manieren om met ons in contact te komen. Als u graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de wereld van inbraakschade dan kunt u tevens onze sociale media gaan volgen. Wij zijn lid van Facebook, Linked in, Google+ en Twitter dus als u een van deze sociale media volgt of liket dan mist u geen enkele update meer over de inbraakschade. Leest u eens een van de vele verhalen op onze website door van mensen die te maken kregen met een hoop inbraakschade. Ze werden helaas teleurgesteld door hun verzekering maar zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze waren zo slim om hun inbraakschade en het onrecht bij ons te melden. Dankzij ons hebben ze toch het geld gekregen waar ze recht op hadden. Het is in de eerste plaats natuurlijk te hopen dat u nooit te maken zult krijgen met inbraakschade. U wilt niet dat er bij uw huis wordt ingebroken, dat er veel schade aan uw eigendommen wordt toegebracht en er veel dure spullen worden gestolen. In de tweede plaats wilt u niet worden opgelicht of in het ongelijk worden gesteld door uw verzekering. Daarom moet u preventief te werk gaan en de claim door onze contra expert laten bekijken. Laat het maar aan ons over om uw inbraakschade uitbetaald te krijgen.