Is een cursus time management iets voor jou?

Heb jij constant het gevoel dat je achter de feiten aan rent en dat je agenda veel te vol is? Zou je graag wat meer controle hebben over je leven of je werk maar heb je het echt te druk? Dan is een cursus time management misschien iets voor jou. Je kunt deze boeken via TimeManagement.net en zowel in je eentje volgen als in een groep, bijvoorbeeld met je collega’s. Je kunt deze cursus time management zelfs InCompany volgen. Dat wil zeggen dat ze de cursus op jullie eigen locatie komen geven, en jullie het dus gewoon onder werktijd kunnen doen. Super makkelijk voor als iedereen op de werkvloer de cursus wil (of moet) volgen maar het is lastig met zijn allen in te plannen. Deze cursus time management kan ontzettend veel rust en structuur opleveren op de werkvloer, en dus is hij wel heel erg aan te raden aan groepen werknemers. Je wilt als werkgever immers dat er zoveel mogelijk wordt gedaan in zo min mogelijk tijd, maar wel zonder dat je werknemers eraan onderdoor gaan. Er moet een fijne sfeer heersen en iedereen moet het gevoel hebben alles onder controle te hebben. Deze cursus time management kan daarvoor zorgen. 

Is een cursus time management iets voor jou?

Wat leer je tijdens de cursus time management?

Tijdens deze cursus krijg je allemaal technieken aangereikt waarmee je op een overzichtelijke wijze kunt gaan plannen. Deze technieken kun je zowel op je werk als in je privéleven toepassen, want ze zijn breed inzetbaar. Waar het uiteindelijk allemaal om gaat is dat je bepaalt hoe lang je ergens mee bezig gaat zijn en wanneer je dat gaat doen. Zodra je een belangrijke taak hebt ingepland hoef je je er niet meer druk om te maken, niet op dit moment althans. Tijdens de cursus time management leer je hoe je dat doet, zodat je veel meer overzicht, structuur en rust ervaart. Ook ga je aan de slag met het verhogen van je productiviteit. Er zijn namelijk allerlei dingen die deze omlaag trekken, en ook deze komen aan bod tijdens de cursus time management. Na deze cursus ben je in staat om meer te doen in minder tijd, en zul je merken dat je je over het algemeen veel relaxter voelt. Je hoeft immers niet meer te stressen om dingen gedaan te krijgen, maar hebt overal controle over.

Voor wie is de cursus time management bedoeld?

Over het algemeen kun je stellen dat mensen die vaak in tijdnood zitten en daar constant gestresst door zijn het meeste baat hebben bij deze cursus time management. Als jij je herkent in de volgende kenmerken is een cursus time management iets voor jou:

  • Je wordt gemakkelijk afgeleid van je werk
  • Je hebt een constant overvolle inbox
  • Je komt niet toe aan lange termijnzaken
  • Je hebt moeite met prioriteiten en grenzen stellen
  • Je hebt een constant volle agenda

Je ervaart dus tijdgebrek doordat je simpelweg teveel moet doen, en bent op zoek naar praktische oplossingen waarmee je de controle weer terug krijgt. Deze cursus is dan echt iets voor jou. Je leert er alles wat je moet weten om vele malen productiever te werken, en slimmer met je tijd om te gaan.

Lees meer…