Kerstpakketten haalt u bij Kerstpakkettenxl.nl, de grootste en de beste!

Wanneer u weer moet gaan nadenken over de manier waarop u uw medewerkers, personeel of collega’s wilt belonen voor de manier waarop ze zich het hele jaar hebben ingezet, is het altijd heel comfortabel om het aanbod kerstpakketten van kerstpakkettenxl.nl binnen handbereik te hebben. Geen enkele webwinkel is in staat om een dergelijk divers aanbod te hebben als kerstpakkettenxl.nl. Voor elk wat wils en altijd op maat. De mensen om u heen zijn voortdurend bezig om het beste uit zichzelf te halen en daarmee u en of uw bedrijf op een hoger niveau te brengen. Dat is veel waard en u kunt uw waardering tonen door een mooie attentie te geven en daarmee de medewerkers of collega’s extra te motiveren en daarmee hun loyaliteit te vergroten. Immers: als de mensen om u heen zich goed voelen, zijn ze veel meer bereid om hun beste beentje voor te zetten waardoor het succes van u en uw organisatie extra wordt vergroot. Mensen zijn de belangrijkste factor in veel bedrijven en dat wordt nog wel eens vergeten. Zij bepalen of u succes heeft of faalt. Maar ook het alleen maar tonen van waardering voor bewezen diensten geeft veel energie en zal veel voordelen opleveren. Het is bewezen dat het verstrekken van kerstpakketten tijdens of voor de feestdagen de binding van de mensen om u heen met u als persoon meer versterkt dan een simpele bonus in geld. Het feit dat u moeite doet om mooie en originele kerstpakketten uit te (laten) kiezen geeft aan dat u waardeert wat de mensen presteren en voor u of uw bedrijf doen. Maar niet alleen individuele personen kunnen worden verrast met kerstpakketten. Wat dacht u van de familie kerstpakketten? Voor elk wat wils en altijd origineel. Op kerstavond of tijdens een van de beide kerstdagen is het een genoegen om samen met het gezin de waardering te ervaren van het werk. Daarnaast is er ook het kerstpakket waarin goede doelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de orde zijn. Daarmee geeft u een extra signaal dat niet alleen het individu maar de samenleving als geheel belangrijk is.

De keuze voor kerstpakketten is niet altijd eenvoudig

Kerstpakketten worden in de regel gewaardeerd. U bepaalt in het algemeen op basis van uw eigen ervaringen en inzichten welke attentie u verstrekt en gaat er van uit dat het pakket in de smaak valt. Maar over smaak valt niet te twisten en daarom heeft kerstpakkettenxl.nl het online keuzeconcept voor u uitgewerkt. Het werkt heel simpel: het budget wordt vastgesteld en vervolgens kunnen medewerkers binnen dat budget een keus maken uit honderden mooie geschenken. De levering is zeer flexibel en wordt uitgevoerd op elk gewenst moment. Aardig daarbij is dat de attentie kan worden voorzien van een persoonlijke tekst om nog meer te benadrukken dat uw waardering groot is. Om het overzichtelijk te houden wordt het pakket geleverd in de vorm van een giftcard. Onze klantgerichte medewerkers staan graag en voortdurend voor u klaar om u te adviseren welk kerstgeschenk in uw situatie het best tot zijn recht komt. U wilt immers dat het geschenk op prijs wordt gesteld. Voor grotere bedrijven bestaat de mogelijkheid tot maatwerk. Bij meer dan 1000 pakketten kan het pakket geheel custom made worden samengesteld en kan het bedrijfslogo of een eigen taal of dialect worden gebruikt. Ook foto’s van de medewerkers kunnen worden verwerkt in de presentatie. Onze helpdesk is te bereiken op het servicenummer 0512-570077. Onze mensen weten wat u en uw medewerkers waarderen.

Welke mogelijke kerstpakketten bestelt u via kerstpakkettenxl.nl?

Uiteraard zijn er vele soorten kerstpakketten. U kunt kiezen voor beauty en health, duurzaam, het al genoemde familie pakket, maar ook food of koken & tafelen. Wat dacht u van kerstpakketten in de vorm van een landenthema. Gericht op lekkernijen uit bijvoorbeeld het verre oosten, Spanje, Italië, Mexico? Om het makkelijker te maken is er de laatste jaren een overzicht bijgehouden van de meest geleverde kerstpakketten. Dat zijn de zogenaamde toppers. Dat zijn ze niet voor niets, ze zijn in absolute zin populair en het meest besteld. Ook wordt daar bij meegenomen in welke mate de kerstpakketten op prijs worden gesteld. Duizenden reviews zijn daarbij gebruikt en de waardering komt op een ruime 8,5 uit. Daarnaast zijn er vele verschillende budgetten waaruit u of waaruit uw personeel kan kiezen. Niet iedere werkgever beschikt over hetzelfde budget en sommige bedrijven zijn in de opbouwfase, andere bestaan al vele jaren. De attentie van het kerstpakket hoeft bij een lager budget niet minder te zijn. De manier waarop het wordt gepresenteerd en het thema doen vaak meer dan de uiteindelijke kosten. Kerstpakkettenxl.nl (Vos & Setz bv) is een professionele organisatie die voor de Nederlandse en de Belgische markt al jaren gewaardeerd leverancier is met tientallen professionele en toegewijde medewerkers. Naast kerstgeschenken is Vos & Setz B.V. ook gespecialiseerd in relatiegeschenken. Onze prachtig ingerichte showroom is gevestigd in Drachten, is goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij verwelkomen u graag! Wilt u liever bezoek aan uw bedrijf? Uiteraard is dat mogelijk. U kunt daarvoor een afspraak met een productspecialist in uw regio maken. Samengevat de voordelen van kerstpakkettenxl.nl voor het leveren van uw kerstpakketten:

  1. de beste A-merken
  2. geen tussenhandel
  3. laagste prijsgarantie, scherp en altijd korting
  4. grootste collectie
  5. stipte levering door heel Nederland
  6. deskundig personeel
  7. eigen inpakafdeling
  8. overzichtelijke en grote showroom