Kinderstoffen voor vrolijke gordijnen

Onze website, kidsfabrics.nl, staat geheel in het teken van kinderstoffen. U bent natuurlijk dol op uw kind of kinderen. Misschien bent u een aanstaande moeder en al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Dan mogen onze kinderstoffen zeker niet ontbreken! Ook al leren de meeste mannen en vrouwen niet langer hoe ze moeten naaien, u kunt altijd nog uw moeder of oma lief aankijken. En misschien is het maken van gordijnen juist een leuke hobby van u! Dan is het al helemaal fantastisch dat u nu een website hebt gevonden waar u diverse kinderstoffen kunt bestellen in de afmetingen die u wenst! Want wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Sterk er nog: bij ons is de klant de koning. We willen dat u het naar uw zin hebt als u op onze website kijkt en dat kunnen we natuurlijk enkel realiseren door scherpe prijzen en een brede collectie aan kinderstoffen aan te bieden. Dus kijkt u even op onze site. U zult overigens zien dat u niet alleen maar kinderstoffen kunt kopen maar ook reeds afgeronde producten. Leuk om aan uw kind te geven tijdens zijn verjaardag, tijdens het kerstfeest of zomaar om hem of haar in het zonnetje te zetten.

Kinderstoffen op maat bestellen? Natuurlijk kan dat!

U wilt graag kinderstoffen kopen. Hoe gaat u dan te werk? Als u de volgende stappen rustig doorloopt dan gaat u dit moeiteloos lukken:

  • Gaat u allereerst naar onze website toe. U zult zien dat we onze producten handig hebben onderverdeeld in een aantal voor de hand liggende categorieën.
  • De kinderstoffen hebben we dientengevolge ook onderverdeeld. Om uw zoekgebied te verkleinen kunt u op onderwerp kiezen maar ook op type stof, kwaliteit en prijs.
  • Kiest u voor de standaardmaten? Geef dit dan direct aan. Liever een lap stof op maat laten snijden zodat u hier niet meer met de schaar doorheen hoeft te gaan? Dat kan uiteraard ook direct worden doorgegeven. In onze werkplaats snijden we het netjes voor u af zodat u het direct door de naaimachine kunt halen om er een gordijn of iets dergelijks van te fabriceren.
  • U hoeft dan enkel nog uw gegevens in te vullen zoals uw e-mailadres, woonadres en naam.
  • Betaal via een digitale betaalservice waarbij u kunt denken aan iDEAL, PayPal of uw credit card. U hebt ongetwijfeld een internetbankierenaccount en u bent vast en zeker bekend met het bestellen van online producten.

Als u dit proces, wat overigens enkele minuutjes in beslag neemt, hebt doorlopen dan ontvangt u een bevestiging in uw inbox en dat is tevens uw pakbon. We laten het u tevens weten als we de kinderstoffen voor u klaar hebben liggen en hebben verzonden. Daar hoeft u overigens nooit erg lang op te wachten. In principe bezorgen we binnen 1 à 2 werkdagen.

Hebt u vragen? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice

Kinderstoffen uitzoeken is een leuk en gezellig klusje dat u samen met uw partner of misschien zelfs met uw kind kunt doen. Is uw kind nog te jong? Baseer de keuze dan op zijn voorkeuren of de huidige trends. En luister goed naar uw kind. Misschien is hij dol op de film “Cars” of is uw dochter gek op “Frozen”. Reken er maar op dat deze geanimeerde films van Disney verwerkt zijn op prachtige kinderstoffen zodat u er gordijnen, kussenslopen of dekbedovertrekken van kunt maken. Koopt u deze producten liever kant-en-klaar gemaakt? Voor een kleine meerprijs laten onze professionals al uw dromen uitkomen zodat uw kinderen in de perfecte kinderslaapkamer kunnen dromen over hun favoriete film en actieheld. Lees meer…