Laat het verhuisbedrijf in Hengelo u helpen

De nam van verhuisbedrijf Hengelo is eigenlijk Dijkstra verhuizingen, maar om het u eenvoudiger te maken zullen we in deze tekst regelmatig aan verhuisbedrijf Hengelo refereren. U vindt ons trouwens op dijkstraverhuizingen.nl. Al sinds 1928 zijn wij het bekendste verhuisbedrijf in Hengelo. Door de jaren heen is het verhuisbedrijf uit Hengelo uitgegroeid tot een modern bedrijf met gemotiveerd personeel, een flink wagenpark en vele connecties zodat we per stad en zelfs per land snel kunnen schakelen. We regelen de verhuizingen van particulieren en van bedrijven want we zijn van geen kleintje vervaard. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u van plan om te verhuizen uit deze stad in Twente naar een andere plaats in Nederland? Of gaat u naar het buitenland verhuizen? Gaat u tijdelijk in het buitenland wonen omdat u een stageplek hebt gekregen en zoekt u daarom een meubelopslag? Ook dan kan dit verhuisbedrijf uit Hengelo u van dienst zijn. We zijn er bijzonder trots op dat we door de Erkende Verhuizer als beste uit de bus komen in deze regio. We hebben een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,7 en daar zijn we zeer content mee. Toch blijven we zeker niet op onze lauweren rusten want we blijven onze diensten verder innoveren. En dat is belangrijk zodat we u in de toekomst nog sneller kunnen helpen met verhuizen.

Met het verhuisbedrijf in Hengelo wordt elke verhuizing een peulenschil

U zoekt wellicht een totaalbedrijf. U wilt bijvoorbeeld niet alleen het transport tijdens de verhuizing overlaten aan ons verhuisbedrijf in Hengelo maar ook het inpakken en het uitpakken. Het is zeker in overleg mogelijk om daaraan gehoor te geven. We hebben speciale opgeleide inpakkers die u van begin tot eind bijstaan. Onze verhuizers nemen de dozen en de zware meubelen vervolgens van hen over op de verhuisdag. U hoeft dus helemaal niets te doen. Uiteraard mag u een oogje in het zeil houden maar we kunnen het ons tevens goed voorstellen dat u nog heel wat klusjes in uw nieuwe huis moet doen. Geef daarom de verhuizing uit handen aan ons verhuisbedrijf uit Hengelo zodat u rustig door kunt klussen en alles gereed kunt maken voor de komst van al uw spullen. Wilt u graag gebruik maken van onze services? Dan bent u van harte welkom bij dit uitstekende verhuisbedrijf in Hengelo. Het is misschien nog handiger wanneer we bij u langskomen. Dus klim in de pen en schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Dan zal er spoedig een specialist bij u langskomen om alle verhuiszaken met u door te nemen. Vervolgens stellen we en offerte voor u op en komen we op de afgesproken dag bij u langs om te gaan verhuizen. Het geeft u ongetwijfeld een goed gevoel als dit tijdig hebt geregeld want dan kan de voorpret pas echt beginnen!

U kunt online alvast de verhuiskosten berekenen

Een verhuizing kan een enorme klus zijn. Zeker als er en heel kantoor of eengezinswoning moet worden leeggehaald. Daarom wilt u dat werk natuurlijk niet zelf doen. U zult ongetwijfeld vrienden en familie vragen als u op kamers gaat of verhuist naar een appartementje. Maar dat wordt al snel een totaal ander verhaal als u een huis met vele verdiepingen hebt. Overigens hebben we niet alleen een verhuisbedrijf in Hengelo maar ook in andere steden in Twente:

  • U kunt ons ook vinden in Almelo,
  • Goor,
  • En Oldenzaal.

Lees meer..