Laat uw koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes bedrukken | Barista Hotelware

Bij barista-hotelware.com bent u aan het juiste adres als u als hoteleigenaar koffiekopjes bedrukken wilt. Want dit is werk dat u vanzelfsprekend uitbesteed aan de professionele drukker. In het geval van het koffiekopjes bedrukken maken we gebruik van transferdruk. Op grote vellen worden de afbeeldingen zoals het logo van uw hotel geprint die vervolgens losgeweekt worden en onder hoge temperatuur op de koppen worden aangebracht. Voordat we deze vellen ├╝berhaupt kunnen drukken is het mogelijk om ze met totaal 4 verschillende kleuren in te kleuren en per kleur moeten ze vier uur drogen. Koffiekopjes bedrukken is dan ook een tijdrovende klus. Toch garanderen we ten eerste een hoogwaardige kwaliteit en in de tweede plaats een snelle levering. Natuurlijk werkt het niet zoals in een webwinkel: vandaag bestelt, morgen in huis. Dat is niet hoe het werkt. En daar zit u ook niet op te wachten. Half afgeleverd werk is uit den boze en we willen de tijd nemen om met u te praten over:

  • het ontwerp,
  • maar ook over het type kopje en schotel dat u gaat bestellen,
  • Of bestel theeglazen en waterglazen.

U weet natuurlijk ook wel dat het gaat om een bulkbestelling. Want wat heeft een hotel of een restaurant aan een kopje of zes? Nee, u bestelt er waarschijnlijk honderden, zo niet duizenden. Hoe groot uw bestelling dan ook mag zijn, en wat voor logo u dan ook op de koffiekopjes laat bedrukken, wij zijn van alle markten thuis.

Koffiekopjes bedrukken is voor ons een eitje

Nadat de stickers of transfers zijn losgeweekt worden ze met de hand stuk voor stuk op de koppen bevestigd. Dit is precies handwerk, vergelijkbaar met de bouw van een Zwitsers uurwerk, zoals we altijd tegen elkaar zeggen. Daaruit blijkt maar weer de geweldige kwaliteit die wij u kunnen leveren. Dit vakwerk gaat u niet zo snel ergens anders vinden en we zijn er dan ook behoorlijk trots op dat we voor u koffiekopjes bedrukken kunnen. Nadat we de stickers hebben bevestigd gaan de mokken of kopjes de oven in waar ze op maar liefst 850 graden Celsius ingebrand worden. Nadien moeten ze uiteraard nog eventjes afkoelen. Dan verpakken we ze zodat ze snel en ook erg veilig verstuurd kunnen worden. U wilt ze in handig verpakkingsmateriaal ontvangen. Want weliswaar gaat u er een selectie direct van gebruiken in uw hotel, een grote voorraad aan koppen in uw magazijn hebben liggen is nooit weg. Wij vinden het dan ook zeker niet vreemd dat u meer bestelt dan u op het moment nodig het. Een klant of een werknemer laten immers dagelijks weleens een stuk ceramiek vallen. Overigens zou u ook koffiekopjes kunnen bedrukken om later weg te geven aan zakenrelaties, aan bezoekers, klanten of uw eigen werknemers, bijvoorbeeld door het in hun kerstpakket te stoppen. Wat de reden van het koffiekopjes bedrukken dan ook mag zijn, wij werken snel, vakbekwaam en erg voordelig. Daardoor bent u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee. En dat kan zeker een belangrijke reden zijn om met ons in zee te gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klim dan in de pen

Mocht u nog vragen hebben over het koffiekopjes bedrukken, en dat kunnen we ons goed voorstellen, dan kunt u na het lezen van deze tekst direct contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch en per mail staan ze natuurlijk voor u klaar. Dus schroom niet maar klim in de pen zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Natuurlijk sturen we altijd eerst een overzichtelijke offerte inclusief prijsopgave naar u toe. Dan kunt u rustig de kat uit de boom kijken! Lees meer..