Leren plankdragers gezocht? Kijk niet verder!

Onlangs ben ik verhuisd en zocht ik natuurlijk heel het internet af naar leuke nieuwe dingen voor in mijn huis. Op veel verschillende sites heb ik inspiratie opgedaan en uiteindelijk vind ik het resultaat heel mooi geworden. Het is helemaal mijn huisje en daar ben ik natuurlijk mega blij mee. Bij handlesandmore.nl heb ik veel dingen kunnen bestellen, waaronder leren plankdragers. Dit wil ik jullie toch niet onthouden, want het is zo’n tof effect! Met de leren plankdragers heb ik twee keer een plank in mijn keuken opgehangen. Het geeft een ontzettend gaaf en stoer effect, met het leer en het hout voeg je mooie stoere en natuurlijke elementen toe aan je huis. Ik ben er ontzettend blij mee. De leren plankdragers heb ik online besteld bij Handles and more. Een aantal voordelen van deze leren plankdragers: 

  • Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren! 
  • Ze zijn niet duur: voor zo’n €30 heb je al een set leren plankdragers
  • Ze zijn gemakkelijk te bevestigen
  • Je kunt ze met verschillende planken combineren; er is heel veel mogelijk!

Ik ben helemaal enthousiast. Ik zou dus eens aanraden om een kijkje te nemen op de site van Handles and more. Ik weet zeker dat je je ogen uit kijkt en veel inspiratie kunt opdoen op deze mooie site. 

Hoe gebruik je de leren plankdragers? 

Ik heb de leren plankdragers opgehangen in mijn keuken en er een groenkleurige plank in gehangen. Het ziet er heel gaaf uit; ook deze inspiratie haalde ik van de website. De leren plankdragers heb ik gekozen in het cognac. Dat vond ik mooi afsteken bij het groen van de planken en past mooi bij de crèmekleurige muur erachter. Het resultaat was verbluffend. Maar wat zet je dan vervolgens op die planken? De leren plankdragers zijn echt best sterk, daar verbaasde ik me wel over. Ik had verwacht dat ze er meer voor de sier zouden hangen, maar in de praktijk vind ik het mega handig! Ik zet er vaak blikken op met bijvoorbeeld koffie of muesli. Dat staat heel leuk en is ook heel handig als je even snel iets wilt pakken. Op een van de planken heb ik dan ook drie blikken gezet en op de andere staan twee mooie planten. Steeds als ik mijn keuken in loop word ik weer verliefd op de leren plankdragers en de look die ze mijn keuken hebben gegeven. Ik vind het echt een blikvanger en vooral omdat je bij mij al snel door de keuken loopt, krijg ik er ook veel complimenten over als mensen bij mij thuis komen. En dat is natuurlijk ook leuk, toch? 

Wat heeft Handles and more nog meer? 

Sowieso ben ik fan geworden van de website van Handles and more. Ik vind het super overzichtelijk en de producten zijn echt heel mooi en van goede kwaliteit. Ik heb er naast de leren plankdragers ook meer besteld. Zo werken ze altijd met natuurlijke producten zoals leer, wat ik sowieso erg mooi vind. Ik heb bijvoorbeeld een set leren onderzetters gekocht en een paar leren servet ringen. Daar ben ik ook erg blij mee! Ik ben dus heel erg te spreken over deze webshop en ben er zeker nog niet uit gesnuffeld!