Maak gebruik van zonwering

Sungo-zonwering - ZonweringHebt u grote ramen of veel ruiten in uw woning of kantoor en zijn deze gelegen op het zuiden? Dan kan het binnen ontzettend warm worden als u niet over goede zonwering beschikt. Natuurlijk is het ‘s winters en in de herfst en lente vaak wel prettig dat het zonnetje lekker naar binnen kan schijnen, maar als er een hittegolf is en de zon staat te branden op de ramen, dan zult u toch zeker wensen dat u over een goede zonwering beschikt. Dat zorgt er voor dat de temperatuur binnen onder controle blijft, dat het er niet zo absurd warm wordt dat u eigenlijk niets meer kunt doen. Op kantoor kan het nog om een andere reden handig zijn om over zonwering te beschikken. Schijnen de zonnestralen namelijk precies op uw computerscherm, dan kan het ontzettend lastig zijn om nog werk op de computer te verrichten. Het wordt dan immers haast onmogelijk om nog iets te lezen of te zien wat op het scherm staat. Toch doorwerken terwijl het scherm zo vol in het zonlicht staat, zal tot gevolg hebben dat u last krijgt van hoofdpijn van het turen naar het computerscherm, om nog iets te ontwaren van wat er nu staat. Dat is natuurlijk geen goede manier om aan de slag te gaan. Hebt u hier op kantoor vaak last van, dan is het dus zeker aan te raden om te kiezen voor zonwering. Zowel voor woningen, als voor kantoren kan dit dus een goede oplossing zijn. Wat velen zich niet realiseren, is dat zonwering ook voor buiten een goed idee kan zijn. U kunt dan bijvoorbeeld over uw terras of veranda een scherm laten maken, om daar een schaduwrijke plek te creëren. Zo kunt u ook tijdens een hittegolf lekker buiten in de schaduw zitten, zonder dat u met parasols aan het slepen moet.

Welke zonwering kiest u?

Zou u ook graag over zonwering beschikken voor uw woning? Dan is het natuurlijk nog wel de vraag welke variant u dan het beste zou kunnen kiezen. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden wat betreft zonwering en alle opties hebben natuurlijk zo hun voordelen en hun nadelen. Het hangt helemaal van de specifieke situatie af welke variant voor u de beste keus zou zijn. Wat zijn nu de verschillende opties? U hebt keus uit:

  • uitvalschermen
  • knikarm schermen
  • markiezen
  • screens
  • buitenjaloezieën

Uitvalschermen en knikarm schermen lijken in feite heel veel op elkaar. Ze worden boven het raam bevestigd en als de zon schijnt kunt u ze uitklappen, waarbij ze in een schuine hoek strak naar beneden vallen. Het grote verschil tussen deze twee opties, is dat het uitvalscherm onbuigbare lange armen heeft, in tegenstelling tot de knikarmen van de andere variant. Dit betekent dat uitvalschermen geen vrije doorloop bieden, terwijl knikarm schermen dat wel doen. Dat maakt deze laatste variant van zonwering een uitstekende keus in de buurt van een terras en openslaande deuren. Doordat u er gewoon onder kunt gaan zitten, werkt het knikarm scherm in feite ook gewoon als een parasol. Door voor deze variant te kiezen, slaat u dus twee vliegen in een klap. Markiezen zijn een heel bekende vorm van zonwering, ze hebben een ronde kap en dekken daarmee het raam meer af dan bij de vorige twee besproken varianten. De ronde vorm zorgt bovendien voor een mooie uitstraling en ze zijn dan ook echt een mooie toevoeging voor uw woning. Is het in uw geval niet handig om een scherm te hebben voor het raam, dan kunt u kiezen voor screens of jaloezieën. Deze vallen allebei strak over het raam en nemen aan de buitenkant dus geen ruimte in. Een voordeel van screens is dat ze zeer goed isolerend werken, met als minpunt dat ze het binnenshuis helemaal donker maken. Jaloezieën bieden dan weer als optie dat u zelf kunt kiezen hoeveel licht er doorgelaten wordt, door de lamellen meer of minder open te draaien. Voor iedere situatie is er dus wel een geschikte zonwering te vinden.

SunGo biedt ruime keus

Bent u op zoek naar zonwering, dan bent u bij SunGo aan het juiste adres. Zij leveren namelijk zeer veel verschillende varianten. Alle hierboven genoemde opties hebben zij in hun assortiment en zij bieden bovendien ook nog eens verschillende mogelijkheden wat betreft kleur. Het is immers wel belangrijk dat de kleur van de zonwering past bij uw woning, vooral als het gaat om de schermen of markiezen. Zij leveren altijd zonwering van een zeer hoge kwaliteit, zodat u er van op aan kunt dat deze een lange levensduur zal hebben en u er veel plezier van zult hebben. Naast zonwering voor bij uw ramen, bieden zij ook nog andere zonwerende oplossingen, zoals een zonnescherm voor boven uw veranda. Ook voor uw tuin kunnen zij u dus oplossingen bieden tegen het felle zonlicht. Bovendien kunnen zij u nog veel meer producten leveren voor uw deuren en ramen. U kunt dan denken aan horren, om vliegen en andere insecten buiten te houden, terwijl u deur of raam open hebt staan om wat frisse lucht binnen te laten. Maar ook kunt u denken aan stalen rolluiken, voor een zeer goede afscherming van uw woning of zaak. Of u nu dus op zoek bent naar zonwering of naar andere attributen voor uw ramen of deuren, SunGo biedt u hiervoor altijd uitstekende oplossingen aan.