Mijn emdr behandeling

DELPHIA familieopstellingen, organisatieopstellingen, EMDR

Wanneer je last hebt van verhoogde stress, dan weet je dat dit absoluut geen pretje is. Het kan veel aspecten van je leven flink beïnvloeden en het kan ook tot veel andere psychische problemen leiden. Zelf leed ik jarenlang aan verhoogde stress. En alhoewel mijn omgeving het vaak afdeed als overdrijven of iets tijdelijks, voelde ik wel dat het iets serieuzer was. Als je namelijk last hebt van verhoogde stress dan is het net alsof je lichaam constant adrenaline aan het aanmaken is. En je kunt je misschien voorstellen hoe vermoeiend dit is. Niet alleen kon ik maar heel weinig hebben voordat ik in zou storten, het had ook lichamelijke effecten. Ik heb vele behandelingen uitgeprobeerd voor ik op de website van Delphia terecht kwam.

  • Angsten
  • Fobieën
  • Depressies

Bij dit bedrijf bieden ze de emdr behandeling aan. Deze vorm van behandeling werd in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met PTSS, oftewel Post Traumatisch Stress Syndroom, maar al snel werd er ontdekt dat het ook voor veel andere psychische aandoeningen goed toepasbaar was. Met een emdr behandeling kun je al binnen enkele sessies voorgoed van het probleem af zijn. In eerste instantie leek me dit onvoorstelbaar. Ik was al jarenlang in therapie en alhoewel ik wel vorderingen had gemaakt op dit gebied, was het verre van over. Ik kon me dus bijna niet voorstellen dat een emdr behandeling mij met slechts enkele sessies van mijn verhoogde stress af zou kunnen helpen en dat voorgoed. Toch vond ik het wel de moeite waard om erachter proberen te komen of dit inderdaad waar was en ik heb dus mijn eerste afspraak voor de emdr behandeling geboekt.

Mijn sessies van de emdr behandeling

Na een zeer vriendelijk telefoongesprek werd ik uitgenodigd voor een intakegesprek bij Delphia. Ik kon gelukkig al heel erg snel terecht, ik kon dus op zeer korte termijn gaan ontdekken of de beloftes op de website ook echt waargemaakt zouden worden. Er werd me verteld dat het intakegesprek langer zal duren dan de andere sessies. Dit omdat er de nodige vragenlijsten ingevuld moeten worden. Ik werd op de dag van de afspraak voor mijn emdr behandeling vriendelijk welkom geheten door de receptioniste. Ik mocht plaats nemen in de wachtruimte en al snel was ik aan de beurt. Tijdens het intakegesprek van de emdr behandeling worden er allerlei dingen met je doorgenomen en je krijgt inderdaad de nodige vragenlijsten om in te vullen. Aan de hand daarvan kan vervolgens bepaald worden hoeveel sessies jij nodig hebt om de emdr behandeling in een keer te laten slagen. Bij mij was de conclusies dat 3 sessies genoeg zouden moeten zijn.

Een zeer goede behandeling

Inmiddels heb ik mijn emdr behandeling helemaal afgerond en je vraagt je nu natuurlijk af of ik inderdaad (voorgoed) van mijn verhoogde stress af ben. Voorgoed kan ik je nog niet vertellen, daarvoor is het te kort geleden dat ik de emdr behandeling heb afgerond, maar ik kan je wel laten weten dat het tot nu toe zeer succesvol is. Ik ben op dit moment helemaal van mijn verhoogde stress af en ik heb goede hoop dat dit ook zo blijft. Als jij ook last hebt van een bepaald psychisch probleem dan is de kans heel erg groot dat ze je bij dit bedrijf met de emdr behandeling op een uitstekende wijze kunnen helpen. Ik kan je dan ook absoluut aanraden om vandaag nog contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen je dan meer informatie geven en je eerste afspraak inboeken. Pak daarom vandaag nog de telefoon op. Lees meer…