Motorrijles Delft? Verantwoord en snel bij Rijschool Delfin!

Wil je graag snel starten met motorrijles in Delft? Kies dan voor Rijschool Delfin! Al jarenlang staan wij klaar voor mensen die op een verantwoordelijke wijze willen motorrijlessen in Delft en omgeving. Is het ook jouw droom om rond te rijden op een motor? De vrijheid, adrenaline, en snelheid geven veel mensen een warm gevoel van binnen. Juist daarom is het belangrijk dat je uitgebreid de motorrijvaardigheden leert beheersen, zodat je op een bewuste en zelfverzekerde wijze kunt deelnemen aan het verkeer. Ons team bestaat uit ervaren rijinstructeurs die jou vriendelijk en geduldig bijstaan tijdens motorrijles. Ben je benieuwd naar ons gezellige team, de tarieven of meer informatie? Bekijk dan onze website, volg onze Facebookpagina met veel succesverhalen of neem gelijk contact met ons op.

Voordelen motorrijles volgen bij Rijschool Delfin in Delft:

 • Eén vaste rijinstructeur
 • Ervaren en professioneel team
 • Korting voor studenten
 • Motorrijles in jouw eigen tempo
 • Nieuwe kleding en helmen
 • Ontspannen en veilig leren motorrijden
 • Ook voor het behalen van andere rijbewijzen
 • Proefles volgen voor maar €2,50,-
 • Rijles op een splinternieuwe motor
 • Snel jouw motorrijbewijs halen
 • Voordelige pakketten
 • Wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag, zondag en in de avonduren
 • Zeer goed beoordeeld
 • Zorgvuldig en verantwoord leren motorrijden

Verantwoord en voordelig motorrijbewijs halen Delft

Snel jouw motorrijbewijs op zak hebben? Kies dan voor dé motorrijschool in Delft, namelijk Rijschool Delfin! Lijkt het jou ook zo fantastisch om er op uit te gaan met de motor? Het geweldige gevoel van gas geven als je eenmaal onderweg bent om te gaan en staan waar je maar heen wilt. Bovendien zijn file- en parkeerproblemen verleden tijd! Motorrijlessen hoeven helemaal niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat je in jouw eigen tempo op een verantwoorde wijze veilig leert motorrijden en dat tegen een eerlijk tarief! Onze rijopleiding is van een zeer hoog niveau en bevat alle AVB oefeningen. Motorrijlessen van Delfin in Delft zijn onderscheidend, aangezien wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop zetten. Je dient ten slotte in alle rust en in jouw eigen tempo goed alle motorrijvaardigheden onder te knie te krijgen en ze te leren beheersen. Totdat je geheel veilig en zelfstandig kunt motorrijden, staat ons team jou graag bij!

Motorrijles Delft ‘s avonds en in het weekend

Je krijgt bij ons één vaste rijinstructeur toegewezen. De instructeur weet precies waar je staat gedurende jouw ontwikkeling en houdt jouw voortgang goed bij. Je ontvangt daarbij een instructiekaart, zodat jezelf kunt bijhouden hoever je bent met alle motorrijlessen. Motorrijschool Delfin is ervan overtuigd dat je met onze wijze van motorrijles niet alleen op een fijne en snelle manier jouw motorrijbewijs zult halen, maar vooral daarna als motorrijder veilig deelneemt aan het verkeer. Werk je overdag of ga je naar school en wil je ‘s avonds of in het weekend motorrijles volgen in Delft? Ook dan staat ons gedreven team voor jou klaar! Wil je een proefles bij ons te volgen? Je krijgt hierdoor al een goed beeld van hoe de rijlessen zijn ingedeeld en of motorrijden wel voor jou is weggelegd. Een proefles kost bovendien maar €2,50,- inclusief jouw eerste motorrijervaring in een ontspannen en veilige omgeving!

Wil je graag meer informatie over onze motorrijlessen in Delft of gelijk een proefles inplannen? Bezoek dan onze website: rijschooldelfin.nl of neem contact met ons op. Volg onze deelnemers en hun successen nu ook via Facebook!