Nolin

Drukwerk blijft een belangrijke factor in de marketingmix van bedrijven. Ook voor stichtingen, organisaties en verenigingen is drukwerk van groot belang. Vaak is dit echter een te grote kostenpost die zij niet kunnen dragen en daarom bedacht Nolin het sponsor-publicatieconcept waarmee iedereen kan genieten van de voordelen die drukwerk heeft. Nolin helpt u van het begin tot aan het einde met het realiseren van geschikt drukwerk dat uw doelgroep aanspreekt en Nolin zorgt er daarnaast voor dat dit drukwerk voor u volledig kosteloos wordt gerealiseerd.

Waarom drukwerk van groot belang is

Drukwerk is, ook in de huidige samenleving waarbij internet vaak centraal staat, van groot belang in uw marketingmix. Nolin heeft veel experts die u kunnen uitleggen waarom, maar om het kort samen te vatten is drukwerk van belang omdat deze minder snel weggegooid wordt, daardoor vaker uw naam gezien wordt en het drukwerk niet tussen andere media staat en dus meer aandacht krijgt. Zo wordt volgens Nolin met drukwerk meer naamsbekendheid bereikt.

Naamsbekendheid is natuurlijk voor ieder bedrijf van belang. Toch is het bij sommige bedrijven volgens Nolin nog belangrijker dan bij anderen. Zo draaien sportclubs, verenigingen en organisaties vaak op vrijwilligers en donaties. Dankzij goed drukwerk weten meer mensen u te vinden en kunt u meer bereiken dankzij meer vrijwilligers en geld.

Drukwerk bij Nolin

Het realiseren van drukwerk is juist voor deze stichtingen, organisaties en verenigingen financieel vaak niet mogelijk. Daarom bedacht Nolin het sponsor-publicatieconcept, waarbij wij voor u zoeken naar sponsoren die uw publicatie kosteloos mogelijk maken. Nolin spreekt de ondernemers in de omgeving aan om bij te dragen aan uw publicatie, terwijl de ondernemer hiervoor in de plaats een nette naamsvermelding krijgt in het drukwerk. Zo is drukwerk bij Nolin voor onze klanten geheel kosteloos.

Nolin realiseert vele verschillende soorten drukwerk van het ontwerp tot aan de verspreiding. Nolin kan daarbij zowel eenmalige publicaties realiseren als terugkerende publicaties. Zo heeft Nolin in het verleden onder andere visitekaartjes, posters of magazines ontwikkeld voor verschillende stichtingen, organisaties en verenigingen. Natuurlijk vindt Nolin het daarbij van groot belang dat uw wensen gehoord worden en dat de publicatie aansluit op het imago dat u wilt uitstralen en de doelgroep die u wilt bereiken. Onze experts helpen u hier dan ook graag mee.

De maatschappij als uitgangspunt

Niet alleen in het directe werk dat Nolin levert ziet u terug dat de maatschappij door ons zeer belangrijk wordt gevonden. Ook in onze werkwijze komt het verantwoord omgaan met de maatschappij elke keer terug. Zo werken wij op groene stroom, proberen we het gebruik van natuurlijk licht te maximaliseren en gebruiken wij zo min mogelijk papier bij het ontwerpen van het drukwerk. Zo probeert Nolin bij te dragen aan een wereld die niet alleen nu prettig is, maar ook voor de toekomstige generaties een fijne plek blijft om te leven.

De toekomstige generaties hebben nog een andere plek binnen Nolin gekregen. Door stageplekken aan te bieden proberen de experts van Nolin hun kennis en ervaring door te geven aan de studenten, zodat het werk van Nolin hopelijk ook in de toekomst doorgezet kan worden