Onze woning verkocht via makelaar Veen

Wij hebben onze woning verkocht via makelaar Veen van Hofstede makelaardij. Dit is ons zeer goed bevallen. Wij kijken heel tevreden terug op het proces van verkoop dat door makelaar Veen van begin tot eind goed is begeleid. Wij kunnen makelaar Veen dan ook van harte aanbevelen bij andere mensen die hun woning in de verkoop willen zetten. Wij woonden al 20 jaar met veel plezier in Veen en wilden in verband met het uit huis gaan van het jongste kind kleiner gaan wonen. Ook wilden wij dichter in de buurt van Den Bosch wonen, waar wij zijn opgegroeid. We hebben voor makelaar Veen gekozen omdat deze makelaar goed bekend is in het gebied en hier meerdere vestigingen heeft. We hadden daarnaast positieve verhalen gehoord van vrienden die ook via makelaar Veen hun woning hadden verkocht.

Haalbaarheidsscan makelaar Veen

We hebben als eerste de Hofstede Haalbaarheidsscan gedaan op de website van hofstede makelaardij. Deze scan geeft een inschatting van hoe je kansen liggen op de woningmarkt. Het enige dat je hoeft te doen is het formulier in te vullen dat op de website staat. Door een aantal eenvoudige gegevens in te vullen wordt een inschatting gemaakt van de marktwaarde van de woning en hoe goed de woning in de markt ligt. Dit wordt gedaan aan de hand van een aantal gegevens:

  • Ligging van de woning
  • Soort woning (gezinswoning, herenhuis, appartement etc)
  • Type woning (vrijstaandd, geschakeld, halfvrijstaand, hoekwoning etc)
  • Staat van onderhoud
  • Islolatie
  • Perceeloppervlakte
  • Inhoud
  • Bouwjaar
  • Verwachte opbrengst

Het verslag ontvingen wij per mail en die hebben wij later persoonlijk met een medewerker van makelaar Veen besproken. We hebben toen besloten om de woning inderdaad in de verkoop te doen. Onze woning is toen getaxeerd door een deskundige medewerker van makelaar Veen. Daarnaast kregen we tips over de presentatie van de woning. We hebben aan de hand hiervan nog kleine dingen opgeknapt, zoals wat schilderwerk binnen en lekkende kranen gerepareerd. Er zijn vervolgens mooie foto’s gemaakt van de woning en ons huis is op de website van makelaar Veen geplaatst. Via de zoekservice hebben ook potentiële kopers een mail gehad met het nieuwe aanbod. Dit waren mensen die op zoek zijn naar een vergelijkbare woning. Uit deze mailing hebben we inderdaad een aantal reactie gekregen. We hebben uiteindelijk onze woning voor een goede prijs kunnen verkopen aan iemand uit de zoekservice van hofstede makelaardij. Al met al zijn wij uitermate tevreden over de samenwerking met makelaar Veen. De informatie die wij kregen was altijd zorgvuldig, er is goed met ons overlegd en we zijn erg content met het uiteindelijke verkoopresultaat.

Aankoop woning

Wij hebben zelf ook weer een nieuwe woning gevonden via makelaar Veen in een plaatsje dichtbij Den Bosch. Precies wat we zochten dus. Ook wij hebben deze woning gevonden via de zoekservice van hofstede makelaardij. Uiteindelijk hebben we Hofstede ook als aankoopmakelaar aangetrokken. Voordelen voor ons waren de uitgebreide kennis van de regio en het persoonlijke contact. De makelaar heeft goed met ons meegedacht over onze wensen en mogelijkheden. De aankoopmakelaar heeft de onderhandeling over de prijs voor ons gedaan, hierover zijn we zeker erg te spreken. We hebben het gevoel dat we een goede, realistische prijs hebben betaald voor onze nieuwe woning. Ook als kopers hebben we de service van hofstede makelaardij als zeer prettig ervaren. Het contact met de makelaar verliep prettig en soepel en we werden goed begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis. Wij kunnen dus vanuit twee opzichten de makelaardij zeker aanbevelen, zowel voor kopers als verkopers.

Lees meer…